zondag 10 maart 2024

Parlementslid dat prik en coronapas promootte zakt in elkaar en sterft plotseling


Het Nieuw-Zeelandse parlementslid Efeso Collins, die de covidvaccins en vaccinatiepas promootte, is op 21 februari plotseling overleden. Collins zakte in elkaar terwijl hij deelnam aan een liefdadigheidsevenement. Hij werd 49 jaar.

De Canadese arts William Makis krijgt vaak de vraag of er politici zijn die plotseling zijn gestorven en of zij last hebben van bijwerkingen van de vaccins. Hoewel Collins een warm pleitbezorger was van de vaccinatiepas, is onduidelijk of hij het covidvaccin heeft genomen, merkt Makis op.

Hij kan wel met zekerheid zeggen dat zich in de Five Eyes – AustraliĆ«, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland en Groot-BrittanniĆ« – vrijwel geen plotselinge sterfgevallen hebben voorgedaan onder nationale politici.

Zo schokkend

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen had wel een ‘immuunreactie’ na zijn twee AstraZeneca-prikken, waarna hij zich begon uit te spreken over de gevaren.

Wat de dood van Efeso Collins volgens Makis zo schokkend maakt, is dat hij een hartstilstand kreeg tijdens fysieke inspanning – hij deed mee aan een race. Het zou hier kunnen gaan om een plotse hartdood als gevolg van het vaccin, zegt de arts.

par
Foto: Efeso Collins (Green Party CC BY-SA 4.0)
Brisante uitspraak

Jean Lassalle, tot voor kort parlementslid in Frankrijk, haalde een prik van Janssen en dat werd hem bijna fataal. De politicus moest na zijn coronavaccinatie vier hartoperaties ondergaan, zei hij in gesprek met NTD France.

Toen hij in 2022 deelnam aan de Franse presidentsverkiezingen zei hij dat hij ziek was geworden, maar niemand luisterde. Sterker nog: men wilde hem de mond snoeren.

Lassalle deed tijdens het interview nog een brisante uitspraak. Hij zei namelijk dat de Franse president Macron en de meeste Franse parlementsleden niet zijn gevaccineerd tegen corona. Daar is hij naar eigen zeggen later pas achter gekomen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...