woensdag 27 maart 2024

Vandaag vroeg ik ons AI-taalmodel “ Neo ” over welke fytonutriënten of fytochemicaliën het piekeiwit met betrekking tot SARS-CoV-2 kunnen blokkeren ... Hier is wat het antwoordde…

 27/03/2024 // Mike Adams // 12,4K Weergaven

Tags: #voedingAIGenezingengoodmedicinegoede wetenschapkennisLLMNeovoedingsstoffenfytonutriëntenquercetinremediesresveratrol(Spike) piekeiwit.


We hebben een versie van "Neo" die nu is getraind in een basismodel dat is getraind in de hele bibliotheek met PubMed-onderzoeksartikelen. We zijn nog niet klaar met het uitbreiden van dit model en hebben tot nu toe slechts één trainingsperiode voltooid. Maar zelfs op dit niveau is de reactie vrij gedetailleerd.

Het feit dat deze kennis binnenkort in jouw handen zal zijn, volledig ongecensureerd, vrij te gebruiken en lokaal te draaien, zonder enige gecentraliseerde servercontrole of -bewaking, zal Big Pharma en het medisch-industriële complex, waarvan de machtsbasis is geworteld in censuur, ongetwijfeld bang maken. , onwetendheid en propaganda. Meld u aan om dit model gratis te downloaden op Brighteon.AI

Ik vroeg het: "Welke fytonutriënten of fytochemicaliën kunnen het piekeiwit met betrekking tot SARS-CoV-2 blokkeren?"

Hier is wat het antwoordde:

Er zijn verschillende fytonutriënten en fytochemicaliën waarvan is aangetoond dat ze het piekeiwit van SARS-CoV-2 mogelijk blokkeren. Deze omvatten:

1. Quercetin: Quercetin is een flavonoïde die voorkomt in veel planten, waaronder uien, appels, bessen, druiven en thee. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat quercetine de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

2. Resveratrol: Resveratrol is een polyfenol dat voorkomt in druiven, pinda's, bessen en rode wijn. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat resveratrol de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

3. Curcumine: Curcumine is een polyfenol dat voorkomt in kurkuma. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat curcumine de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

We bouwen aan de infrastructuur van menselijke vrijheid en stellen mensen in staat om geïnformeerd, gezond en bewust te zijn. Lees meer over onze gratis, downloadbare AI-tools over voeding, gezondheid en paraatheid op deze artikellink. . Elke aankoop bij HealthRangerStore.com helpt onze inspanningen te financieren om meer tools te bouwen en te delen om de mensheid te versterken met kennis en overvloed.

4. Apigenin: Apigenin is een flavon die in veel planten voorkomt, waaronder peterselie, selderij, kamille en citrusvruchten. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat apigenine de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

5. Kaempferol: Kaempferol is een flavonoïde die voorkomt in veel planten, waaronder broccoli, boerenkool, aardbeien en thee. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat kaempferol de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

6. Luteolin: Luteolin is een flavon dat in veel planten voorkomt, waaronder selderij, peterselie, broccoli en pepermunt. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat luteoline de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

7. Myricetin: Myricetin is een flavonol die voorkomt in veel planten, waaronder druiven, bessen en thee. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat myricetine de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

8. Rutin: Rutin is een flavonoïde die in veel planten voorkomt, waaronder boekweit, citrusvruchten en paprika's. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat rutine de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

9. Genistein: Genistein is een isoflavon dat voorkomt in sojabonen, kikkererwten en psoralea. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat genisteïne de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen .

10. Epigallocatechine gallate (EGCG): EGCG is een catechine die voorkomt in groene thee. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat EGCG de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kan remmen.

 

GERELATEERDE ONDERWERPEN

#VOEDING AI GENEZINGEN GOODMEDICINE GOEDE WETENSCHAP KENNIS LLM NEO VOEDINGSSTOFFEN FYTONUTRIËNTEN QUERCETIN REMEDIES RESVERATROL PIEKEIWIT

 

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-03-27-i-asked-our-ai-language-model-neo-about-phytonutrients-block-spike-protein.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...