vrijdag 12 april 2024

Chemtrail samenzweringstheorien zijn werkelijkheid geworden, nu de bedrijfsmedia geo-engineering verkoopt als de oplossing voor klimaatverandering

 april 12, 2024    7

 

   Steffen Zahn from Berlin, Germany / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Ooit werd geo-engineering door de hele bedrijfsmedia beschouwd als een “samenzweringstheorie”, maar nu wordt het geprezen als de oplossing voor klimaatverandering. Jarenlang werden de media gebruikt om het publiek te gaslighten over deze realiteit en om deze massale experimenten in de lucht te verdoezelen. Deze experimenten met geo-engineering worden uitgevoerd zonder toestemming van de mens en hebben een negatieve invloed op het milieu, het weer en de menselijke gezondheid, bericht Lance D Johnson.

De bedrijfsmedia zijn geprogrammeerd om het publiek te misleiden over geo-engineering en chemtrails

Een van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste tijd in deze strijd voor de toekomst van de mensheid is een nieuwe wet in Tennessee die geo-engineering in de hele staat blokkeert. Als het bekend wordt dat mensen zichzelf beschermen tegen deze chemtrails, dan zou de hele VS wel eens een no-fly zone kunnen worden voor weermodificatieprogramma’s en het opzettelijk sproeien en dumpen van giftige stoffen en chemicaliën op de mensen, de steden en het platteland. De Mexicaanse regering werd zich bewust van deze plannen en verbood de grootschalige experimenten onmiddellijk.

Nu het publiek zich meer en meer bewust wordt van het bestaan van deze onethische experimenten, worden de bedrijfsmedia gebruikt om deze geo-engineering programma’s te promoten alsof het iets nieuws is dat de planeet zal redden van de opwarming van de aarde.

Een nieuw rapport uit San Francisco, Californië beweert dat de VS zijn “eerste test in de buitenlucht om de opwarming van de aarde te beperken” uitvoert. Het project is afgeleid van een controversieel onderzoeksgebied dat bekend staat als zonnestralingsmodificatie. Deze programma’s, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, vereisen dat aërosolen in de stratosfeer worden geschoten, waar de deeltjes zonlicht van de aarde zouden weerkaatsen. Maar hoe beïnvloeden deze microscopische zoutdeeltjes het ecosysteem?

 

Chemtrail-experiment gelanceerd vanuit San Francisco Bay, gaat twee maanden duren

Een ontmanteld vliegdekschip, uitgerust met de aerosol-injecties, werd eind maart 2024 uit de baai van San Francisco gelaten. Het vliegtuigdekschip is uitgerust met speciaal ontworpen sproeiers die biljoenen zeezoutdeeltjes de lucht in kunnen schieten. Naar verluidt is het experiment bedoeld om de dichtheid en de capaciteit van zeewolken te verhogen om de zonnestraling in de regio te verminderen. De operatie vergroot de bewolking boven de regio, waardoor de zon kunstmatig wordt geblokkeerd en de bevolking vatbaar wordt voor onbekende experimentele deeltjes die onvermijdelijk over het land zullen neerregenen.

Dit maakt allemaal deel uit van een onethisch project dat wordt geleid door onderzoekers van de Universiteit van Washington. Het project heet CAARE, wat staat voor The Coastal Atmospheric Aerosol Research and Engagement. De experimenten zijn gepland voor april en mei. Het betrokken gebied omvat het luchtruim rond het USS Hornet Sea, Air and Space Museum in Alameda, Californië.

De geheimzinnigheid rond deze projecten begint af te nemen nu criminele samenzweringen transparanter worden. In de toekomst zullen deze samenzweringen aan het publiek worden verkocht onder het mom van welwillendheid en wetenschappelijke prestaties.

“Aangezien dit experiment geheim werd gehouden tot de test begon, zijn we benieuwd hoe de betrokkenheid van het publiek wordt gepland en wie erbij wordt betrokken,” zegt Shuchi Talati, uitvoerend directeur van de Alliance for Just Deliberation on Solar Geoengineering, een non-profit organisatie die probeert ontwikkelingslanden te betrekken bij beslissingen over geoengineering.

“Hoewel het voldoet aan alle huidige wettelijke vereisten, is er een duidelijke behoefte om opnieuw te onderzoeken hoe een sterk regelgevend kader eruit moet zien in een wereld waar stralingsmodificatie wordt geëxperimenteerd,” voegde ze eraan toe.

 

Een soortgelijk project van de Universiteit van Harvard probeerde het luchtruim boven Zweden te gebruiken als testterrein voor reflecterende aërosolen. Het project werd stopgezet nadat inheemse bevolkingsgroepen zich hiertegen verzetten. Door de zon te blokkeren kunnen weerpatronen voor miljoenen mensen op onbekende manieren worden veranderd. Kunstmatig wolken creeeren kan gevolgen hebben voor de hele wereld.

De door de mens veroorzaakte klimaatverandering is niet het meest urgente probleem. Door de globalisten gefinancierde geoengineeringprogramma’s en grootschalige ingrepen in de lucht zouden ons weer en klimaat enorm kunnen beïnvloeden, met onvoorziene problemen voor boeren, visserij en ecosystemen tot gevolg, naast vele andere gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/chemtrail-samenzweringstheorien-zijn-werkelijkheid-geworden-nu-de-bedrijfsmedia-geo-engineering-verkoopt-als-de-oplossing-voor-klimaatverandering/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...