dinsdag 23 april 2024

Waarom stelt niemand deze vraag?

 dinsdag, 23 april 2024 10:44

 financiële goeroe Grote verontwaardiging overal want DNB wil mensen verplichten om geld uit te geven voor de isolatie van de eigen woning.

Wat echter opvalt is dat niemand een heel belangrijke vraag stelt.

We hebben een bank en die bank heet De Nederlandsche Bank oftewel DNB. Die bank is een zogenaamde centrale bank.

Formeel wordt een dergelijke bank als volgt omschreven:

Een Centrale Bank wordt ook wel de bank der banken genoemd en is een openbare instelling die de munteenheid, de geldhoeveelheid en de rente beheert in een bepaald staat of unie.

Hiermee wordt de indruk gewekt dat het een overheidsinstelling is, maar niets is minder waar.

Het is een normale onderneming. Een NV in het geval van de DNB. Een NV met een directie en aandeelhouders.

Voor wie wil weten hoe deze constructie in elkaar steekt raden wij aan dit eerdere artikel te lezen.

Deze DNB komt nu met de volgende verklaring:

Het overgrote deel van de huiseigenaren kan een serieuze verduurzaming van de eigen woning financieren met spaargeld of een lening. Het gaat dan om een woningisolatie tot energielabel B en een warmtepomp. Huiseigenaren verduurzamen hun woning meer de laatste jaren, maar toch blijft het verduurzamen van woningen achter op de doelstelling.

En verder weet deze bank te vermelden dat wanneer de burger dit niet vrijwillig gaat doen ze dan maar door de overheid moeten worden gedwongen.

Als een soort godheid zit de DNB op een troon en vaardigt vanuit die positie orders uit voor de overheid.

Maar, afgezien van de verontwaardiging vraagt niemand zich af hoe het kan dat een bank in een dergelijke positie verkeert dat ze dit kunnen doen en waarom ze dat doen.

En al helemaal niet wie het dan zijn de ultieme controle hebben over deze bank, want de DNB zegt zelf dat ze volledig onafhankelijk zijn van de overheid.

Klik op plaatje voor grotere afbeelding.



Als je de sporen volgt via dit artikel en dan vervolgens via dit artikel, dan kom je weer terecht bij de bekende sekte.

De werkelijke macht op deze wereld zetelt in de Zwitserse stad Bazel, waar het kantoor is gevestigd van de centrale bank der centrale banken, de Bank for International Settlements, ook wel de BIS genoemd.

Via de website Forbidden Knowledge is er meer duidelijheid gekomen. De eigenaar van die website, Alexandra Bruce, kent een man, William Calder, die goed thuis is in deze materie en heeft haar een aantal interessante dingen verteld over de BIS.

Deze Calder vertelde haar dat er boven de directie een Comité staat en dat hij, Calder, een aantal mensen daarvan persoonlijk had ontmoet. Echter, alle leden van dit machtigste Comité ter wereld hebben zonder één enkele uitzondering iets gemeen en dat is dat ze allemaal Sabbateans zijn. De leden van dit Comité mogen ook niet zomaar met iemand trouwen, dit mag alleen met toestemming van het complete Comité. De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, is bijvoorbeeld direct gerelateerd aan een van de topleden.

De sekte die de wereldbevolking sterk wil uitdunnen totdat er een ‘beheersbaar’ aantal mensen op deze planeet ontstaat en die mensen zullen dan leven in een soort Hunger Games maatschappij als slaven van leden van de sekte.

Het heeft allemaal niets met klimaat te maken of met ‘zorgen voor de bevolking’, het heeft alles te maken met onze geplande slavernij.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...