vrijdag 5 april 2024

Kunnen de ‘experts’ in de Tweede Kamer ook vertellen waarom er zo veel chronisch zieke mensen zijn in ons land?

 vrijdag, 05 april 2024  10:13   Hits: 2818

 Tweede Kamer, vaccinatiedebatDe parlementsleden buitelden over elkaar heen om luidkeels te verkondigen dat het vaccineren van kinderen zeer, maar dan ook zeer belangrijk is.

Als Gideon van Meijeren probeert ook een andere mening naar voren te brengen, dan wordt hij zoals gewoonlijk met de grond gelijk gemaakt.



Het is bijna gênant om te zien hoe onze volksvertegenwoordigers zich opwerpen als hoeders van de farmaceutische industrie.

Allemaal brullen ze in koor hetzelfde en dat is dat vaccinaties noodzakelijk zijn, dat deze gevaarlijke kinderziektes voorkomen en dat iedereen moet worden overgehaald om ook hun kind te laten vaccineren.

Er is geen enkele ruimte voor welke twijfel dan ook. Als je praat over oogkleppen dan lopen bijna alle politici in ons parlement met vaccinatie oogkleppen op.

Hieronder het betoog van Gideon van Meijeren over kindervaccinaties. De meeste punten die Van Meijeren opnoemt zijn relevant en het enige dat de man voorstelt is dat er ook een keer naar andere experts wordt geluisterd dan die van de departementen.

Zijn betoog wordt desinformatie genoemd en hij draagt alleen maar bij tot verdere verwarring bij ouders en daarbij gebruikt Van Meijeren allemaal ‘enge termen’ volgens Mirjam Bikker. Woorden zoals ‘spuiten’. Zij is zelf bij een consultatiebureau geweest en het valt allemaal best mee want het is helemaal niet eng.

Ook de NOS maakt korte metten met Van Meijeren:

Hij werd direct van repliek gediend door PVV'er Claassen, die een verleden heeft als verpleegkundige. Die heeft nog nooit "zo veel flauwekul gehoord".

Het is eng om te zien hoe geprogrammeerd onze volksvertegenwoordigers zijn en hoe bang om een andere mening te horen.



Rond minuut 20 in de video stelt Van Meijeren de vraag aan de Staatssecretaris of ooit is onderzocht of kinderen die zijn gevaccineerd gezonder zijn dan ongevaccineerde kinderen.

Een dergelijk onderzoek is er wel degelijk en dan zie je dat in alle gevallen ongevaccineerde kinderen en volwassen vele malen gezonder zijn dan gevaccineerde mensen.

En dan zie je ook dat het juist vaccinaties zijn die de chronische ziektes veroorzaken. Net zoals bij mensen gebeurt dat ook in de dierenwereld.

Dierenarts Patricia Jordan, zegt daarover het volgende:

"Mijn ervaringen in de dierenklinieken waar ik heb gewerkt is dat ongeveer 15 procent van het inkomen van die klinieken afkomstig was uit vaccinaties en 65 procent voor het behandelen van ziektes die het gevolg zijn van vaccinaties. Want, wanneer jouw hond een chronische ziekte ontwikkelt na een vaccinatie, dan is dat een levenslang inkomen voor de kliniek. Niet zo moeilijk dan dat zij adviseren om te vaccineren".

Wij hebben ons er altijd over verbaasd hoe het mogelijk is dat er in een klein landje zoals dat van ons zo ontzettend veel chronisch zieke mensen wonen.

Op 1 januari 2021 hadden ruim 10,3 miljoen mensen in Nederland (59% van de Nederlandse bevolking) één of meer chronische aandoeningen. Een 'chronische aandoening' is hier gedefinieerd als een aandoening waarbij over het algemeen geen uitzicht is op volledig herstel.

Dat zijn zo ongeveer de laatst beschikbare cijfers. Het zijn dan ook precies die cijfers die betrekking hebben op de periode voordat men in januari 2021 bij ons begon met het inspuiten van de bevolking met de 'coronavaccins'.

Als op dat moment al 59 procent van de bevolking chronisch ziek was, hoe hoog moet dat percentage nu wel niet zijn?

Door al die coronatoestanden vergeten we ook een hele hoop en aan van die dingen werden we weer herinnerd door een tweet van Steve Kirsch.
Steve Kirsch heeft gelijk, want vanuit welke invalshoek je ook kijkt, het zijn altijd de gevaccineerden die het slechter doen dan de niet gevaccineerden.

Als dit al de situatie was voor de 'coronavaccins', hoe zullen deze cijfers er dan over enkele jaren uitzien?

Op 1 januari 2021 hadden we meer dan tien miljoen chronisch zieke mensen en allemaal mensen die zich op dat moment allemaal mogen opmaken voor een 'coronaprik'.

Oftewel hoe wordt een al zieke bevolking nog verder verwoest door een biowapen.

Hierna nog een deel van het artikel zoals we enkele jaren geleden publiceerden.

Uit een via Children’s Health Defense van Robert Kennedy gepubliceerd onderzoek waarover wij enkele jaren geleden schreven blijkt dat ongevaccineerde kinderen vele malen gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen.

Een voorbeeld uit het eerdere artikel:

Echter, uit het nu vrijgekomen wetenschappelijke onderzoek blijkt dat bij kinderen die gevaccineerd zijn tegen hepatitis B er 7,6 keer vaker autisme voorkomt dan bij niet gevaccineerde kinderen. Tevens dat gevaccineerde kinderen 5 keer vaker slaapproblemen hebben vergeleken met niet gevaccineerde en 2,5 keer vaker problemen met praten.

Maar, niet alleen zijn ongevaccineerde kinderen qua gezondheid veel beter af, hetzelfde geldt voor volwassenen.

In Amerika is een actiegroep met de naam Informed Consent Defense en zij hebben een rechtszaak aangespannen waarbij ze onder andere de resultaten van een onderzoek bevestigd willen zien. Een onderzoek dat aantoont dat gevaccineerde mensen veel meer risico lopen op allerlei chronische ziektes dan niet gevaccineerde mensen.

Daarnaast willen ze via de rechtbank ook een bevestiging afdwingen dat vaccinaties bij kinderen een negatieve rol spelen op gezondheidsgebied en willen ze een uitspraak die zegt dat vaccinaties nooit verplicht kunnen worden gesteld.

Uit de documenten die ze inmiddels bij de rechtbank hebben ingediend blijkt dat de resultaten van een onderzoek zonder enige twijfel aantonen dat je beter niet gevaccineerd kunt zijn dan wel.

Zo blijkt dat 60 procent van gevaccineerde volwassenen te maken krijgt met een chronische ziekte tegenover 5,71 procent bij niet gevaccineerde mensen. Zo heb je als gevaccineerde volwassene 42 procent kans dat je gaat lijden aan twee chronische aandoeningen, tegenover minder dan 1 procent bij niet gevaccineerde mensen. Je hebt als gevaccineerde volwassene zelfs 12 procent kans om met 5 chronische aandoeningen te maken te krijgen, tegenover nul procent kans bij niet gevaccineerde mensen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Zo bleek tijdens het onderzoek verder dat bij de gevaccineerde volwassenen 48 procent te maken heeft met hart- en vaatziekten tegenover nul procent mensen bij de niet gevaccineerde groep volwassenen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Bij de groep gevaccineerde volwassen had 10 procent diabetes tegenover nul procent bij de niet gevaccineerde groep. Maar liefst 18 procent van de gevaccineerde groep had problemen met de spijsvertering tegenover 0,40 procent bij de gevaccineerde groep.

En dan volgt weer een interessante. Want bij zowel kinderen als volwassenen komt eczeem veel meer voor bij de gevaccineerde dan de niet gevaccineerde groep.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Hetzelfde zie je bij astma.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Tegenwoordig hoor je steeds meer verhalen over kinderen met een voedselallergie. Dit komt aanzienlijk veel vaker voor bij gevaccineerde dan bij niet gevaccineerde kinderen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Ook bij ADHD is het weer hetzelfde verhaal en dat geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Voor meer voorbeelden van meer ziektes, verwijzen wij naar het volledige document dat bij de rechtbank is ingediend.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...