vrijdag 2 februari 2024

Eva begrijpt niet waarom ze voor de boeren komen

 vrijdag, 02 februari 2024 11:04   Hits: 3948

  Eva en de boeren   Dat overal in Europa en ook andere delen van de wereld de boeren worden aangepakt is duidelijk.

Wat klaarblijkelijk voor velen niet duidelijk is waarom ze nu iets dergelijks zouden doen.


De opstanden van de boeren worden heviger en wanneer het in dit tempo doorgaat, dan zullen straks misschien hele steden of streken geen voedsel meer krijgen vanwege de enorme blokkades die overal worden opgeworpen.

Voor veel mensen is het absoluut niet duidelijk waarom dit alles gebeurt.


Ook niet voor Eva Vlaardingerbroek en omdat ze dat niet weet gaat ze zelf maar filosoferen over een mogelijk motief.

Haar conclusie is dat wij, het volk, steeds armer zullen worden en ‘zij’ steeds rijker en dat er misschien zelfs een punt komt waarop wij honger zullen leiden. En aangezien zij het anders ook niet weet, dan moet dit wel het motief zijn.

Haar sidekick Jordan Peterson vult het aan door te zeggen dat het een ‘criminele scam’ is.



Zowel Peterson als Vlaardingerbroek komen voor op het lijstje ‘gatekeepers’ van Amazing Polly.
Mensen die volgens Polly voor een groot deel worden aangestuurd door de Israëlische veiligheidsdiensten.

Ze zijn altijd druk in de weer met het ‘bestrijden’ van onrecht, maar zorgen er altijd voor dat de echte daders buiten schot blijven.

Al langere tijd zijn wij slachtoffer van een occulte oorlog tegen onze beschaving. Een satanische oorlog, uitgevoerd door een sekte die als doel heeft om de mensheid tot slaaf te maken.

Waar het werkelijk om gaat is al lang geleden beschreven door mensen zoals William Guy Carr in zijn boek ‘Pawns in the game’, pionnen in het spel.

Carr ontdekte dat datgene waar wij mensen mee te maken hebben niet van vlees en bloed is, maar dat het een spirituele duisternis is die de macht heeft over alle belangrijke en machtige mensen op onze wereld.

Lucifer is de slimste en meest intelligente wezen in de hemelen en omdat hij puur geest is kan hij niet worden vernietigd. Zijn macht was en is dermate groot dat hij erin slaagde om eenderde van de engelen aan zijn kant te krijgen omdat hij claimde dat het plan van God voor de wereld veel te zwak is. Dit, omdat het erop is gebaseerd dat mindere wezens kennis kunnen vergaren, liefde kennen en uit respect en besef van eigen onvolkomenheden vrijwillig God willen dienen.

De Luciferiaanse ideologie echter zegt dat macht alles is. Het claimt dat wezens die aantoonbaar over een hogere intelligentie beschikken het recht hebben om de minder bedeelden te regeren, omdat de massa niet weet wat goed is voor hen. Deze Luciferiaanse ideologie is wat wij vandaag de dag totalitarisme noemen.

Met bovenstaande in het achtergrond gaan we een stuk vooruit in de geschiedenis van de mensheid naar het jaar 1770, waar in Duitsland de Joodse en door de Jezuïeten opgeleide professor Adam Weishaupt de Luciferiaanse ideologie omarmde.

De wat Carr noemt geldleners die zich kort daarvoor hadden georganiseerd als het Huis van de Rothschilds gaven Weishaupt opdracht om de eeuwenoude “protocollen” te herzien. Deze protocollen waren opgezet om de Synagoge van Satan de uiteindelijke controle over de wereld te geven, zodat zij de Luciferiaanse ideologie kunnen opdringen aan het menselijk ras. Op 1 mei 1776 was Weishaupt klaar met zijn taak.

Het plan was de uiteindelijke vernietiging van alle regeringen en religies. Dit doel zou worden bereikt door de massa’s te verdelen in tegenstrijdige kampen in steeds grotere aantallen en op ieder gebied zoals politiek, ras, sociaal, economisch en andere zaken. Weishaupt noemde de massa Goyim (menselijk vee).

De tegenstrijdige kampen zouden worden bewapend en er zou “een incident” worden veroorzaakt, waardoor ze met elkaar in gevecht zouden raken en zichzelf verzwakken. Op deze manier zullen uiteindelijk alle regeringen en religieuze instituten worden vernietigd.

Bovenstaande zal je nooit tegenkomen bij de Gatekeepers want hun doel is om de gate, de poort, te bewaken en de mensen die op zoek zijn naar de waarheid vakkundig het bos in te sturen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...