zaterdag 20 januari 2024

SCHOK: Troepen van het Franse vreemdelingenlegioen gedood in Oekraïne

januari 19, 2024   12 

Toen Russische legertroepen weken geleden een hotel in Charkov, Oekraïne, troffen met een raketaanval, kwamen een aantal militairen om in dat hotel. Wat niemand wist tot vandaag was dat tientallen van die troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen waren, en anderen waren actieve troepen uit Frankrijk, met “onbetaald verlof.” De Franse ambassadeur werd vandaag ontboden op het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, schrijft Hall Turner.

Tijdens dat gesprek werd de ambassadeur gevraagd waarom troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen en actieve troepen van het Franse leger in Oekraïne waren om tegen het Russische leger te vechten en waarom Rusland niet gewoon zou moeten verklaren dat Frankrijk oorlog voert tegen Rusland?

De ambassadeur had geen goed antwoord.

Hieronder, in een korte video, is te zien hoe de Franse ambassadeur het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken verlaat, schijnbaar behoorlijk boos, terwijl hij door de media werd bestookt met vragen over waarom Frankrijk troepen in actieve dienst naar Oekraïne stuurtDe ambassadeur gaf geen antwoord op de vragen van de media.

Video Link: https://rumble.com/v47yyon-what-are-french-mercenaries-doing-in-ukraine-rt-asks-french-envoy.html


“Wat doen Franse huurlingen in Oekraïne?” vraagt RT aan de Franse gezant.

Hal Turner Redactionele Opinie

Opnieuw blijkt dat de landen van het collectieve Westen gluiperds en leugenaars zijn. Alleen deze keer zijn ze op heterdaad betrapt en plotseling heeft het luidruchtige Westen niets meer te zeggen.

Dit is heel eenvoudig: Als actieve militaire troepen van de regering van een land vechten tegen Russen in Oekraïne, dan is DAT LAND de facto in oorlog met Rusland.

Er is geen speelruimte.

Het feit dat NAVO-landen opnieuw betrapt zijn op het voeren van een oorlog tegen Rusland in Oekraïne, is geen verrassing. Er zijn talloze andere voorbeelden.

 

Wat stuitend is, is hoe dit allemaal in het geniep wordt geprobeerd …. stiekem . . .

En DAT, dames en heren, is wat ONZE REGERINGEN in het Westen zijn: Achterbaks! Boeven. Vandalen die proberen de overhand te krijgen, denkend dat niemand het zal merken, dat het niemand iets kan schelen, en als iemand het wel merkt of iets kan schelen, durven ze er niets aan te doen omdat het de uitbarsting van de Derde Wereldoorlog zou veroorzaken.

Blijkbaar is het nooit bij de sukkels in de regeringen van het Westen opgekomen dat op de dag dat Rusland er eindelijk genoeg van heeft, ze hypersonische kernraketten KUNNEN lanceren om een einde te maken aan de regeringen van het Westen.

Blijkbaar maken de nitwits in de NAVO zichzelf wijs dat “Rusland het niet zou durven.”

Op een gegeven moment zal Rusland zich misschien realiseren dat ze geen andere keuze hebben.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/schok-troepen-van-het-franse-vreemdelingenlegioen-gedood-in-oekraine/

12 REACTIES

  1. Peter de groote januari 19, 2024 Bij 20:18

Ach als rusland t doet.dan maar zo . Beter dan t wef systeem .


  1. Theme januari 19, 2024 Bij 20:31

Hoe lang voordat de vlam in de pan slaat omdat Rusland terecht zegt dat het hele westen hen aanvalt?

Ondertussen is Carola ‘MKultra’ Schouten bezig om 500 miljard pensioengeld te roven om de oorlog tegen de mensheid mee te kunnen financieren. Wij betalen al deze shit!!! Wij financieren onze eigen vernietiging!!! Voor ons loonstrookje voeren we de vernietiging zelfs uit…

https://www.ninefornews.nl/er-staat-500-miljard-van-ons-geld-op-het-spel-maar-minister-schouten-weigert-motie-uit-te-voeren/


o    Frans H januari 19, 2024 Bij 22:52

Misschien moet dat bangige schouten wezentje eens keihard in haar aars genomen worden door een groot geschapen kansparel.


  1. Dwarsligger januari 19, 2024 Bij 20:36

De Europese bevolking is gegijzeld en ontwapend door die maloten die aan de knoppen draaien dat weet Rusland ook ,
Misschien toch een optie om Davos met zoeen supersonische raket nog snel met de grond gelijk maken dan zijn de meeste belangrijkeste knoppendraaiers meteen uitgeschakeld de rest van de laffe meelopers die er niet waren verstoppen zich in bunkers daar worden ze wel met veel interesse uitgehaald , als een paling uitgerookt door de bevolking.


  1. quartzstatistics januari 19, 2024 Bij 20:37

Het franse vreemdelingenlegioen, gefinancierd en gerund bij rothschild


  1. Ex commando januari 19, 2024 Bij 20:53

Onmogelijk. Ware specialisten die verder gaan daar waar de meesten ophouden.
Dit moet een afleider zijn, kan niet anders.


o    Raphael Vangestel januari 19, 2024 Bij 21:18

de exen weten het allemaal.. daarom zijn zij ex… weet je verdomme niet dat de Westerse wereld een tikkeltje minder sterk is dan toen…de Navo en ziekelijke Co dachten ook dat ze het wisten… maar Poetin’s Rusland hé… Pfffff 🥊….🇷🇺🌹💪


  1. Greet januari 19, 2024 Bij 21:17

Wie haalt het nu ook in zijn hoofd om putin te tarten. Tja….


  1. creapie januari 19, 2024 Bij 22:21

Ze kunnen van mij niet genoeg huurlingen doden, Franse vreemdelingenlegioen vecht alleen als de regering van Frankrijk hun ergens heen stuurt dus technisch gezien is Frankrijk al in oorlog met Rusland.


  1. Rudy Dannau januari 19, 2024 Bij 23:36

eigen schuld dikke bult


  1. Glimworm januari 20, 2024 Bij 00:05

Hier even een OP ZICH zeer verhelderend artikel op Xandernieuws :

https://www.xandernieuws.net/algemeen/slowaakse-politicus-schokt-eu-parlement-wij-slaven-zullen-ons-verenigen-en-west-europa-met-de-grond-gelijk-maken-als-wapenleveranties-oekraine-niet-worden-gestopt/

Al vrees ik dat die Slowaakse europarlementariër onderstaand artikel nog nooit gelezen heeft, want ànders zou hij beseffen dat De Echte Vijand “beide kampen aanstuurt”, wat zij al minstens 4 eeuwen (althans in Europa) doet :

https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-messiah-menachem-mendel-schneerson-on-his-plans-for-destroying-ukraine-and-russia-reprint/

” .. Yes, the speech by Menachem Mendel Schneerson is monstrous. For a normal person, it is hard to believe that a religious leader can be a MURDERER, and that the religion can be THE IDEOLOGY OF MURDER …”

En die Schneerson is een “Grootheid” binnen de koshere gemeenschap ; velen zagen “De Langbeloofde Joodse Messias” in hem. No shit !

Alleen “jammer” dat die totààl geschifte badgast inmiddels kapotjeplof is heheh

Echter helaas NIET zijn talmoedische visie op ons, de goyim, de “uit dieren voortgekomen heidenen die als énige taak hebben de Uitverkorenen te dienen”…


  1. Emile januari 20, 2024 Bij 00:09

Ik ben zo bamg dat wij straks ook daarheen moeten. Oekraine heeft simpelweg niet meer voldoende manschappen (en vrouwen).om nog tot oktober te vechten. Allemaal.om.de corrupte Bidens,.Fauci’s en Clintons in het zadel te houden tot en met de verkiezingen

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...