woensdag 14 februari 2024

Onderzoek toont aan dat COVID-19-injecties tot nu toe maar liefst 17 MILJOEN doden hebben veroorzaakt

 11 december 2023  // Ethan Huff // 12,6K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicineBig PharmaCensored Sciencechemical violencecovid-19dangeorus medicinedeathdepopulationgenocidemedical violenceresearchvaccinationVaccine deathsvaccine warsvaccinesWuhan coronavirus


Het is nu geschat dat wereldwijd ten minste 17 miljoen mensen zijn gestorven als gevolg 

van het "gevaccineerd" worden voor het Wuhan coronavirus (COVID-19).

Nieuw onderzoek samengesteld door Drs. Denis Rancourt, Marine Baudin, Joseph Hickey en Jérémie Mercier, gepubliceerd op sept. 17, 2023, schat dat sinds de lancering van Operatie Warp Speed minstens 17 miljoen mensen zijn omgekomen.

Omdat de nieuwe studie oproept tot onmiddellijke stopzetting van alle COVID-injecties, zijn er veel "feitcontroles" geweest om de bevindingen te "debunkeren", waardoor Big Pharma het risico liep verloren verkopen en winsten te verliezen.

Voor het onderzoek keek het team van artsen naar 17 landen verspreid over vier continenten in Latijns-Amerika en de evenaarregio, waardoor ze een representatief staal van de wereld kregen.

“We berekenen de toxiciteit van het vaccin voor alle leeftijden, gegeven het aantal doses dat wereldwijd wordt gegeven, om te concluderen dat 17 miljoen mensen door dit vaccin zouden zijn gedood”, aldus Dr. Rancourt.

De 17 onderzochte landen op de evenaar en het zuidelijk halfrond zijn onder meer Argentinië, Australië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Paraguay, Peru, de Filippijnen, Singapore, Zuid-Afrika, Suriname, Thailand en Uruguay.

Deze landen zijn goed voor 9,10 procent van de totale wereldbevolking, 10,3 procent van de wereldwijd ontvangen COVID-injecties (met een injectiesnelheid van 1,91 per persoon) en vrijwel elk type en fabrikant van COVID-prikken.

(Related: The DNA contamination found in COVID jab vials is linked to "turbo" cancers, deadly clots and autoimmune disease.)

COVID jabs have no beneficial effect

Na het doornemen en analyseren van de gegevens stelden de onderzoekers vast dat er op basis van sterfte door alle oorzaken (ACM) geen enkel bewijs is dat er enig gunstig effect is geweest van COVID-injecties. Er is ook geen verband in de tijd tussen de COVID-injectie en een evenredige vermindering van de ACM.

Het blijkt dat het tegenovergestelde waar is, waar alle 17 landen veel hogere ACM-cijfers zagen na de prikken werden verloren in vergelijking met voordat ze op de markt kwamen.

Negen van de zeventien geëvalueerde landen vertoonden geen waarneembare overmaat aan ACM in de periode ongeveer een jaar nadat de ‘pandemie’ op 11 maart werd uitgeroepen. Dit was ongeveer de periode tussen het moment waarop COVID voor het eerst werd aangekondigd en het moment waarop de injecties werden losgelaten.

Nadat de schoten met miljarden in de wapens begonnen te komen, begonnen de ACM-aantallen te stijgen. In de zomer van 2022 waren er voor het zuidelijk halfrond (januari-februari) "ongekende pieken in ACM die zich voordoen [rood]." “Deze pieken lopen synchroon met, of worden onmiddellijk voorafgegaan door de snelle uitrol van een COVID-19-vaccin-boosterdosis (3e of 4e dosis)”, geven rapporten aan. "De onderzoekers zeggen dat dit fenomeen in alle gevallen aanwezig is met voldoende sterftegegevens."

“Het is onwaarschijnlijk dat de overgang naar regimes met een hoge ACM, die samenvallen met de uitrol en aanhoudende toediening van COVID-19-vaccins, in alle 17 landen op het zuidelijk halfrond en op de evenaar, aan enige andere oorzaak dan de vaccins te wijten zou kunnen zijn,” aldus de bij het onderzoek betrokken artsen.

Ze ontdekten verder dat hoe ouder de ontvanger van de prik is, hoe groter de kans is dat hij of zij vroegtijdig zal overlijden als gevolg van een prik vanwege COVID. De artsen merkten een “synchroniciteit op tussen de vele pieken in ACM (in 17 landen, op 4 continenten, in alle oudere leeftijdsgroepen, op verschillende tijdstippen) en de daarmee samenhangende snelle uitrol van boosters maakt deze stevige conclusie mogelijk met betrekking tot de causaliteit en nauwkeurige kwantificering van COVID-19- toxiciteit van vaccins.”

In totaal zijn er tot nu toe ongeveer 17 miljoen extra sterfgevallen als gevolg van COVID-prikken geregistreerd, met waarschijnlijk nog veel meer in de definitieve jaren.

“Het algehele risico op overlijden veroorzaakt door injectie met de COVID-19-vaccins in werkelijke populaties, afgeleid uit de overmatige sterfte door alle oorzaken en de synchroniciteit ervan met de uitrol ervan, is wereldwijd alomtegenwoordig en veel groter dan gerapporteerd in klinische onderzoeken, het monitoren van bijwerkingen en het monitoren van de oorzaken ervan. sterftestatistieken uit overlijdensakten, met drie ordes van grootte (1000 keer groter)”, meldt the Exposé.

More related COVID jab news can be found at ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

Correlation-Canada.org

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-12-11-study-covid-vaccines-caused-17-million-deaths.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...