zaterdag 20 januari 2024

Orbán: “Geen geld ter wereld kan ons dwingen LGBTQ en massa-immigratie te accepteren”

 januari 20, 2024

    Screenshot video X

Hongarije “laat zich niet chanteren” om het cultuurmarxisme te accepteren, zegt premier Viktor Orbán.

Er is niet genoeg geld in de wereld om ons te dwingen massa-immigratie te accepteren en onze kinderen in handen te geven van LGBTQ-activisten. Dat is onmogelijk,” zegt Viktor Orbán in een videoclip die wijd verspreid is op social media.

In het interview legt de Hongaarse premier uit dat de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft gezegd dat ze twee problemen heeft met Hongarije en dat dit de reden is waarom de EU de fondsen van het conservatieve land bevriest.

“Het is omdat Hongarije geen immigranten toelaat en geen LGBT-activisten onder zijn kinderen toelaat. En dit is verkeerd volgens waar Europa volgens hen voor staat. Ze zullen nergens voor stoppen om dit doel te bereiken, inclusief financiële druk om de wetgeving te veranderen.”

Orbán vervolgt:

“Geen geld ter wereld kan ervoor zorgen dat we ons land door hen laten afpakken. We zullen niet de toestand creëren die we in West-Europese landen zien: terroristische dreigingen, criminaliteit, parallelle samenlevingen – ik kan nog wel even doorgaan.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/orban-geen-geld-ter-wereld-kan-ons-dwingen-lgbtq-en-massa-immigratie-te-accepteren/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...