vrijdag 2 februari 2024

AIDS-achtige ziekte verspreidt zich snel onder gevaccineerden, waarschuwen deskundigen

 januari 31, 2024   17

    Engin_Akyurt / Pixabay

Deskundigen slaan alarm over een AIDS-achtige ziekte die zich snel verspreidt onder mensen die Covid mRNA-injecties hebben gekregen.

Het verwoestende fenomeen heeft geleid tot nieuwe oproepen aan de regering van president Joe Biden om de vaccins eindelijk uit het openbare circuit te halen, schrijft Hunter Fielding.

Tot nu toe blijft de regering Biden echter de vele problemen met de “veilige en effectieve” vaccins negeren.

Infowars ster Alex Jones heeft zojuist een angstaanjagende video geplaatst waarin hij de angst aankaart voor een nieuwe pandemie met een AIDS-achtige ziekte.

Hij deelde ook een video met de medische expert Dr. Robert Malone, de uitvinder van    de mRNA-technologie, die de symptomen uitlegt:

Nu we het toch over Dr. Malone hebben, hij heeft onlangs zijn licht laten schijnen over een andere belangrijke kwestie met betrekking tot de COVID-19 vaccins.

“Belangrijke presentatie van Dr. Kevin McKernan, die de eerste ontdekkingen en onthullingen deed met betrekking tot de vervuiling met DNA-fragmenten van de Pfizer en Moderna mod-mRNA vaccins,” deelde hij op X.

Genomics-deskundige Kevin McKernan getuigt voor de wetgevende macht van Massachusetts over de DNA-verontreiniging die is aangetroffen in de mRNA COVID-vaccins:

“De sequentie die in deze doses zit, met miljarden kopieën per dosis, heeft een wisselwerking met het P53-gen. Dit is een tumoronderdrukkend gen, dus alles wat een interactie aangaat als een verontreiniging in het gen is een rode vlag.”

“Trap op de rem, koude stop. Je hebt miljarden kopieën van iets dat een wisselwerking heeft met ons tumorsuppressorsysteem.”

“Dit is een risico op kanker. Het staat in de patenten van Moderna. We weten dat het nu in de vaccins van Pfizer zit. Dit moet een rode stop zijn.”

Ook is bekend geworden dat de Surgeon General van Florida, Joseph Ladapo, heeft bevestigd dat er fragmenten DNA zijn gedetecteerd in Covid mRNA injecties. Hieronder de relevante tweet:

Meer experts spraken zich uit over de vaccins en zeiden dat er verbindingen in zitten die frameshifting veroorzaken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/aids-achtige-ziekte-verspreidt-zich-snel-onder-gevaccineerden-waarschuwen-deskundigen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...