maandag 12 februari 2024

Volgens Oliver Stone is premier Netanyahu volkomen gestoord

maandag, 12 februari 2024 10:39   Hits: 3500   

  bombardement Rafah  Op dit moment worden er door Israël bombardementen uitgevoerd op Rafah, een stad met 1,4 miljoen gevluchte Palestijnen.

Deze Palestijnen werden door Israël verdreven uit het noorden van Gaza naar het zuiden want daar zouden ze veilig zijn. 



De MSM juichen want Israël zou 2 gijzelaars hebben bevrijd tijdens een aanval van Israël op de stad Rafah. 

Dat is het nieuws op de voorpagina, niet het feit dat een stad met 1,4 gevluchte Palestijnen nu wordt gebombardeerd door datzelfde Israël.

Bij de aanvallen in de nacht van zondag op maandag zette Israël volgens persbureau Reuters vliegtuigen, tanks en schepen in. Het door Hamas geleide ministerie van Volksgezondheid in Gaza meldt dat er vijftig mensen zijn omgekomen. Die cijfers kunnen niet onafhankelijk gecontroleerd worden. Het Israëlische leger meldt een reeks "terreurdoelen" in Rafah te hebben aangevallen.

Schepen, tanks en vliegtuigen worden ingezet tegen een overbevolkte stad. Een stad gevuld met mensen die op bevel van Israël zijn verdreven uit het noorden van Gaza en moesten vluchten naar het zuiden waar ze veilig zouden zijn.

Natuurlijk zijn ze daar niet veilig, want hetgeen er gebeurde in Gaza stad gebeurt nu in Rafah.

Denk aan Amalek riep de Israëlische president Netanyahu.

De Joodse koning Saul kreeg de volgende opdracht van God: Ga nu heen, en versla Amalek, en sla alles wat hij heeft met de ban. Spaar hem niet, maar dood hen van man tot vrouw, van kind tot zuigeling, van rund tot schaap, en van kameel tot ezel.
Wat hier gebeurt heeft niets menselijks meer. Het is de zoveelste slachtpartij onder burgers, waaronder veel vrouwen en kinderen.

Dit alles onder leiding van een man die door de bekende Oliver Stone een gestoorde gek wordt genoemd.

Een man bezeten van haat, een man voor wie een goede Palestijn een dode Palestijn is.



Israël zal niet rusten voordat de laatste Palestijn is verdreven of gestorven. De wereld staat erbij en kijkt toe.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...