vrijdag 5 januari 2024

Het is een ongekende aanval op de mensheid

 coronavaccin is biowapen  We hebben te maken met plotselinge sterfgevallen, toenemende turbokankers en sterk dalende onvruchtbaarheid.
In een satanische maatschappij werkt alles precies omgekeerd.

De grote massa wil liever de waarheid niet horen.

Liever blijven zij geloven in het sprookje dat een ‘coronavaccin’ hen beschermt tegen ernstige ziekte en doodgaan.


Maar, in een satanische maatschappij, zoals de onze op dit moment, werkt alles precies andersom.  Hetgeen waarvan mensen denken dat het hen zal beschermen, zorgt er juist voor dat ze sterven.

Eén van de mensen die niets anders doet dan ‘vaccins’ pushen is Bill Gates.

Bill Gates die volgens de MSM bekend staat als 'filantroop' en zich ontzettend veel zorgen maakt over het welzijn van mensen.

Dat is dan dezelfde Bill Gates die zich in 2009 heel druk maakte over andere zaken. .

In mei van dat jaar kwamen een aantal leden van de beruchte satanische sekte bij elkaar. Onder hen bevonden zich David Rockefeller en Bill Gates, met daarnaast nog een aantal anderen zoals Ted Turner en Warren Buffet.

Allemaal rijke miljardairs die van mening zijn dat er veel te veel mensen op deze aarde vertoeven.

Deze mensen kwamen in het geheim in 2009 bij elkaar in New York om te kijken hoe ze hun immense rijkdom konden gebruiken om de wereld te verlossen van een groot aantal medemensen.

Het toeval wil dat zowel Bill Gates als de Rockefeller Club intensief betrokken zijn bij de ontwikkeling van de 'veilige en effectieve' coronavaccins.


Dat het een aanval op de mensheid betreft wordt ook duidelijk door het volgende recente bericht.

Wéér is het aantal vrouwen dat een kind krijgt, verder gedaald. Vorig jaar daalde het zogenaamde vruchtbaarheidscijfer naar het laagste punt sinds de dalende trend in 2010 werd ingezet. Het CBS onderzocht hoe dat komt. Opleidingsniveau lijkt een rol te spelen.

Bij het CBS zijn ze natuurlijk meesters in het verborgen houden van de vaccinatieschade en het op een dwaalspoor zetten van mensen.

Echter, als je de volgende korte video bekijkt met een uiteenzetting van professor Walter Lang in de Duitse Bondsdag, dan krijg je toch wel heel andere dingen te horen.


Misschien is het allermoeilijkste nog wel voor mensen om zich voor te kunnen stellen dat er echt leden van een machtige sekte op aarde zijn die de mensheid intens haten.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...