zaterdag 10 februari 2024

Bill Gates plant “Pandemie 2”, compleet met nieuwe vaccins die worden toegediend met “een pleister”

februari 10, 2024   9

    Ethan Doyle White / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De vaccinzwendel is stoom aan het verliezen, dus miljardair eugeneticus Bill Gates heeft een nieuw ontwerp voor vaccins bedacht waarbij “een kleine pleister” op iemands huid wordt geplakt, schrijft Ethan Huff.

Tijdens een recente uitzending van CNBC TV18 in India werd Gates gevraagd naar de toekomst van de productie van vaccins volgens hem, gebaseerd op de huidige stand van zaken op het gebied van technologie en gezondheidszorg. Dit is wat hij zei:

“We zorgen ervoor dat er voor al deze vaccins genoeg capaciteit is, dat er concurrentie is zodat de prijzen omlaag blijven gaan. En we zullen nieuwe vaccins hebben. We zullen een TB-vaccin [tuberculosevaccin] hebben, een malariavaccin, een HIV-vaccin.”

Gates ratelde verder over de Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccins” die werden losgelaten door Operation Warp Speed, en legde uit dat voor de volgende pandemie, “we ze langduriger moeten maken, met meer dekking.”

“En we gaan veranderen, in plaats van een naald, naar een kleine pleister,” voegde Gates toe over de nieuwe beoogde technologie.

Of het nu van een naald komt of van een pleister, vergif blijft vergif, is belangrijk om op te merken. Geïnjecteerd gif is aantoonbaar erger omdat het de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam omzeilt, maar Gates heeft daar zeker ook aan gedacht en zal de pleisters net zo giftig, of misschien wel giftiger, maken dan hun tegenhangers met naalden.

Gates wil ook “voedsel” veranderen

In de toekomst wil Gates ook boeren beroven van de mogelijkheid om hun eigen voedsel te verbouwen. Op de recente COP28-bijeenkomst van elitaire globalisten onthulde Gates een strategie waarbij “innovatie wordt gebruikt om dat probleem absoluut op te lossen.”

Op een gegeven moment gebruikte Gates zelfs de term “Pandemie 2” om een andere toekomstige COVID-achtige gebeurtenis te beschrijven waar hij en zijn partners zich al op voorbereiden om op in te spelen met hun nieuwste biotechnologische lossen.”

Wist je trouwens dat de Latijnse vertaling van “Cor” en “ona”, de twee delen van het woord “corona” voor coronavirus, “hartaanval” betekent? Dit is zeker geen toeval, want veel mensen die de coronavirus prikken kregen een hartaanval of een andere vorm van hartziekte.

 

Volgens M. Winger van 100percentfedup.com is Gates “een slechtere versie van Anthony Fauci.”

“Ik denk dat we hem Amerika’s meest onbetrouwbare niet-arts zullen noemen,” voegde Winger eraan toe. “Hoe dan ook,Gates is weer bezig.”

“Bill Gates zou gearresteerd moeten worden voor misdaden tegen de mensheid… om te beginnen,” schreef een boze reaguurder over deze laatste ontwikkelingen.

“Blijf uit de buurt van ‘medicijnen’,” schreef een ander over hoe het westerse ‘gezondheidszorgmodel’ een Big Pharma farce is die vergiften verspreidt die gemaakt zijn door mensen als Gates en zijn trawanten.

“Gewoon verbazingwekkend,” zei een ander. “Waarom zit hij nog niet in de gevangenis?”

Is er weer een pandemie op komst, met de complimenten van Bill Gates?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-plant-pandemie-2-compleet-met-nieuwe-vaccins-die-worden-toegediend-met-een-pleister/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...