dinsdag 27 februari 2024

Rothschild lakei dreigt Franse troepen naar Oekraïne te sturen (Update)

 dinsdag, 27 februari 2024 10:32  Hits: 1962

  Rothschild Macron gaat voor oorlog De grote baas mag dan zijn vertrokken naar de eeuwige jachtvelden, de missie van de sekte gaat gewoon door.

En zo kan het dat Macron nu zegt dat het een optie is om Franse troepen naar Oekraïne te sturen zodat de geplande Armageddon op schema blijft.



Update:

Zojuist verscheen het volgende bericht via Reuters :

Het Kremlin waarschuwde dinsdag dat een conflict tussen Rusland en de door de VS geleide militaire alliantie van de NAVO onvermijdelijk zou zijn als Europese leden van de NAVO troepen zouden sturen om in Oekraïne te vechten.

De oorlog in Oekraïne heeft geleid tot de ergste crisis in de betrekkingen van Rusland met het Westen sinds de Cubacrisis van 1962 en president Vladimir Poetin heeft eerder gewaarschuwd voor de gevaren van een directe confrontatie tussen de NAVO en Rusland.

Origineel artikel:

Emmanuel Macron is niet zomaar de zoveelste WEF psychopaat, hij is een insider die precies weet wat de sekte in de achtergrond van plan is.

Hij is opgeleid door zijn Joodse mentor Jaques Attali en wat daar nog aan ontbrak aan opleiding is hem bijgebracht gedurende de tijd dat hij voor de Rothschild familie werkte.

 Macron zionist

Als deze man dan ook het volgende zegt, dan is dat niet gewoon één van de vele berichten die de ronde doen.

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land.

"Er is op dit moment geen consensus over het sturen van troepen naar het land", aldus Macron. "Maar niets mag worden uitgesloten. We zullen alles doen wat nodig is om te voorkomen dat Rusland wint."

Het is een boodschap van de sekte waarin de bevolking wordt voorbereid op een volgende en misschien wel laatste escalatie voordat het echte vuurwerk begint.

We weten ook dat de krachten in de achtergrond al in 2008 besloten hebben om Oekraïne lid te laten worden van de NAVO. 

Het volgende is wat Poetin vertelde aan Westerse verslaggevers toen hem werd gevraagd wat er zou gebeuren als Oekraïne lid wordt van de NAVO en artikel 5 van het verdrag wordt gebruikt.

Een aanval op één van de lidstaten, is een aanval op alle lidstaten. Artikel 5 is de belangrijkste afspraak in het zogenaamde Noord-Atlantisch Verdrag, het akkoord dat de basis vormt van de NAVO. Als één NAVO-lid wordt aangevallen, zullen alle leden het land militair steunen.

 waarschuwing poetin

Het is nu aan de bevolking om een nog verdere escalatie wel of niet te accepteren. Zoals Poetin duidelijk maakt zullen er geen winnaars zijn, alleen maar slachtoffers.

Aangezien we te maken hebben met een satanische sekte in de achtergrond zal er getracht worden zoveel mogelijk bloed te vergieten in een soort ultiem offer aan satan. 

Dat betekent dan ook weer dat er vrijwel zeker dienstplicht zal worden ingevoerd. Laat de bevolking het zover komen of is dit echt een rode lijn?

Lezers die willen reageren op bovenstaande kunnen dat hier doen.

https://niburu.co/37-artikelen/wereld/19459-rothschild-lakei-dreigt-franse-troepen-naar-oekraine-te-sturen

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...