vrijdag 9 februari 2024

Beiden zijn president, maar wat een enorm verschil

 vrijdag, 09 februari 2024 14:13  Hits: 3471

  wat een verschil tussen Biden en Poetin Zowel Joe Biden als Vladimir Poetin zijn president van grote en belangrijke landen.

Waar Putin nu schittert in het interview met Tucker Carlson, zo valt Joe Biden nu volledig door de mand.


Joe Biden is weer eens betrapt met iets dat niet mag. Dit keer betreft het geheime staatsgevaarlijke documenten die hij thuis bewaarde. Iets dat onder de Amerikaanse wet absoluut niet is toegestaan.

Ook de vorige president Trump maakte zich hieraan schuldig en men doet verwoedde pogingen om hem strafrechterlijk te vervolgen.

Bij Biden gebeurt dit echter niet en als één van de redenen dat dit niet gebeurt wordt gegeven dat een jury hem nooit schuldig kan bevinden vanwege zijn slechte mentale staat. Zijn geheugen laat hem continue in de steek en hij wordt dan ook beschreven als 'een oude man met een slecht geheugen'.

Biden wordt echter goed genoeg bevonden om weer voor vier jaar gekozen te worden als president.

 Joe Biden, seniel

En dan Vladimir Poetin, de president van Rusland die bij ons door de media wordt afgeschilderd als een soort monster die er alleen maar op uit is om meer en meer landen te veroveren.

Poetin is ook niet meer de jongste, maar vergeleken met Biden oogt hij als een frisse jongeling die precies weet wat hij doet en waarom hij het doet.

Omdat het belangrijk is dat iedereen kan horen wat Poetin zelf heeft te zeggen, hieronder het interview voorzien van Nederlandse ondertiteling.
   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...