dinsdag 2 januari 2024

Dit wordt misschien wel onze grootste uitdaging in het nieuwe jaar

 

     
    Hits: 8162

We staan aan het begin van een nieuw jaar dat voor ons wel eens heel erg belangrijk kan worden.

Een jaar waarin de bevolking nog veel meer angst zal worden aangejaagd en hysterische bange mensen om nog meer maatregelen zullen brullen. 


Er ligt een immens gevaar op de loer en het gros van de bevolking ziet het niet.


Het gevaar dat wij op vrij korte termijn al onze vrijheden zullen verliezen en als digitale slaven door het leven zullen gaan.

Het gevaar dat wij zullen worden opgesloten in onze eigen districten om de arme planeet niet verder te belasten.

Laten wij het komende jaar toe dat ze doorgaan met de waanzinnige klimaatplannen, dan kon het wel eens te laat zijn.

Het moet stoppen bij de basis en dat is de enorme leugen dat de mens door de CO2 uitstoot verantwoordelijk zou zijn voor de opwarming van de aarde.

Maar, het stoppen van die enorme leugens wordt moeilijker en moeilijker want de geheime krachten in de achtergrond die dit alles hebben bekokstoofd, beschikken over de MSM, door sommigen inmiddels vertaald van Mainstream Media naar Mass Shit Media.

Klimaat journalisten over heel de wereld krijgen snoepreisjes en worden geïndoctrineerd door een activistisch klimaat netwerk met cursussen om op de politiek correcte manier te schrijven over klimaat. Vandaar de eenzijdige klimaatalarm propaganda met identieke zinnen die de burgers te horen krijgen. Het is voorgekauwde propaganda zoals in communistische tijden. Geen complot , maar open en bloot.

Net zoals met corona wordt de wereld angst aangejaagd. Dit niet door de werkelijkheid, maar door ‘modellen’.

Je kunt natuurlijk van alle soorten ‘modellen’ creëren want omdat ze niets met werkelijkheid te maken hebben, kunnen ze ook niet worden ontkracht.
Maar, misschien het allerbelangrijkste van alles is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat de CO2 uitstoot verantwoordelijk zou zijn voor de opwarming van de aarde.

En toch is dat de basis waarop de bevolking wordt kaalgeplukt en geacht wordt haar vrijheden op te geven voor het algemeen belang.


Bovenstaande, verteld door Prof. Dr. Kees de Lange (fysicus), wordt heel belangrijk in het nieuwe jaar, want we hebben eerder gezien dat ze nu gezondheid gaan koppelen aan de klimaatzwendel en dan is het hek pas echt van de dam.

Maak 2024 het jaar waarbij een eind wordt gemaakt aan de klimaat waanzin.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...