donderdag 29 februari 2024

“Complottheoretici” hebben weer eens gelijk: wat je moet weten over het grootste onderzoek naar Corona-vaccinatie tot nu toe

 februari 29, 2024   6

   Metropolitan Transportation Authority of the State of New York / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Bloomberg kopte deze week: “Grootste Corona-vaccinatiestudie tot nu toe vindt verband met gezondheidsaandoeningen”. De media hebben het nog steeds over “zeldzame” bijwerkingen en een “licht verhoogd” risico.

Is dat waar? Oordeel zelf. Wetenschappers hebben het ontdekt. Na de eerste dosis van het Moderna-vaccin was het risico op zwelling van de hersenen en het ruggenmerg vier keer (400%) zo hoog, het risico op myocarditis was 3,48 keer zo hoog en het risico op pericarditis was 1,74 keer zo hoog. Na de tweede injectie hadden de gevaccineerde patiënten zelfs een 6,1-voudig verhoogd risico op myocarditis.

Dan AstraZeneca. Een 3,23-voudige toename van het risico op bloedstolsels, een 2,49-voudige toename van het risico op het Guillain-Barré syndroom, dat tot verlamming kan leiden, en een 6,91-voudige toename van het risico op pericarditis, een ontsteking van het hartzakje, na de derde injectie.

Pfizer: 2,78-voudig verhoogd risico op myocarditis na de eerste injectie, 2,86-voudig verhoogd risico op myocarditis na de tweede injectie en 2,09-voudig verhoogd risico op myocarditis na de derde injectie.

Het risico op pericarditis was 2,64-voudig verhoogd na de vierde injectie van Moderna en 2,01-voudig na de derde injectie.

De studie van het Global Vaccine Data Network (GVDN) werd uitgevoerd bij 99 miljoen gevaccineerde mensen.

Del Bigtree wees erop dat hoe meer injecties iemand had gekregen, hoe groter het risico op bijwerkingen was. Hij voegde eraan toe dat dit zeer conservatieve berekeningen waren.

Luister naar wat Del Bigtree te zeggen had:

“Je hebt zoiets van, nou, slechts zes keer de hoeveelheid van myocarditis. Maar als je die zes keer optelt bij de twee of drie keer voor myocarditis. En hoe zit het met de bloedstolsels en beroertes? Wat gebeurt er dan?

Het zijn er niet zomaar zes. Ze stapelen zich allemaal op. Hoe groot is het risico dat het 20 keer zo groot worden door dit vaccin? En ze zijn nog maar net begonnen met de lijst.

En geloof me, de wetenschappers hebben er alles aan gedaan om dit zo conservatief mogelijk te maken, want niemand wil verantwoordelijk zijn voor, God verhoede het, het terugroepen van een vaccin.”


De studie van het Global Vaccine Data Network (GVDN) werd uitgevoerd bij 99 miljoen gevaccineerde mensen.

  COVID-19 "vaccin" leugens - Grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid - Steve Kirsch

 

Del Bigtree wees erop dat hoe meer injecties iemand had gekregen, hoe groter het risico op bijwerkingen was. Hij voegde eraan toe dat dit zeer conservatieve berekeningen waren.

Via Uncutnews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/complottheoretici-hebben-weer-eens-gelijk-wat-je-moet-weten-over-het-grootste-onderzoek-naar-corona-vaccinatie-tot-nu-toe/


mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

De buitenste schil van het spike-eiwit van het Coronavirus bevat “prionachtige gebieden” die het virus een zeer hoge adhesie geven aan ACE2-receptoren in het menselijk lichaam. Dit is gedocumenteerd in een studie getiteld “SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2”, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute: De aanwezigheid en de unieke … Meer lezen overmRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

https://www.frontnieuws.com/mrna-vaccins-kunnen-je-lichaam-prions-laten-produceren-die-je-hersenen-opeten-net-als-de-gekkekoeienziekte/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...