woensdag 14 februari 2024

De bevolking trapt massaal in de val

 dinsdag, 13 februari 2024 13:08    Hits: 5028

bevolking trapt in de valAlles in ons land moet elektrisch en huishoudens en bedrijven zullen straks strijden om aangesloten te mogen worden op het net.

Maar je schrikt toch wel als je ziet wat er gebeurt als er opeens geen stroom meer is.


Niemand kan zeggen dat we niet gewaarschuwd worden. Keer op keer verschijnen er berichten in het nieuws dat stroom helemaal niet meer zo vanzelfsprekend is. Want er is veel vraag naar stroom.

Nederland stapt massaal over op elektriciteit. Het steeds hogere tempo waarin er extra transportcapaciteit wordt gevraagd, overstijgt de snelheid waarmee netbeheerders het elektriciteitsnet kunnen uitbreiden. Afgelopen weken hebben de netbeheerders de boodschap afgegeven dat op steeds meer plekken in de regio een nieuwe aansluiting of verzwaring voor een bedrijf of woning niet meer vanzelfsprekend is.

De afhankelijkheid van elektriciteit begint nu echt wel zorgelijke vormen aan te nemen. 

En het is geen toeval dat dit gebeurt, want in 2018 schreven wij al het volgende:

Naast de vernietiging van de cultuur en identiteit van de bevolking zal zij straks volkomen in de greep zijn van de overheid dankzij twee netten waarin ze gevangen zitten en waarvan voor hen geen ontsnapping mogelijk zal zijn.

De twee netten zijn internet en het elektriciteitsnet. We hebben al vaker geschreven over internet en de komst van de digitale gevangenis, maar weinig mensen beseffen dat ze straks volledig afhankelijk zullen zijn van het elektriciteitsnet.

Enkele jaren later bleek hoe accuraat deze voorspelling was, Want toen kregen we een neppandemie, waarbij het leven geheel afhankelijk werd van bovenstaande netten. Dat wil zeggen voor hen die gehoorzaamden en de levensgevaarlijke prik ging halen.

Vanaf vandaag kunnen Nederlanders de CoronaCheck-app ook gebruiken om veilig en gemakkelijk te reizen in EU-landen. Met de CoronaCheck-app kunnen mensen een internationale QR-code genereren die bruikbaar is in alle EU-lidstaten. De internationale QR-code, ook bekend als Digitaal Corona Certificaat, kan worden aangemaakt op basis van een negatieve test, vaccinatie of doorgemaakte corona-infectie.

En als er dan iets gebeurt met de stroomvoorziening waardoor deze weg valt, dan stopt het leven.
Soms zal een dergelijke blackout een gevolg zijn van een overbelasting van het net, maar vroeger of later zal het ook een gevolg zijn van bepaalde acties.

Het volgende is wat Jeremy Jurgens, de CEO van het WEF zegt:

“Ik denk dat er nog een andere crisis gaat komen. Eén die veel meer gevolgen zal hebben. Eén die sneller zal toeslaan dan dat we hebben gezien bij covid. De gevolgen zullen veel groter zijn en daardoor zullen de economische en sociale gevolgen ook veel heftiger zijn”.

En dan de grote baas, voorzitter Klaus Schwab:

“Wij weten het allemaal, maar besteden er veel te weinig aandacht aan en dat is het beangstigende scenario van een uitgebreide cyberaanval die de complete elektriciteitsvoorziening zal platleggen, alle transport, alle ziekenhuizen, in feite onze totale maatschappij. Hierbij vergeleken zal de covid-19 crisis slechts kinderspel lijken. Wij moeten de covid-19 crisis dan ook zien als een gelegenheid om ons beter voor te bereiden op een grote cyberaanval en ervoor zorgen dat wij daarop beter zijn voorbereid dan nu het geval is”.

Met ieder jaar dat voorbij gaat wordt de bevolking meer afhankelijk van beide netten. Mensen kunnen wel een tijdje overleven zonder internet, maar zonder elektriciteit zal steeds moeilijker worden. Hoe meer mensen afhankelijk zijn van die netten, des te meer macht komt er bij overheden en de krachten die hen aansturen.

Er zijn nog steeds een aantal dingen die je kunt doen.

Je kunt deze website steunen zodat je jaren van te voren op de hoogte bent van dingen die ze plannen en die vaak ook uitkomen.

Je kunt gewoon in je benzine of dieselauto blijven rijden. De klimaatzwendel is de grootste zwendel aller tijden en zo kan je je altijd veplaatsen als het nodig is en sta je niet hulpeloos naar je oplaadstekker te kijken.

Blijf altijd gas houden. Wanneer dan de elektriciteit weg valt, kan je in ieder geval nog gewoon je potje koken.

Zorg altijd dat je contant geld in huis hebt. Winkeliers zullen maar wat graag je contante geld accepteren als de pinautomaat het niet meer doet.

Helaas trapt het volk massaal in de val en als dan de stroom voor langere tijd weg valt kunnen ze zich niet meer verplaatsen, geen eten meer koken en niet meer betalen.

Bron: Niburu.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...