woensdag 6 maart 2024

Brits parlementslid onthult dat “gevaccineerden binnenkort allemaal zullen sterven aan turbokanker”

 maart 6, 2024   12

 

    Prefeitura Campinas / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

De gevaccineerden zullen binnenkort met honderden miljoenen beginnen te sterven volgens het Britse parlementslid Andrew Bridgen die onthulde dat een hoge minister hem details heeft verteld over het plan om turbokanker te gebruiken om de bevolking te ontvolken, bericht Thepeoplesvoice.

[Disclaimer – Dit gebeurt, maar absoluut niet op de schaal van “honderden miljoenen.”]

Volgens Bridgen vond het incident plaats in de theesalon van de Houses of Parliament in Westminster, waar de niet bij naam genoemde hoge minister hem vertelde dat hij “snel dood zou gaan aan kanker” omdat hij misleid was om het vaccin te nemen tijdens de lockdown.


“U kunt zeggen wat u wilt,”  zei de minister tegen Bridgen. “Het maakt niet uit. U bent ingeënt. Binnenkort bent u dood aan kanker.”

Andrew Bridgen is sinds 2010 parlementslid voor North West Leicestershire. Hij is een prominente stem geworden in de strijd tegen globalistisch autoritarisme in het Verenigd Koninkrijk en protesteert tegen Covid vaccinmandaten, lockdowns en maskermandaten.


Bridgen’s tijdige waarschuwing over de explosief stijgende sterfte aan kanker als gevolg van mRNA-vaccins komt op het moment dat werknemers van Pfizer beginnen te vertellen over de zwendel.

 

Turbokanker zal de komende jaren het leven eisen van honderden miljoenen, zo niet miljarden mensen, volgens een insider van Pfizer die waarschuwt dat iedereen die gevaccineerd is met mRNA een wandelende, pratende tijdbom is die op ontploffen staat te wachten.

Volgens deze insider was de Covid-pandemie en de uitrol van mRNA een tientallen jaren durende operatie, met het uitdrukkelijke doel om mensen opzettelijk te verwonden, verminken en doden.

Maar het wordt nog erger. De uitrol van het mRNA staat nog maar in de kinderschoenen. De zieke en verdraaide griezels die verantwoordelijk zijn voor de enorme piek in turbokankers zullen nu enorme financiële voordelen opstrijken door de hele wereld te dwingen zich te laten vaccineren tegen het probleem dat zij in de eerste plaats hebben veroorzaakt.

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis uit te voeren, en zoals gewoonlijk zijn ze vastbesloten om hun verdorven agenda in het volle zicht te verbergen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/brits-parlementslid-onthult-dat-gevaccineerden-binnenkort-allemaal-zullen-sterven-aan-turbokanker/


Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliën, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven. Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice. De professor … Meer lezen overToparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

https://www.frontnieuws.com/toparts-waarschuwt-dat-turbokanker-veroorzaakt-door-mrna-miljoenen-mensen-kan-doden/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...