vrijdag 9 februari 2024

World Economic Forum naakt uitgekleed

Het World Economic Forum ("WEF") doet Dr. Vernon Coleman sterk denken aan de Scientology sekte - hoewel het, als vervanger van de Bilderbergers en als promotieorganisatie voor de Europese Unie en de Verenigde Naties, oneindig veel gevaarlijker is en een veel grotere invloed heeft dan gerechtvaardigd lijkt.

november 19, 2023   25 

Het World Economic Forum (pompeus en arrogant aangekondigd als ‘Committed to Improving the State of the World’) werd in 1971 opgericht door ene Klaus Schwab, hoewel de organisatie toen nog niet zo heette. Toen Schwab begon met wat later het WEF zou worden, had hij slechts 25.000 Zwitserse frank op een bankrekening staan, schrijft Dr.Vernon Coleman.

De eerste bijeenkomst in Davos van wat toen nog het European Management Symposium heette, duurde twee weken en er waren 450 deelnemers, onder wie topmanagers en senior managers van topbedrijven en 50 faculteitsleden van businessscholen. Daarna ging het snel.

De voorzitter van de tweede bijeenkomst in Davos zou Herman J.Abs zijn, die op het laatste moment moest afzeggen, maar deze link geeft ons een duidelijk inzicht in de achtergrond van het WEF.

Zoals Zina Cohen uitlegt in haar boek ‘The Shocking History of the EU’, was Abs een bankdirecteur die Hitler enorm hielp door Joodse banken tegen lage prijzen op te kopen. Het geld werd vervolgens gebruikt om de oorlogsmachine van de nazi’s op te bouwen.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Abs lid van een geheime groep die in 1943 werd opgericht en bekend stond als het Comité voor Buitenlandse Economische Zaken – een groep bankiers en zakenmensen die bijeenkwamen om de toekomst van Duitsland na het einde van de oorlog te bespreken.

Na de oorlog vroeg een vriend van hem, Charles Gunston van de Bank of England, Abs om te helpen bij de wederopbouw van het Duitse bankwezen – hoewel Abs als oorlogsmisdadiger was gearresteerd en bij verstek ter dood was veroordeeld. Gunston werkte voor de Bank of England als manager van de Duitse desk en was na de oorlog een hoge ambtenaar bij de Britse beroepsautoriteit. Gunston gaf niets om de wreedheden die door de nazi’s werden begaan. Het enige wat hij wilde was de Duitse banken helpen herbouwen. Daartoe rekruteerde hij Abs, die hoog op een lijst stond van nazi-functionarissen die gezocht werden voor oorlogsmisdaden. Gunston beschermde Abs om Duitsland te helpen zijn banksysteem weer op te bouwen, klaar om Hitlers werk voort te zetten. Dankzij de hulp van zijn vrienden bij de Bank of England werd Abs niet geëxecuteerd of zelfs gevangen gezet en tegen 1948 was hij adjunct-hoofd van de Reconstruction Loan Corporation en voorzitter van de Bank Deutsche Lander. Ongelooflijk genoeg was het toen Abs die besliste welke Duitse bedrijven de miljarden dollars moesten krijgen die als Marshallhulp ter beschikking werden gesteld. En decennialang daarna had Abs een machtige rol in Duitsland. Hij was een van de voormalige nazi’s die hielpen bij de oprichting van de organisatie die later de Europese Unie werd. (Voor meer details over hoe de Europese Unie tot stand kwam, lees “De schokkende geschiedenis van de EU” door Zina Cohen).

Tot halverwege de jaren 90 was Abs voorzitter van de Deutsche Bank en werd zijn nazi-achtergrond genegeerd. De Independent, een Britse krant, beschreef Abs als de beste Duitse bankier van zijn tijd en negeerde stilletjes zijn werk met IG Farben en Kontinental-Ol, waar hij willens en wetens slavenarbeid had ingezet in de concentratiekampen. Ze vermeldden evenmin het geld dat hij had helpen stelen van Joodse mensen en banken. En dit was de man die Schwab vroeg om de tweede Davos bijeenkomst van zijn nieuwe organisatie voor te zitten. Het gerucht gaat vaak dat de vader van Schwab een nazi was

De ere-sponsor van de derde Davos bijeenkomst in 1973 was Prins Bernhard van Nederland (een voormalige nazi en de oprichter van de Bilderberger bijeenkomsten) en de Commissie van de Europese Gemeenschappen “vernieuwde haar beschermheerschap”. Een Italiaanse industrieel hield een toespraak waarin hij ‘De grenzen van de groei’ samenvatte, een boek dat in 1972 in opdracht van de Club van Rome was gepubliceerd. De deelnemers stelden een ethische code op gebaseerd op het stakeholderconcept van Klaus Schwab.

Het was al vroeg duidelijk dat het WEF heel dicht bij de Europese Commissie van de EU stond: er werden twee bijeenkomsten gehouden bij de Europese Commissie in Brussel.

Tegenwoordig beschrijft het WEF zichzelf als een non-profitorganisatie van openbaar belang die is gevestigd in Zwitserland. Het heeft kantoren in New York (VS), San Francisco (VS), Tokio (Japan), Mumbai (India) en Beijing (China). In 2022 rapporteerde het WEF een inkomen van 383.000.000 Zwitserse frank (396 miljoen Euro) aan honoraria en andere financiering. Hiervan werd 130 miljoen Zwitserse frank uitgegeven aan personeel, waarbij Schwab zelf naar verluidt meer dan 1.000.000 dollar per jaar betaald kreeg (plus, naar verluidt, beloningen van gelieerde bedrijven). Ongeveer 252 miljoen Zwitserse frank werd uitgegeven aan “kantoor en activiteiten”. (Het is interessant dat veel mensen die op de een of andere manier met de samenzweerders samenwerkten buitengewoon rijk zijn geworden. Tony Blair, bijvoorbeeld, was het grootste deel van zijn werkzame leven een bescheiden betaalde politicus, maar is nu een multimiljonair. De medewerkers van milieu- en groene liefdadigheidsinstellingen worden vaak enorm goed betaald en reizen eersteklas over de hele wereld). Het WEF betaalt geen federale belastingen.

Een organisatie die een tiental jaar geleden nog werd beschouwd als een organisatie zonder invloed die enkel bekend stond als de organisator van een jaarlijks feestje waar beroemdheden zoals popster Bono (bij velen bekend om zijn belastingontwijking en hypocrisie) zich konden mengen onder politici en industriëlen die graag met beroemde mensen op de foto wilden, en die door veel mensen niet serieus werd genomen, is nu een van de machtigste organisaties ter wereld. Het heeft de plaats ingenomen van de veel geheimzinnigere Bilderbergers als het gezicht (en de stem) van de samenzweerders.

Schwab zelf werd in 1938 in Duitsland geboren en behaalde verschillende academische diploma’s voordat hij in 1971 het WEF oprichtte, toen hij nog maar 33 jaar oud was. Het WEF heette oorspronkelijk het European Management Forum, maar veranderde zijn naam in 1987 in het nogal groots opgezette en ambitieuzere World Economic Forum.

Net voor hij het European Management Forum oprichtte, was Schwab lid van de Raad van Bestuur van een middelgroot Zwitsers productiebedrijf waaraan zijn vader blijkbaar verbonden was. Vandaag de dag claimt het WEF meer dan 600 werknemers te hebben, maar ik zou Schwab – net als Charles III en Tony Blair – omschrijven als een fixer en een pooier voor de samenzweerders. Geen van hen lijkt me een serieuze speler.

Op de website van het WEF is niet te vinden hoe Schwab aan het geld is gekomen om wat (op zijn eigen website) wordt omschreven als “de belangrijkste wereldwijde multistakeholderorganisatie” op te zetten en het is ook niet duidelijk hoe zijn organisatie binnen drie jaar politieke leiders uit de hele wereld heeft kunnen uitnodigen voor een conferentie in Davos.

In 1971, hetzelfde jaar dat hij de voorloper van het WEF oprichtte, schreef Schwab een boek met de titel Modern Enterprise Management in Mechanical Engineering (het lijkt onwaarschijnlijk dat de royalty’s hiervan hem in staat stelden het WEF op te richten). Er zijn geruchten dat zijn moeder familie was van de Rothschild familie en dat zijn vader dicht bij Adolf Hitler stond, maar beide suggesties zijn verworpen door factcheckers (hoewel we niet moeten vergeten dat factcheckers beweerden dat het covaccin effectief en volkomen veilig was). In dat vroege boek stelde Schwab dat het management van een moderne onderneming zowel de aandeelhouders als de stakeholders van het bedrijf moet dienen – met stakeholders zoals werknemers, klanten, overheid, schuldeisers, lokale gemeenschappen en financiers. Schwab werkt al tientallen jaren samen met de Verenigde Naties en heeft verschillende VN-organen geadviseerd over duurzame ontwikkeling. Schwab heeft gewaarschuwd dat er veel woede in de wereld zou zijn als de plannen van de samenzweerders zich zouden ontvouwen en is het best bekend voor zijn waarschuwing aan burgers overal “je zult niets bezitten en gelukkig zijn”.

Even terzijde: het is merkwaardig, nietwaar, hoe de zin “je zult niets bezitten en gelukkig zijn”, waarvan wordt aangenomen dat deze zijn oorsprong vindt in het World Economic Forum, kan worden vergeleken met de principes van de communistische revolutie zoals beschreven in het ‘Communistisch Manifest’ van Karl Marx? Marx schreef dat om een socialistische dictatuur te vestigen en totale controle over het proletariaat te verkrijgen, de communisten alle rechten op privébezit zouden moeten afschaffen, alle religie zouden moeten vernietigen, die Marx beroemd beschreef als “het opiaat van het volk” en de familie-eenheid zouden moeten opheffen, die werd gezien als een bedreiging voor het vermogen van de staat om totale controle over het leven van de mensen te verkrijgen. (Vandaag, onder de Grote Reset, zullen traditionele religies worden vervangen door een geloof in de natuur zoals gedefinieerd door de Verenigde Naties en gepromoot door het consortium van bankiers die de wereldeconomie beheren. Verbazingwekkend genoeg hebben de leiders van de traditionele religies de verandering geaccepteerd en de paus en de aartsbisschop van Canterbury lijken blij te zijn zichzelf en hun volgelingen te kunnen binden aan de pseudowetenschap in plaats van aan de traditionele leer die hun religies hebben omarmd. Het lijkt hen niet uit te maken dat de wetenschap over klimaatverandering aantoonbaar vals is; ze zijn verknocht aan en beïnvloeden graag de godslasteringen die worden gepromoot door de rabiate milieuactivisten. In 2023 beweerde Yuval Noah Harari, een WEF-adviseur en establishment-enthousiasteling, dat AI een nieuwe religie en een nieuwe bijbel zou kunnen creëren, waardoor AI de nieuwe god zou worden. Dit is vermoedelijk de voorgestelde vervanging voor orthodoxe, traditionele religie. We weten al dat AI een eindeloze encyclopedie van leugens naar het internet zal brengen, nu lijkt het erop dat AI ons ook een gloednieuwe nepreligie zal brengen).

 

Zoals Gary Allen en Larry Abraham aangeven in hun uitstekende boek ‘None Dare Call It Conspiracy’, dat werd gepubliceerd in 1971, was het Communistisch Manifest slechts een update van de revolutionaire plannen die 70 jaar eerder werden voorgesteld door Adam Weishaupt, de stichter van de Orde der Illuminati. Vandaag de dag zien we dat het WEF, de Bilderbergers en de andere samenzweerders de aanbevelingen van Marx en eerder van de Orde van Illuminati opvolgen.

De bijeenkomsten van het WEF worden jaarlijks gehouden in Davos en de deelnemers komen van over de hele wereld (velen in privéjets) om de dreiging van klimaatverandering te bespreken.

Het gevaarlijkste is misschien wel dat het WEF een “Young Global Leaders Scheme” heeft, wat het hoogdravend noemt, dat meedogenloze jonge mannen en vrouwen opleidt tot marionetten van de cabal. Veel van de afgestudeerden krijgen een baan in de politiek, de groene beweging, liefdadigheidsmanagement enzovoort, en Schwab schept op dat “afgestudeerden” van wat door sommigen gezien kan worden als een hersenspoelingsprogramma, overal op hoge plaatsen te vinden zijn. De opschepperij is terecht en volgelingen van het WEF zijn te vinden in veel regeringen: Sunak in het Verenigd Koninkrijk, Trudeau in Canada en Macron in Frankrijk hebben allemaal banden met het WEF.

De hele organisatie doet me erg denken aan de Scientology cultus, maar als vervanger van de Bilderbergers en als promotieorganisatie voor de Europese Unie en de Verenigde Naties, is ze oneindig veel gevaarlijker en heeft ze een veel grotere invloed dan gerechtvaardigd lijkt.

Het bovenstaande is overgenomen uit het boek ‘Their Terrifying Plan’ van Vernon Coleman – om een exemplaar te kopen KLIK HIER


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/world-economic-forum-naakt-uitgekleed/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...