donderdag 11 januari 2024

Hoeveel mensen trappen hier nu nog in

donderdag, 11 januari 2024 10:11   Hits: 2630

 mensen worden slimmer   Als de nepcoronapandemie ons iets positiefs heeft gebracht, dan is dat wel het feit dat er minder mensen zijn die overal intrappen.

Mensen die keihard beginnen te lachen als ze weer eens een witwasartikel in de MSM zien verschijnen.


Het volgende bericht is verschenen bij alle Main Stream Media kanalen.

Ernstig zieke coronapatiënten die aan het begin van de pandemie hydroxychloroquine kregen voorgeschreven, hadden volgens een Franse overzichtsstudie een 11 procent hogere kans om te overlijden dan mensen die het middel niet kregen. Daaruit volgt dat duizenden mensen destijds zijn overleden aan de bijwerkingen van het medicijn, dat al decennia op de markt was en uiteindelijk niet geschikt bleek om coronapatiënten mee te behandelen.

De werkelijke reden dat hydroxychloroquine geen goede resultaten mocht laten zien bij coronapatiënten was het feit dat de dodelijke ‘coronavaccins’ alleen een noodgoedkeuring kregen omdat er geen middelen beschikbaar zouden zijn waardoor mensen konden genezen.

HCQ werd decennia geleden op de markt gebracht om ziekten als malaria en reumatische artritis te behandelen. Dat het middel waarschijnlijk meer kwaad dan goed deed bij opgenomen coronapatiënten, werd in de loop van 2020 steeds duidelijker. Onderzoekers van onder meer de Universiteit van Lyon hebben nu op basis van 44 onderzoeken uit 6 landen, waaronder Frankrijk, de VS en Turkije, berekend hoeveel toch al ernstig zieke mensen door toedoen van het medicijn zijn overleden.

Het onderzoek waar naar wordt verwezen is het soort onderzoek dat ze ook bij de klimaatzwendel gebruiken.

Ze maken een bepaald model, gebaseerd op aannames en schattingen en dat wordt dan vervolgens gebracht als waarheid.

Zo staat er in de titel van het onderzoek dat het een schatting betreft en zie je daar verder het volgende staan.

We schatten de wereldwijde sterfte in het ziekenhuis als gevolg van HCQ-gebruik door het sterftecijfer, de HCQ-blootstelling, het aantal gehospitaliseerde patiënten en het verhoogde relatieve risico op overlijden met HCQ te combineren.

Kortom, we gooien een aantal zaken in een hoge hoed en wat er dan uitkomt beschouwen wij als mensen die zijn gestorven als gevolg van het gebruik van HCQ.
Erick van Dijk schreef eerder het volgende over dit middel:

Ook wordt nog maar eens herhaald dat een noodautorisatie voor deze prikken werd afgegeven omdat het o zo erg was en dat er geen enkele alternatieve behandeling was. In dat kader wordt nog gememoreerd aan de getuigenis van Zuid Afrikaans huisarts Shankara Chetty, die groot succes boekte met de niet bestaande alternatieven Hydroxychloroquine en Ivermectine. Op eigen grond kunnen we in dit verband opnieuw refereren aan de Venlose huisarts Rob Elens.

Waarom bovengenoemde onderzoeken nu tevoorschijn komen wordt duidelijk als je leest en ziet wat Dr. Chetty allemaal heeft te vertellen:

Iemand die daar heel anders over denkt is de Zuid-Afrikaanse arts Dr. Shankara Chetty. Dit is niet zomaar een doorsnee arts, maar zo langzamerhand een gerespecteerde autoriteit. Een huisarts die meer dan 7.000 patiënten heeft behandeld voor de corona/griep, waarbij niet één van zijn patiënten in het ziekenhuis is beland of gestorven.

Dr. Chetty heeft ook een uitgesproken mening over de reden van vaccinaties. Die reden is volgens hem niet om mensen te beschermen, maar juist om ze uit te roeien.

Hij noemt het spike eiwit dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt nadat men is ingespoten met de experimentele gentherapie één van de meest dodelijke wapens die de mensheid ooit heeft gemaakt.

Het doel van dit wapen is dan ook om miljarden mensen te doden zonder dat iemand het eigenlijk merkt. Hij noemt het een vergif met een agenda.

Hij zegt verder dat we nu kunnen zien dat de wanden van de bloedvaten worden beschadigd door de spike eiwitten. Dit is iets dat inmiddels door meerdere artsen en onderzoekers is gemeld.

Omdat de vetbolletjes met instructies voor de cellen om het spike eiwit aan te maken door het gehele lichaam reizen, worden deze spike eiwitten ook op allerlei verschillende plekken in het lichaam aangemaakt.

Omdat de spike eiwitten door het menselijk immuunsysteem worden gezien als indringers zal er een soort kettingreactie van auto-immuunziektes plaatsvinden. Het lichaam gaat zichzelf aanvallen en daardoor zal het heel moeilijk worden om deze aanvallen bij het “vaccin” in de schoenen te schuiven.

De oorzaken waaraan mensen zullen sterven zullen heel divers zijn, waardoor het heel moeilijk zal worden om naar één bepaalde oorzaak te wijzen. Daarom is het spike eiwit ook één van de meest ingenieuze wapens ooit gemaakt.

De “vaccins” zullen vooral ook mensen treffen die al lijden aan bepaalde ziektes. Deze ziektes zullen door de spike eiwitten vele malen verergeren. Mensen met kanker zullen opeens een versnelde toename zien van de groei van tumoren en wanneer deze doodgaan, dan zijn ze overleden aan kanker. In werkelijkheid zijn ze gedood door de auto immuunreactie van het lichaam op de spike eiwitten, maar dat is nooit te bewijzen.

Mensen die lijden aan diabetes of die al beschadigde bloedvaten hebben en mensen met hoge bloeddruk zullen veelal te maken krijgen met beroertes en hartaanvallen.

Daarom is het volgens Dr. Chetty zo belangrijk dat mensen begrijpen wat de bedoeling is van deze “vaccins”.

Dat er een reden is voor de enorme dwang om iedereen te vaccineren. De reden is dat men is begonnen met het opruimen van een groot deel van de wereldbevolking zonder dat iemand argwaan krijgt en erachter komt dat mensen worden gedood door het spike eiwit.

Er is volgens Dr. Chetty geen sprake van een coronavirus omdat deze nog nooit is geïsoleerd, maar wel van een door mensen gemaakte ziekteverwekker. In feite zijn dat ook spike eiwitten die op beperkte schaal veroorzaken wat de “vaccins” op grote schaal doen.

Deze ziekteverwekker was nodig om ervoor te zorgen dat een aantal mensen, vooral met bestaande medische condities, ziek werden en stierven, zodat op grote schaal (gedwongen) vaccinaties kunnen worden uitgevoerd, waardoor het echte wapen wordt gelanceerd.



Videolink

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...