dinsdag 23 april 2024

Japan houdt een grote persconferentie om rechtszaken aan te pakken die schadevergoeding eisen voor COVID-jabslachtoffers

 22/04/2024 // Ethan Huff // 3,5K Weergaven

Tags: slechte gezondheidbadmedicinegrote regeringGrote Pharmachemisch geweldvergoedingCOVIDcovid-19Japanrechtszakenmedia fact kijkenmedisch geweldgeld leveringfarma fraudePersconferentievooruitgangwetenschappelijk bedrogvaccinatievaccinvaccinschadevaccin oorlogenvaccins


De grootste persconferentie ooit gehouden door grote media over de gezondheidsschade veroorzaakt door Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" vond plaats in Japan waar deze week de broodnodige aandacht werd gevestigd op een zeer ernstig probleem.

Nu miljarden mensen over de hele wereld de injecties met geweld of omdat er tegen hen gelogen werd, hebben genomen en verteld dat het hen "veilig" zou houden tegen een fictief "virus" biowapen, komt de realiteit van een falend immuunsysteem nu onder ogen voor veel van deze slapende mensen.

In Japan gaan burgers gewond door een prik door de hel en eisen ze compensatie voor hun verwondingen. Helaas zijn veel slachtoffers nu overleden, terwijl anderen aids-achtig immuunverspilling en ander probleem ontwikkelen als gevolg van Operatie Warp Speed en alles wat het heeft losgelaten.

         Video Link: https://twitter.com/i/status/1780506816163828039

(Related: So-called "long COVID" is just a cover story for the deathly impact of COVID injection toxicity.)

Jongeren zijn genaaid door het Japanse compensatieprogramma voor vaccinschade

In de bovenstaande video kun je een deel van de persconferentie zien waarop een class action-rechtszaak werd geïntroduceerd. Japan beschikt over een compensatieprogramma waarmee slachtoffers van de COVID-prik mogelijk restitutie kunnen krijgen voor wat hen is overkomen.

Zoals je in de Engelse ondertitels zult zien, kunnen jongere mensen die alleenstaand zijn en alleen wonen slechts een paar honderdduizend yen aan compensatie ontvangen, wat voor de meest gewonden en verzwakten nooit genoeg zal zijn om hen hun hele leven van te voorzien.

We are building the infrastructure of human freedom and empowering people to be informed, healthy and aware. Explore our decentralized, peer-to-peer, uncensorable Brighteon.io free speech platform here. Learn about our free, downloadable generative AI tools at Brighteon.AI. Every purchase at HealthRangerStore.com helps fund our efforts to build and share more tools for empowering humanity with knowledge and abundance.

Omgekeerd hebben ouderen die niemand hebben om te onderhouden, op grond van de oneerlijke Japanse wetgeving inzake compensatie voor vaccinongevallen automatisch recht op een schadevergoeding van 44,2 miljoen yen, “wat buitensporig disproportioneel lijkt in vergelijking” met jongere mensen.

Het doel van de class action-rechtszaak is om zo een gelijk speelveld te creëren en ervoor te zorgen dat jonge mensen en alleenstaanden ook krijgen wat ouderen krijgen als het gaat om compensatie voor vaccinverwondingen waardoor ze op de een of andere manier verzwakt of verlamd zijn geraakt.

De onderstaande video toont nog een getuigenis die werd gedeeld tijdens de persconferentie – kijk maar:

       Video Link: https://twitter.com/i/status/1780521239276310855

Houd er rekening mee dat in de bovenstaande video vooral familieleden van slachtoffers in tranen spreken over wat er met hun dierbaren is gebeurd nadat ze de autoriteiten hadden gehoorzaamd en ‘hun steentje bijdroegen’ om ‘de verspreiding te stoppen’.

“De schade door het vaccin wordt niet gedeeld met het publiek, helemaal niet”, zegt de persoon in de bovenstaande video in het Japans. “Noch informatie, noch de media worden verspreiden dit. Ze laten de schade van het nieuwe coronavirusvaccin kleiner lijken of negeren ze helemaal alsof ze willen suggereren dat het op een dergelijke manier wordt verspreid.”

"Mensen gaan dood en de realiteit van wat er gebeurt wordt verborgen. Ze zijn verdwenen. Er zijn momenteel mensen die last hebben van bijwerkingen en schade, maar zelfs dit wordt nauwelijks of bijna niet uitgezonden door de media."

De getuigenis is krachtig, dus zorg ervoor dat je hem in zijn geheel bekijkt. Het zal je hart breken en je hopelijk woedend maken over het enorme onrecht dat Operatie Warp Speed op de wereld heeft losgelaten.

Er is nooit een goede reden om een COVID-injectie te nemen.  Learn more at ChemicalViolence.com.

Sources for this article include:

Twitter.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-04-22-japan-press-conference-lawsuits-compensation-covid-vaccines.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...