zondag 25 februari 2024

Onthutsende cijfers: beerput rond covidprik ‘gaat langzaam maar zeker open’


Het coronavaccin heeft veel mensen blijvend beschadigd en gedood, zei Tucker Carlson in een interview met techondernemer Steve Kirsch. Hij sprak van ‘een ramp van wereldhistorische proporties’. “Hier zullen boeken over worden geschreven.”

De vraag is hoeveel mensen zijn gestorven door de prik. Oud-professor Bret Weinstein zei dat uit onderzoek is gebleken dat 17 miljoen mensen zijn gedood door de prik.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het meest schokkend

Dat is een schatting en het meest schokkende is dat we het niet precies weten omdat niemand het bij lijkt te houden, zei Carlson.

De overheid weet wel precies hoeveel transoperaties er worden uitgevoerd en hoeveel biseksuele Samoaanse piloten er zijn. Maar ze weten niet hoeveel mensen er beschadigd en gedood zijn door het covidvaccin?

Dit is verbijsterend

Kirsch zei dat het vaccin in de Verenigde Staten maar liefst 770 veiligheidssignalen heeft getriggerd. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zweeg daarover, er moest een FOIA-verzoek (Wet open overheid) aan te pas komen om deze informatie boven water te krijgen. “Dit is verbijsterend,” zei Kirsch, die toelichtte dat het normaal gesproken bijna onmogelijk is dat een vaccin een veiligheidssignaal triggert.

“De beerput gaat langzaam maar zeker open. Toen Thierry Baudet mensen waarschuwde voor de prik werden hij en alle FVD’ers weggezet als wappie en gevaarlijk,” reageert fractievoorzitter van FVD in Westland Jasper van der Voort.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...