vrijdag 8 maart 2024

KIJK: WEF-adviseur – “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

 december 30, 2023   20

 

De senior adviseur van het World Economic Forum (WEF), Yuval Noah Harari, blijft zijn anti-mensheid agenda promoten door “nutteloze mensen” af te kraken.

Tijdens een interview werd Harari gevraagd naar de rol van mensen in de samenleving nu nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie blijven opkomen, schrijft Frank Bergman.

Harari reageerde door te verklaren dat er snel een nieuw klassensysteem zal ontstaan dat wereldwijde elites zal scheiden van het “overbodige” algemene publiek.

Hij vervolgde met te stellen dat het grootste deel van de wereldbevolking van weinig nut zal zijn voor de mondiale elite, wat betekent dat ze niet langer “nodig” zullen zijn.

” Waarom hebben we zoveel mensen nodig?” verklaarde Harari.

Harari “voorspelt” dat de snelle vooruitgang in computertechnologie “mensen overbodig zal maken”.

Degenen die “vervangen” zijn door AI in de beroepsbevolking zullen een “massale klasse van nutteloze mensen” creëren, beweerde hij, onder gelach van globalisten in het publiek.

Die “nutteloze mensen” zullen een aderlating worden voor de maatschappij en zullen “gelukkig” moeten worden gehouden met “drugs en computerspelletjes”, voegde Harari eraan toe.

“Nu zien we de creatie van een nieuwe massale klasse van nutteloze mensen,” zei Harari.

“Naarmate computers op steeds meer gebieden beter worden, is er een duidelijke mogelijkheid dat computers ons in de meeste taken zullen overtreffen en mensen overbodig zullen maken.”

“En dan zal de grote politieke en economische vraag van de 21e eeuw zijn: waar hebben we mensen nog voor nodig? Of tenminste, waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

Kijk:

Harari heeft lang gepleit voor plannen om af te rekenen met “nutteloze mensen” en is een belangrijke architect achter de anti-mensheid agenda van het WEF.

 

Zoals Slay News meldde, verklaarde hij eerder dat “we de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig hebben” in de wereld van vandaag.

Volgens Harari is het grootste deel van het algemene publiek nu “overbodig” geworden en van weinig nut voor de mondiale elite in de toekomst.

Hij maakte de opmerkingen tijdens een interview met Chris Anderson, het hoofd van TED.

Harari, die ook een belangrijke adviseur is van WEF-oprichter Klaus Schwab, beoordeelde de wijdverspreide hedendaagse desillusie onder “gewone mensen” als geworteld in een angst om “achter te blijven” in een toekomst die wordt geleid door “slimme mensen.”

Hij betreurde dat de machtselite van de wereld al sinds de Industriële Revolutie afhankelijk is van het grote publiek om de arbeidskrachten te leveren.

Harari glundert echter dat het tij nu aan het keren is nu bedrijven goedkope technologie kunnen gebruiken om mensen te vervangen.

“Nu, snel vooruit naar het begin van de 21e eeuw wanneer we de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig hebben,” concludeerde hij.

“De toekomst draait om het ontwikkelen van meer en meer geavanceerde technologie, zoals kunstmatige intelligentie [en] bio-engineering.”

“De meeste mensen dragen daar niets aan bij, behalve misschien voor hun gegevens, en wat mensen ook nog doen dat nuttig is, deze technologieën zullen het in toenemende mate overbodig maken en het mogelijk maken om de mensen te vervangen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/kijk-wef-adviseur-waar-hebben-we-zoveel-mensen-voor-nodig/

 

Alles stil (paniek) aan het westelijk front

Licht! Actie! Reset! De freakshow van het World Economic Forum (WEF) in Davos is maandag weer van start gegaan. De mainstream media van het collectieve Westen zullen een week lang non-stop al het “nieuws” rondstrooien dat geschikt is om te publiceren om nieuwe declinaties van De Grote Reset aan te prijzen, herdoopt tot Het Grote … Meer lezen overAlles stil (paniek) aan het westelijk front

https://www.frontnieuws.com/alles-stil-paniek-aan-het-westelijk-front/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...