vrijdag 5 januari 2024

World Economic Forum beweert dat er jaarlijks $ 3,5 biljoen nodig is om onze planeet "koolstofvrij te maken" ... codewoord voor DEPOPULATIE

 22-12-2023 // Cassie B . // 6,7K Weergaven

Tags: absurdbig governmentcarbon dioxideClimateclimate changeconspiracydecarboniazationdeceptiondepopulationEcologyenvironmentfinance riotglobalistsgreen livingGreen New Dealgreen tyrannyinsanitylunaticsmoney supplypropagandaworld economic forum


Het World Economic Forum beweert nu dat het elk jaar biljoenen dollars nodig heeft om de planeet te "koolstofvrij maken" en haar extreme doelen voor het milieu te bereiken.

Dat blijkt uit een whitepaper dat ze woensdag publiceerdenin samenwerking met McKinsey & Company getiteld "De rol van publiek-private-filantropische partnerschappen bij het stimuleren van klimaat- en natuurovergangen."

In de hoogtepuntensectie van het rapport wordt opgemerkt: “De wereld heeft elk jaar tot 3,5 biljoen dollar aan extra investeringen nodig om de netto-nultoestand te bereiken en de natuur te herstellen.”

Ze roepen ook op tot een “transformatie op systeemniveau” om de klimaatdoelstellingen te halen, waarbij vier belangrijke partijen betrokken zijn. De publieke sector, zo zeggen ze, kan beleid, regelgeving en prikkels implementeren en geld investeren in oplossingen die de zelfzuchtige plannen van het WEF ondersteunen. Ze zeggen verder dat de particuliere sector, waartoe ook bedrijven behoren die steun van investeerders aantrekken, bedrijfsmodellen kan opzetten en middelen kan mobiliseren om ‘oplossingen’ op grote schaal in te zetten.

Jordan Schachtel van de Dossier riep de groep op om in de krant te zeggen dat “particuliere organisaties hun autonomie aan regeringen moeten overgeven in ruil voor een eindeloze hoeveelheid krediet en een backstop van bescherming als hun bedrijf op de open markt faalt."

Met andere woorden: bedrijven die zich aansluiten bij de agenda voor een koolstofarme economie van de globalisten zullen toegang hebben tot kredieten, terwijl degenen die daar niet bij betrokken zijn hun succes kunnen vergeten.

De 3,5 biljoen dollar die zij beweren nodig te hebben, is zo’n hoog bedrag dat het moeilijk te bevatten is. Om het in perspectief te plaatsen: het vertegenwoordigt bijna 60 procent van de jaarlijkse federale begroting van de VS.

Het rapport komt slechts enkele weken na het WEF World Economic Forum een ander rapport heeft uitgebracht om 13,5 biljoen dollar te vragen om te voorkomen dat wat zij beweren een klimaatramp zal zijn. In dat rapport legden ze uit hoe de kosten van de overgang naar de koolstofneutrale toekomst die volgens hen, tegen alle wetenschappelijke wijsheid in, tegen 2050 de planeet zal redden, en een wereldwijde investering van $ 13,5 biljoen zal vereisen.

Ze waarschuwen dat als industrieĆ«n zoals transport, energie en productie niet worden getransformeerd, de kosten voor de mensheid veel hoger kunnen zijn.

‘Decarbonisatie’ staat gelijk aan het uitroeien van leven op de planet

In dit rapport spreekt het World Economic Forum zoveel over het versneld ‘decarboniseren’ dat de term 91 keer in de memo wordt genoemd.

Natuurlijk is het koolstofarm maken slechts een eufemisme voor het uitroeien van leven op aarde. Het wegwerken van koolstof betekent het wegwerken van mensen, dieren en planten, die allemaal van koolstof zijn gemaakt. Planten zijn ervan afhankelijk voor de fotosynthese, dus zonder koolstof zouden er feitelijk geen voedselgewassen meer zijn om de planeet te voeden.

Het World Economic Forum staat er niet bepaald om bekend dat het een logische kijk heeft op de problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Dat is niet verrassend als je bedenkt dat de oprichter, Klaus Schwab, in een interview op de Chinese staatstelevisie zei dat het Chinese communistische regime een ‘rolmodel’ is voor alle landen.

Fragmenten van de laatste WEF-bijeenkomst in Davos lieten zien hoe de groep de watercrisis wil gebruiken als reden om een wereldregering te creƫren; een agendamedewerker van de groep legde neerbuigend uit dat, hoewel de klimaatverandering hun zaak niet heeft bevorderd, een watercrisis voor hen nuttiger zou kunnen zijn, omdat zelfs minder intelligente leden van het publiek het belang van water begrijpen.

De groep is van plan volgende maand haar volgende jaarlijkse bijeenkomst in Davos te organiseren, en er zullen ongetwijfeld meer oproepen komen om enorme investeringen te doen om “de planeet te redden” door het wegwerken van levensondersteunende koolstof.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Dossier, vandaag

McKinsey.com

CNN.com

https://www.naturalnews.com/2023-12-22-world-economic-forum-trillions-annually-decarbonize-planet.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...