maandag 29 april 2024

Gezichtsluierrapport

 april 28, 2024   14 

© Ivan Radic / Flickr (CC BY 2.0)

Er is een reden waarom “maskers” nog steeds veel gezien worden buiten de operatiekamer – en krankzinnigengestichten. Dat komt omdat de leugens die de massahysterie voedden die leidde tot het “maskeren” – dat werd aangeboden als een soort universeel wondermiddel om de verkoudheid af te weren die voor de meeste mensen niet meer bedreigend was dan … een verkoudheid – nog steeds niet officieel, formeel zijn weerlegd, schrijft Eric Peters.

En daarom zijn er nog steeds mensen die erin geloven. Je kunt ze herkennen aan hun gezichten – die je niet kunt zien omdat ze nog steeds een “masker” dragen. Ik zag er laatst zo een op mijn sportschool. Hij leek een man van midden-laat in de 30 en leek fit en gezond te zijn. Toch droeg hij een “masker” over zijn gezicht – terwijl hij trainde. Dit is niet anders dan proberen door je ondergoed heen te plassen. De meeste mensen doen dat niet. Maar sommige mensen proberen te ademen door wat in feite gezichtsondergoed is.

Zelfs tijdens het sporten.

Je vraagt je af (ik in ieder geval wel) wat de gemoedstoestand van zulke mensen is. Er waren die dag waarschijnlijk 50 anderen aan het trainen in de sportschool en geen van hen droeg gezichtsondergoed. Had die ene man dat niet gemerkt? Het is moeilijk voor te stellen dat hij dat niet deed. En – toen het hem opviel dat letterlijk niemand anders in de sportschool gezichtsondergoed droeg – kwam het niet bij hem op dat er misschien geen goede reden is om gezichtsondergoed te dragen?

 

Er is immers geen “mandaat” meer om het te dragen – en bijna geen sociale druk. De mensen die nog steeds gezichtsondergoed dragen, bevinden zich nu in dezelfde interessante positie als de mensen die eind 2020-2021 weigerden gezichtsondergoed te dragen. Ze zijn een eenzame minderheid, met als belangrijkste verschil dat ze vrij zijn om hun gezichtsondergoed te dragen waar ze maar willen en dat niemand ze uitscheldt of uitsluit omdat ze hun gezichtsondergoed dragen.

Je kunt je afvragen (en dat doe ik) of deze mensen de ongerijmdheid ervan inzien. Het contrast tussen de leven-en-laat-leven houding van de meerderheid van de mensen die hun gezichtsondergoed hebben uitgedaan maar die degenen die nog steeds gezichtsondergoed dragen niet lastig vallen – en de oorlogszuchtige houding (en acties) van degenen die gezichtsondergoed droegen tegenover degenen die dat niet deden.

Waarschijnlijk niet.

Waarschijnlijk omdat de mensen die nog gezichtsondergoed dragen nog steeds de leugens geloven die hen verteld zijn. En ze willen geloven – omdat het niet gemakkelijk is om te accepteren dat mensen zijn voorgelogen op de schaal waarop dat gebeurde tijdens de gebeurtenis die als een “pandemie” op de markt werd gebracht om ze absurditeiten te laten accepteren (per Voltaire).

Het is gemakkelijker om te blijven geloven dan de waarheid onder ogen te zien.

En hoe kan die waarheid onder ogen worden gezien als het nog steeds heel gemakkelijk is voor degenen die het niet onder ogen willen zien om de leugens die ze te horen kregen te blijven geloven, zich daaraan vastklampend met dezelfde soort psychische wanhoop als mensen die willen geloven dat de Orange Man goed is – ondanks al het slechte – omdat de leugenaars die ze vertrouwden (en nog steeds vertrouwen) weigeren hen de waarheid te vertellen?

 

Is de seniele oude oplichter in het Witte Huis naar buiten gekomen en heeft hij publiekelijk zijn excuses aangeboden voor het feit dat hij mensen niet alleen vertelde dat ze gezichtsondergoed moesten dragen, maar ook dat het moreel verplicht was (en ook mandaat-plichtig) omdat dit “de verspreiding zou stoppen”? Hebben de – kuchje – “volksgezondheidsautoriteiten” zich al voor hetzelfde verontschuldigd? Hebben ze erkend dat ze het mis hadden – en dat degenen die twijfelden aan de medische effectiviteit van het dwingen van mensen die niet ziek waren om gezichtsondergoed te dragen – voor wat aanvoelde als voor altijd – gelijk hadden?

Heeft de Orange Man trouwens toegegeven dat zijn “beautiful vaccins” in feite mRNA-medicijnen waren die niets deden om mensen immuun te maken tegen de verkoudheid die hen en iedereen met wie ze in contact kwamen dreigde te doden als ze besloten zich niet (sic) te laten “vaccineren”?

Nee.

Dus ook al heeft de waarheid zich verspreid en begrijpen de meeste mensen dat ze zijn voorgelogen, er zijn nog steeds veel mensen die ervoor kiezen om de leugens te geloven die hen zijn verteld.

Je kunt ook zien wie dat zijn. Kijk maar eens naar hen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/gezichtsluierrapport/

 

 

Waren de gemaskerde massa’s onder hypnose?

Wat veroorzaakte de overreactie van het publiek op covid? Velen hebben gewezen op ‘massahysterie’ als verklaring. Toch is het nog steeds moeilijk om de ogenschijnlijke gretigheid te verklaren waarmee zo veel mensen alle nutteloze maatregelen (maskers, afstand nemen, apps etc.) gebaseerd op nul bewijs, schrijft James Phillips. Welnu, ik wil graag een pleidooi houden voor … Meer lezen overWaren de gemaskerde massa’s onder hypnose?

https://www.frontnieuws.com/waren-de-gemaskerde-massas-onder-hypnose/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...