vrijdag 5 april 2024

Elec. Voertuigen kauwen schokkend door banden ... en produceren bergen overtollig afval van rubberen banden

 04/03/2024 // Ethan Huff // 5K Weergaven

Tags: slechte vervuilingsamenzweringschuldbommisleidingelektrisch voertuigEVvliegende auto'sgroene tirannieRubberrubber afvalteslabandenafval


Iedereen die een elektrisch voertuig (EV) heeft gekocht en gelooft dat dit een slimme "groene" benadering is om een schonere en duurzamere planeet te creëren, kan geschokt zijn als hij hoort dat EV's knauwen door hun banden – en de wegeninfrastructuur vernietigen– in een schokkend hoog tempo.

Vanwege hun relatief extreme gewicht ", om één bron te citeren, EV's branden door hun banden alsof het niemand iets aangaat, en het creëren van bergen van overtollig bandenafval en overtollige banden- en infrastructuur rekeningen.

De nieuwste J.D. Uit stroomrapporten blijkt dat EV-eigenaren over het algemeen vergelijkbare slijtage van hun EV-auto's verwachten als hun verbrandingsauto's. De realiteit is echter dat elektrische voertuigen veel vaker nieuwe banden nodig hebben dan auto's met verbrandingsmotoren.

In veel opzichten heeft de EV-adoptie het onderwijs over hoe slecht EV's eigenlijk presteren vanuit een "groen" perspectief overrompeld. In plaats van afval te minimaliseren, zijn EV's zeer verkwistende machines die de ene vorm van vervuiling opofferen voor de andere.

"De toenemende tevredenheidskloof tussen elektrische voertuigen en voertuigen op benzine, diesel en gas benadrukt een kans voor bandenfabrikanten en autofabrikanten om eigenaren van elektrische voertuigen te informeren over de verschillen in prestaties", zegt Ashley Edgar, senior directeur van benchmarking en alternatieve mobiliteit bij J.D. Kracht.

"Bovendien moeten bandenfabrikanten en autofabrikanten, vanwege het inherente conflict van het maximaliseren van het voertuigbereik en het optimaliseren van de bandenslijtage voor elektrische voertuigen, samenwerken om de uitdaging aan te gaan zonder de bandenprestaties op andere gebieden volledig op te offeren, vooral omdat de EV-markt blijft toenemen."

(Gerelateerd: EV's zijn een zwendel. .)

Dankzij uw genereuze steun bouwen we aan de infrastructuur van menselijke vrijheid en doneren we onze technologie actief aan onafhankelijke uitgevers, auteurs en thuisonderwijsorganisaties. Lees hier ons game-veranderende niet-commerciële AI-project. . Steun onze voortdurende inspanningen om de menselijke kennis te behouden en te vergroten door te winkelen bij HealthRangerStore.com.

Bandenbedrijven die bankieren

De enige entiteit die hierover niet klaagt, is de bandenindustrie. Het is echt geweldig voor bedrijven om EV-eigenaren door hun banden te laten branden, want dat betekent op de lange termijn meer geld voor hen.

Bandenreuzen Michelin en Goodyear verkopen beide nieuwe versies van banden die speciaal zijn gemaakt voor elektrische voertuigen, en die een wegen veel meer dan deze van verbrandingsmotoren.

In 2023 publiceerde het auto-dealersoftwarebedrijf CDK Global een studie die onthullen dat het vervangen van EV-banden vergelijkbaar is met het krijgen van een olieverversing –, zo vaak moet het worden gedaan.

Afgelopen augustus, onthulde een ander onderzoek dat Rivian's R1T  EV's na slechts 6.000 mijl nieuw rubber nodig hebben, wat het frequentiepunt voor olieverandering verder bewijst.

Bovendien zijn EV-banden door hun overgewicht veel duurder dan banden met verbrandingsmotoren. Dit betekent dat EV-eigenaren niet alleen hun autobanden veel vaker dan normaal moeten vervangen, maar dat de kosten daarvoor ook astronomisch zullen zijn.

"Als je naar de Goodyear ElectricDrive kijkt, beginnen ze bij $ 201 per stuk', meldt De rit. . "Stap je over naar de ElectricDrive GT-modellen dan kosten ze $ 271, wat betekent dat het bijna $ 1.100 is voor een set."

"En hoewel deze zouden werken voor een Tesla Model 3, zouden ze niet goed passen in een Rivian, waarvan de 275 / 65R20 Pirelli Scorpion All-Terrain Plus-banden elk $ 461,68 kosten."

Met andere woorden, u kunt maar beter echt rijk zijn als u van plan bent een EV te kopen en deze op de juiste manier te onderhouden met de juiste banden. Voor de meeste Amerikanen heeft een EV-aankoop gewoon geen zin, en om een aantal redenen behalve alleen het bandenprobleem.

"EV's hebben duidelijk hun plaats in de toekomst van transport," zegt De rit. "Toch heeft de industrie nog een lange weg te gaan om klanten voor te lichten over de voordelen en nadelen, terwijl ze ook producten ontwikkelt die mensen een betere prijs bieden."

"Het punt is dat bedrijven een prikkel moeten hebben om dit te doen, en in een tijd dat het moeilijk genoeg is om EV's te verkopen zoals het nu is, wat is dan de kans dat een verkoper van EV zijn onderhoudskosten verhoogt?"

Het laatste nieuws over de EV-zwendel is te vinden op GreenTyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheDrive.com

NaturalNews.com

CDKGlobal.com

TheDrive.com

https://www.naturalnews.com/2024-04-03-electric-vehicle-chew-tires-excess-rubber-waste.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...