zondag 10 maart 2024

Nul Amish kinderen gediagnosticeerd met kanker, autisme, hartfalen

maart 10, 2024   32 

   Carol M. Highsmith (1946–) / Wikimedia / (Public Domain)

Terwijl een groeiend aantal kinderen in heel Amerika gediagnosticeerd wordt met meerdere levensbedreigende ziekten, heeft een uitgebreid onderzoek aangetoond dat geen enkel Amish kind getroffen is door kanker, hartfalen, autisme of een andere chronische aandoening, schrijft Hunter Fielding.

In de Verenigde Staten nadert de huidige populatie Amish snel de 400.000.

De grootste concentraties Amish burgers zijn 90.000 in Pennsylvania en 82.000 in Ohio.

Amish gemeenschappen hebben zich in maar liefst 32 Amerikaanse staten gevestigd.

Gezinnen hebben gemiddeld 7 kinderen, dus de Amish bevolking groeit snel.

De Amish zijn een groep traditionalistische christenen die bekend staan om hun eenvoudige leven, sobere kleding en christelijk pacifisme.

Ze verwerpen de meeste gemakken van moderne technologie en farmaceutica en handhaven zelfvoorziening.

De Amish hechten waarde aan het plattelandsleven, handarbeid, nederigheid en Gelassenheit (onderwerping aan Gods wil) met de bedoeling om de gezinstijd niet te onderbreken en waar mogelijk persoonlijke gesprekken niet te vervangen.

En toch, ondanks het feit dat de Amish alle moderne medicijnen en farmaceutische middelen afwijzen waar de rest van de Amerikaanse bevolking toegang toe heeft, behoren ze tot de gezondste in het land.

Zoals recente rapporten hebben aangetoond, toonde een studie uitgevoerd door de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF) aan dat het sterftecijfer door Covid in Amish gemeenschappen 90 keer lager ligt dan in de rest van Amerika.

Het belangrijkste verschil, zo onthulde het onderzoek, is dat Amish gemeenschappen de richtlijnen van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) volledig negeerden.

Amish gezinnen lieten zich niet vaccineren en droegen geen maskers, en ze deden ook niet aan lockdowns, sociale distantiëring of andere beperkingen.

 

Maar de gescheiden gemeenschappen konden niet voorkomen dat ze het virus opliepen, want ruwweg 90% van de Amish werd geïnfecteerd met Covid.

In een nieuw uitgebreid onderzoek, gepresenteerd door VSRF oprichter Steve Kirsch aan de Pennsylvania State Senate, werd berekend dat bij Amish kinderen, die strikt 100 procent niet gevaccineerd zijn, typische chronische aandoeningen niet of nauwelijks voorkomen.

Deze chronische aandoeningen, waar veel gevaccineerde kinderen en delen van de Amerikanen aan lijden, zijn onder andere auto-immuunziekten, hartziekten, diabetes, astma, ADHD, artritis, kanker en autisme.

Tijdens een getuigenis voor de Senaat van de PA deelden gezondheidsdeskundigen details over waarom er nooit rapporten zijn gepubliceerd over de gezondheid van Amish kinderen in het algemeen.

“Na tientallen jaren de Amish bestudeerd te hebben, is er geen rapport omdat het rapport vernietigend zou zijn voor het narratief,” getuigde Kirsch.

“Het zou aantonen dat de CDC het publiek al tientallen jaren schade berokkent door niets te zeggen en alle gegevens te verbergen.”

Vooraanstaand Amerikaans cardioloog Dr. Peter McCullough heeft tientallen peer-reviewde publicaties over de toename van chronische aandoeningen onder het publiek.

McCullough heeft getuigd voor de Amerikaanse Senaat en voor wetgevende instanties in de hele VS over de gevaren van mRNA-spuiten.

Kirsch en McCullough maakten samen met topadvocaat Thomas Renz en medisch onderzoeker Graham Hetrick deel uit van een panel van deskundigen die getuigden voor de Senaat van de staat Pennsylvania.

De deskundigen merkten allemaal op dat chronische aandoeningen sterk toenemen onder de Amerikaanse bevolking.

Ze concludeerden echter dat deze aandoeningen niet voorkomen onder de ongevaccineerde Amish gemeenschappen.

 

Volgens het VSRF onderzoek kon er geen enkel Amish kind gevonden worden dat leed aan kanker, autisme, hartkwalen of andere aandoeningen die onder Amerikaanse kinderen in opmars zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nul-amish-kinderen-gediagnosticeerd-met-kanker-autisme-hartfalen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...