woensdag 27 maart 2024

Ken je iemand die overweegt om nog een COVID-prik te nemen? Dring er dan op aan dat ze eerst deze korte video over vaccinatieletsels bekijken!

 maart 27, 2024   15

    Pixabay

Als je iemand kent die overweegt om nog meer prikken te nemen, dring er dan bij hem of haar op aan om deze korte video te bekijken. De video is bijna 1 jaar geleden gemaakt en is al meer dan 1 miljoen keer bekeken. Het einde is tragisch.

De video eindigt met de overtuigende getuigenis van Stephanie de Garay die de deelname van haar dochter Maddie aan de Pfizer 12-15 jaar oude proef beschrijft, schrijft Steve Kirsch.

Maddie de Garay, die ten tijde van de proef 12 jaar oud was, raakte minder dan 24 uur na haar tweede Pfizer-prik in de klinische proef met 1.131 kinderen (in de leeftijd van 12-15 jaar) die de prik kregen, blijvend gehandicapt. 1 op de 1000 kinderen die blijvend gehandicapt raakte als gevolg van de injectie had de trial moeten stoppen. Maar Pfizer stopte het in de doofpot en rapporteerde het werkelijke letsel nooit; ze rapporteerden het opzettelijk verkeerd als buikpijn, ook in hun paper dat gepubliceerd werd in het NEJM. Er zijn geen klachten van de reguliere medische gemeenschap over wetenschappelijke fraude opgedoken.

Het frauduleuze paper is nog steeds gepubliceerd in het NEJM. In het artikel staat: “er waren geen vaccin-gerelateerde ernstige bijwerkingen en weinig ernstige bijwerkingen.” Dat is een flagrante leugen.

Maar het NEJM is niet van plan om het artikel in te trekken, ondanks het duidelijke bewijs van wetenschappelijke fraude. En artsen zullen geloven wat in de literatuur staat, niet wat in het volle zicht te zien is. Want zo werkt de wetenschap.

FDA-commissaris Janet Woodcock beloofde me dat de FDA een onderzoek zou instellen, maar er heeft nooit een onderzoek plaatsgevonden; niet van de FDA, CDC, Pfizer of wie dan ook.

  Tekenen van COVID-19 injectie falen stapelen zich op

Amerika zou verteld moeten worden waarom er nooit een onderzoek is geweest, maar de mainstream media zullen die vraag nooit stellen.

Ik hoop dat je geniet van de video en van Stephanie’s getuigenis aan het einde.

Hoeveel mensen raakten ernstig gewond door de COVID-vaccins?

Uit de data van V-safe kunnen we schatten dat ongeveer 8% van de vaccinatieontvangers ernstig letsel heeft opgelopen door het COVID-vaccin. Aangezien meer dan 270 miljoen Amerikanen de prik kregen, betekent dit dat meer dan 20 miljoen Amerikanen ernstig gewond raakten.

Bekijk deze invaliditeitsgrafieken, samengesteld door de St. Louis Fed:


Hier is de derde grafiek in detail:

  Bevolking – Met een handicap, 16 jaar en ouder …

Een stijging als deze is niet willekeurig; het wordt veroorzaakt door iets dat meer dan 1 miljoen Amerikanen invalide maakt.

Toch stelt NIEMAND vragen over waarom de invaliditeitspercentages naar nieuwe hoogten stegen vlak nadat de COVID-vaccins werden uitgerold.

Als het niet het COVID-vaccin was, wat was het dan wel?

En waarom praat niemand hierover?

Denk je niet, totdat dit is opgelost, dat het krijgen van nog een COVID-prik voorbarig is?

Samenvatting

Bekijk de video en houd in gedachten dat dit een kleine steekproef is van de miljoenen mensen die gewond zijn geraakt door de COVID-vaccins.

Als je iemand kent die overweegt om nog een prik te halen, laat hem dan de video zien of stuur dit artikel door.



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ken-je-iemand-die-overweegt-om-nog-een-covid-prik-te-nemen-dring-er-dan-op-aan-dat-ze-eerst-deze-korte-video-over-vaccinatieletsels-bekijken/  


Veilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!

De ergste scenario’s van de plichtsgetrouwe artsen, die waarschuwden dat het boodschapper-RNA-vaccin het immuunsysteem zou vernietigen, zijn uitgekomen. In Europa is er een tekort aan Pazenir, een geneesmiddel voor de behandeling van verschillende soorten kanker. Volgens de fabrikant is het tekort veroorzaakt door een explosieve vraag op de Europese markt en zal het tekort ten … Meer lezen overVeilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/veilig-en-doeltreffend-de-waarschuwing-van-de-artsen-is-uitgekomen-kanker-explodeert-in-heel-europa/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...