vrijdag 2 februari 2024

Britse jongeren willen geen dienstplicht om zo te sterven voor de rijke elite


 je land heeft je nodig als kanonnenvoer  Het zal echt niet zolang meer duren voordat overal in West Europa de dienstplicht opnieuw wordt ingevoerd.

Er staat een oorlog gepland en bij een oorlog is er een grote behoefte aan kanonnenvoer. 


Je ziet het gewoon voor je ogen gebeuren in de mainstream media. Dag na dag komen ze met verhalen over een gefabriceerde Russische bedreiging. Het gebeurt niet alleen in ons land, het gebeurt in alle West Europese landen.

De WEF klanten brullen luidkeels dat wij paraat moeten zijn, niet moeten verslappen en ons moeten voorbereiden op de dreiging uit het oosten.


Degenen die zoals altijd en bij iedere oorlog goed geld verdienen zijn de bankiers van de sekte. Dit verdienen doen ze dan via hun eigen investeringsmaatschappijen zoals Blackrock en Vanguard om maar enkele te noemen.

 blackrock en vanguard verdienen veel geld met de wapenindustrie

Om die wapens te kunnen blijven produceren zijn er wel steeds oorlogen en soldaten nodig.

Bankiers zullen nooit zelf vechten. Dat laten ze over aan het goyim en zo kan dat het steeds meer landen spreken over een komende dienstplicht.

In Engeland is een complete publiciteitscampagne gaande waarbij militaire kopstukken en WEFers zoals Boris Johnson luidkeels roepen dat het tijd wordt voor een dienstplicht.

Het wordt gebracht als een prachtige gelegenheid voor jonge mensen om koning en vaderland te dienen.


Vroeger werkte dit soort dingen, maar tegenwoordig niet meer.

Nu zeggen de jongeren: ‘Waarom zouden wij ergens in het buitenland moeten sterven in een loopgraaf voor het zootje rijke elite?’

Kijk naar de onderstaande video en als dit een doorsnee is van hoe de Britse jongeren denken over vechten voor hun vaderland, dan zullen ze grote moeite hebben om genoeg kanonnenvoer bij elkaar te scharrelen voor alweer een oorlog.

Jongeren zeggen dingen zoals: 'Geef Mark Rutte en Boris Johnson een geweer en stuur ze naar het front waar ze hun eigen oorlog kunnen uitvechten'.

Als overal in West Europa jonge mensen ook weigeren om te gaan vechten voor wat zij noemen ‘de rijke elite’, dan is het heel snel over met oorlog voeren.

We hebben zo het gevoel dat als puntje bij paaltje komt en er niet genoeg soldaten zich melden, Rutte en Johnson opeens heel druk zijn met bezigheden elders.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...