woensdag 6 maart 2024

Zal het Amerikaanse banksysteem volgende week klappen?

 woensdag, 06 maart 2024 13:32   Hits: 447

  instorting financieel systeem  Een land als Amerika heeft immense schulden die nooit terug betaald zullen worden en die schuld wordt alsmaar groter.

Is dan nu het moment aangebroken dat het systeem niet langer houdbaar is en het op instorten staat?

Het uiteindelijke doel van de sekte die in de achtergrond aan de touwtjes trekt is om totale wereldcontrole en absolute macht te verkrijgen.


Op dit moment heeft die sekte al een enorme macht omdat ze controle heeft over het financiële syteem door middel van het stelsel van centrale banken.

Hoe belangrijk die centrale banken zijn, blijkt uit het verhaal van de Titanic zoals ook door ons eerder gepubliceerd.

Als je wilt weten hoe de bankiers van de sekte ons bedonderen, dan raden wij je aan om dit eerdere artikel te lezen, gevolgd door deze als je het spoor helemaal wilt volgen.

Nooit en te nimmer zal de sekte dan ook de controle over het geldsysteem opgeven.

Je ziet dan ook steeds meer dat centrale banken nu cryptomunten zoals bitcoin aanvallen en daarnaast begint ook de Amerikaanse overheid via sektelid Yellen met waarschuwen.

De reacties in de bitcoinwereld zijn duidelijk en de meesten mensen zijn van mening dat ze onaantastbaar zijn met bitcoin.



Voorlopig gaat het heel goed met bitcoin en degenen die daar het afgelopen jaar zijn ingestapt hebben goede zaken gedaan. De prijs van bitcoin is het afgelopen jaar van ongeveer 20.000 euro gestegen naar een prijs van rond de 60.000 euro.

Niet zo vreemd dat alle bitcoin liefhebbers zeggen f..ck you, tegen iedere overheid of centrale bank bemoeienis.

Niemand staat te wachten op het alternatief van de centrale banken, de CBDC. In landen waar men dit heeft getest zoals Nigeria is het op een totale mislukking uitgelopen.

En toch zal de sekte alles op alles zetten om de CBDC in te voeren, simpelweg omdat het een onmisbaar instrument is voor de geplande New World Order. 

Ook is het een feit dat de Amerikaanse schuldenlast volledig uit de hand begint te lopen en menigeen vraagt zich af hoelang dat systeem nog stand kan houden.

En zo kan het dat er nu allerlei berichten rondzwerven op sociale media waarin zelfbenoemde goeroe's mensen adviseren om hun geld van de bank te halen en dit om te zetten naar bitcoin, omdat ze verwachten dat de Amerikaanse banken volgende week omvallen of dat althans dat dan de ineenstorting begint.

Nu is het geven van financieel advies sowieso altijd gevaarlijk en doet eenieder er goed aan om zelf overwegingen te maken op basis van beschikbare informatie. 

Dat er uiteindelijk een ineenstorting zal komen van het financiële systeem lijkt zeker, maar niet zeker is wanneer dit precies zal gebeuren.

De ineenstorting van het huidige financiële systeem zou een uitgelezen moment zijn om die transitie naar de CBDC in gang te zetten. Daarvoor is het nu nog te vroeg en daarom zal men het systeem waarschijnlijk met kunst en vliegwerk nog enige tijd in de lucht proberen te houden.

Het is op dit moment koffiedik kijken om te kunnen voorspellen wat de sekte precies zal doen om de volledige controle over 'geld' en burgers te verkrijgen, het is alleen zeker dat ze dat uit alle macht zullen proberen.

Elon Musk waarschuwde gisteren voor een mogelijke gebeurtenis in Amerika die erger zal zijn dan 9/11. Hij doelde daarmee op de illegaal stroom vluchtelingen die door het Biden regime worden geïmporteerd uit andere landen.
Ook Donald Trump is er 100 procent zeker van dat er als gevolg van die illegale immigratie een grote terroristische aanslag zal komen.

Die aanslag zal er hoogstwaarschijnlijk komen op het moment dat de sekte de tijd rijp vindt voor de transitie naar de CBDC.

De aanslag zal vele malen groter zijn dan 9/11 en als gevolg daarvan zal de wereld opnieuw in shock verkeren.

Net zoals bij 9/11 de paspoorten van de daders intact werden gevonden op de rampplek zo zal dan ontegenzeggelijk blijken dat die nieuwe aanslag alleen mogelijk is geweest door het gebruik van bitcoins.

Dat is het moment waarop de sekte via de door haar gecontroleerde MSM luidkeels zal brullen dat het afgelopen moet zijn met die ongecontroleerde valuta. Een ramp als dit wil de wereld nooit meer.

Dan zal er een wereldwijd verbod komen op bitcoins en andere ongereguleerde valuta. De eigenaren van de dan bevroren bitcoins zullen als teken van goede wil een compensatie aangeboden krijgen in de vorm van een bedrag per bitcoin in CBDC.

Het wil niet zeggen dat bovenstaande zo zal gebeuren, maar het is wel degelijk een mogelijk scenario.

Reageren op bovenstaande kan hier.

Bron:  https://niburu.co/financieel/19486-zal-het-amerikaanse-banksysteem-volgende-week-klappen   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...