dinsdag 9 april 2024

Waarom plaatsen ambulances nu waarschuwingssignalen voor sepsis in plaats van Covid-19?

april 9, 2024   7

Ziekenhuisgebonden Methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA)-bacteriën / NIAID/NIH / Wikimedia / (Public Domain)

De enige manier om MERSA (vleesetende bacteriële infectie) te krijgen is door antibiotica. De menselijke huid bevat onschadelijke Staphylococcus bacteriën die ‘gevoelig’ (gedood) zijn voor antibiotica. Hetzelfde kan gebeuren met Clostridium Difficile bacteriën in de darmen. Wanneer Staph antibiotica krijgt toegediend, vormt het een beschermend plasmide (of beschermend virus) dat het resistent maakt tegen het antibioticum (om het essentiële evenwicht van de voorraad bacteriën te beschermen). Het resultaat is een infectie of overgroei. In een ziekenhuis worden patiënten geprikt met naalden en infusen waardoor de Plasmide beschermde Staph-bacterie de bloedvaten kan binnendringen en in de bloedbaan terecht kan komen (wat bloedvergiftiging veroorzaakt). Antibiotica maken Staph tot een woeste, vleesetende bacterie met de bijnaam MERSA (MRSA Methicilline Resistente Staphylococcus Aureus). Na ongeveer drie maanden filtert de antibiotica uit het lichaam en verdwijnen de plasmiden en krijgen ze hun oorspronkelijke heilzame functie terug… Zevenenveertig procent van het verkochte vlees (vanaf 2013) is ook doorspekt met vleesetende bacteriën van antibiotica die aan koeien worden gegeven. In een ziekenhuis draagt het personeel (absurd) maskers, handschoenen en gebruikt antiseptica om bacteriële infectie te voorkomen. Maar dan, zonder het te weten, voeden ze patiënten een ziekenhuismaaltijd met vlees van dieren die antibiotica hebben gekregen die in plaats daarvan infecties kunnen veroorzaken via de voedselketen.” – Parafrase, Jennifer Daniels, MD, Murder by Medicine is No Accident, 15 januari 2013.

De wereld van COVID-19 is een leugen die wordt verspreid door een koor van de WHO, CDC, DOD en goed betaalde artsen en pseudowetenschappers, media, gecontroleerde oppositie-agenten en zelfs enkele angstzaaiende opportunisten uit de alternatieve geneeskunde. De realiteit is dat de fictieve COVID-19 geen extra sterfgevallen veroorzaakte ten opzichte van de gemiddelde seizoensgriep en aandoeningen aan de luchtwegen. Het diende enkel om de angstigen ertoe aan te zetten om een ziekenhuisopname of immunisatie te zoeken, waarbij het publiek zich scherp bewust werd van de dodelijke gesynchroniseerde realiteit van de vier ruiters van de apocalyps:

– 1) Het spookbeeld van de dood door bloedvergiftiging als gevolg van ziekenhuisbloedvergiftiging door goede bacteriën die beschermende plasmiden vormen om de dood als gevolg van antibiotica te weerstaan door de menselijke bloedbaan binnen te dringen via perforaties van naalden en katheters in bloedvaten,

– 2) dubbele dodelijke toediening van meer antibiotica, en waarschijnlijk meer bacteriële resistentie, om de sepsis te behandelen,

– 3) sterfte en verzwakking van jongere mensen door COVID-mRNA-vaccins, waarschijnlijk onder mensen die binnen drie maanden daarvoor antibiotica hebben gebruikt, voedsel met antibiotica hebben gegeten, een onderdrukt immuunsysteem hebben door een laag cholesterolgehalte en een laag vitamine D-gehalte door een gebrek aan zonlicht (geen synthetisch supplement), en tegelijkertijd steroïden hebben gebruikt, en

  WHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven

 

– 4) medicijnen voorgeschreven krijgen in de dodelijke dosering die standaard wordt voorgeschreven.

BOEK – Jennifer Daniels, MD, The Lethal Dose: Why Your Doctor is Prescribing It – LINK https://www.amazon.com/Lethal-Dose-Your-Doctor-Prescribing/dp/1523614900

De verhalen over Chinese laboratoriumlekken van virussen van dieren die een gemuteerd virus verspreiden zijn gefabriceerde media afleidingsmanoeuvres om de bovenstaande dodelijke realiteit te verdoezelen, schrijft Wayne Lusvardi.

Kiemtheorie versus terreintheorie beide onzin

De conventionele geneeskunde met haar kiemtheorie beschouwt bacteriën als ziekteverwekkers (zoals een keelontsteking), negeert parasieten en beweert vreemd genoeg dat COVID wordt veroorzaakt door een virus, maar Sepsis door een bacteriële infectie. Dit is het tegenovergestelde van de hierboven beschreven dodelijke realiteit van sepsis-antibioticaresistentie-vaccinatiereacties-dodelijke medicijndosering die de hele wereld “teistert” sinds de 2020 pandie-noodafkondiging. Volgens Jean-Louis Vincent, MD, PhD, België, kan COVID-19 niet worden onderscheiden van Sepsis. Bovendien rapporteert het Franse medische diagnoselab Bio-Force (bioMerieux) dat honderd procent (100%) van de COVID-19 niet-overlevenden Sepsis had en dat “virale infecties over het algemeen geen sepsis veroorzaken”.

De conventionele geneeskunde stelt dat een virus “verwijst naar een submicroscopische, obligate (afhankelijke) parasiet – wat in essentie betekent dat het zichzelf kan repliceren door de machinerie van de cellen die het infecteert te kapen… is gehuisvest in een piepklein eiwitomhulsel… dat honderden keren kleiner is dan de gewone cellen die ze infecteren… (en) in tegenstelling tot bacteriën die kunnen worden waargenomen met een lichtmicroscoop, kunnen ze alleen worden gevisualiseerd door… gespecialiseerde apparaten die elektronenmicroscopen worden genoemd” (Daniel Roytas, Can You Catch a Cold? Untold History and Human Experiments, 2024, p. 109).

Integendeel, een door antibiotica geïnduceerde plasmide bacterie is een virusachtige microbe die zijn gastheer binnendringt en zich ermee voedt, zich kan vermenigvuldigen en verspreiden, sporen in de lucht kan produceren en een “mutant” of hybride bacterie kan vormen die een infectie kan veroorzaken (Mary E. Wilson, Antibiotics: What Everyone Needs to Know, 2019). Bovendien zijn veel bacteriën zo groot dat ze met het menselijk oog kunnen worden gezien zonder dat de semi-geheime interpretatie en manipulatie van een hogepriester met een elektronenmicroscoop nodig is. Maar, in tegenstelling tot het fictieve COVID-19 virus, wordt een bacteriële plasmide in de biologie een “obligate” parasiet genoemd die niet geïsoleerd kan voorkomen omdat hij zich alleen manifesteert binnen zijn gastheer bacteriofaag (zie foto). Bacteriofagen zijn bacterie-eters die eenvoudig uit vijverwater geïsoleerd kunnen worden met behulp van kegelfilters en spatels (zie hier).

  Duitsland: Ongewone toename van spoedgevallen door zenuw- en cardiovasculaire aandoeningen

 

Omgekeerd beweert het kamp van de Alternatieve Geneeswijzen (Geen Virus) naïef dat bacteriën, bacteriële plasmiden en bacteriofagen niet pathogeen zijn, maar alleen dienen om het lichaam te ontdoen van dode cellen en afvalstoffen. Alternatieve Geneeswijzen (Geen Virus) beweren ook dat bacteriën reinigingsmiddelen of detergenten zijn, dat schimmels slechts parasieten zijn die zware metalen en gifstoffen eten en dat er geen virussen bestaan. Maar zelfs als wordt aangenomen dat bacteriën niet pathogeen zijn, dan nog duidt de aanwezigheid van bacteriofagen op de aanwezigheid van virulentie.

De hierboven beschreven COVID-realiteit bevindt zich ergens tussen de vaste standpunten van het Virus- en het Geen Virus-kamp in de ideologische oorlogvoering. Goede bacteriën kunnen veranderen in virulente plasmiden om zich te beschermen tegen antibiotica. Wanneer antibiotica worden toegediend in een ziekenhuis, kunnen zulke Plasmide Bacteriën oncontroleerbare besmettelijke stammen van virusachtige bacteriën worden (Jennifer Daniels, MD).

Infecties zijn geen stervende of “zieke” cellen, maar een potentiële overgroei van één bacteriestam ten koste van andere bacteriën die de menselijke darm in een dysbiose of permanente disfunctie kunnen brengen. Beschermende plasmiden kunnen zich vormen op bacteriën, schimmels, parasieten en algen. Plasmiden zijn levende cirkelvormige DNA-strengen die alleen bestaan in bacteriële cellen, niet in andere menselijke cellen, en die dienen om antibiotica te weerstaan, helpen bacteriën om extreme omgevingen te overleven en als ze een voldoende groot “quorum” kunnen vormen, kunnen ze ten strijde trekken tegen andere bacteriën. Zelfs de veelgebruikte analogie van het Geen Virus kamp, dat bacteriën composthopen niet infecteren maar slechts compostafval eten, gaat voorbij aan het feit dat compostbacteriën ook plasmiden kunnen vormen.

De hierboven beschreven realiteit van COVID-19 als Bacteriële Plasmide Sepsis is inconsistent met zowel de kiemtheorie als de terreintheorie.

Bacteriële Plasmiden zijn op zichzelf geen virus of kiem, omdat ze een bacteriële parasiet zijn die alleen bacteriën beschermt. Maar deze bescherming kan resulteren in dodelijke resistentie tegen antibiotica en/of dodelijke septische bloedvergiftiging veroorzaken.

BOEK – Keith Scott Mumby, How to Survive in a World Without Antibiotics LINK – https://www.amazon.com/How-Survive-World-Without-Antibiotics/dp/0983878420

De terreintheorie is gebaseerd op de analogie van een vervuilde vissenkom (als het terrein schoon is, is de microbe niet pathogeen). Er kan echter een metaforische schone vissenkom zijn en genoeg visvoer, maar desondanks kan er een dodelijke oorlog ontstaan tussen, laten we zeggen, roofzuchtige guppyvissen en niet-predatorische goudvissen in een aquarium. Een betere analogie zou de Captor-Captive relatie van de moderne geneeskunde kunnen zijn. De wettelijke zorgstandaard van de bedrijfsgeneeskunde is het voorschrijven van de dodelijke dosis medicijnen. Dit kan worden vergeleken met artsen als gijzelnemers die een Stockholm syndroom-achtige macht hebben over leven en dood over gewillige gevangen patiënten die zich binden aan hun gijzelnemer-dokters.

  Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! 

 

COVID-19 is een sociale fictie, maar de institutionele realiteit van COVID-19 is bacteriële resistentie tegen antibiotica en sepsis die alleen in ziekenhuizen wordt geproduceerd, niet in een lab of op de dierenmarkt, en zeker niet immuniseerbaar is door mRNA-vaccinatie die niets te maken heeft met dodelijke sepsis of resistentie tegen antibiotica. Het institutionele COVID-19 is een virusachtige antibiotica-resistente bacteriële plasmide. Ondanks de vernis van wetenschap rond virussen is er verrassend genoeg geen enkel virus of vaccin onderworpen aan geldige vergelijkende controlestudies.

Het Geen Virus-kamp wijst erop dat geldige controlegroepstudies aantonen dat zieke mensen geen gezonde mensen ziek kunnen maken (Rosenau-onderzoek naar de Spaanse griep van 1918). Maar dat is natuurlijk de verkeerde hypothese, aangezien de symptomen van de luchtwegen in 98% van de gevallen vanzelf verdwijnen na 3 tot 10 dagen vasten, hydratatie, elektrolyten, zonlicht en bedrust thuis (“verhonger koorts, voed het niet”). De vraag zou moeten zijn: voorkomen vaccins dat de kwetsbare 2% (diabetici, zwaarlijvigen, kankerpatiënten) een ademhalingsziekte krijgen of niet genezen? De Russische arts Kate Sugak heeft aangetoond dat geen enkele infectieziekte, inclusief polio en pokken, ooit is uitgeroeid en in plaats daarvan gewoon tot een succes is uitgeroepen door er een andere naam aan te geven (The Truth About Smallpox).

De spreekwoordelijke kat is uit de zak van geheimzinnigheid als het aankomt op COVID-19. In Dublin, Ierland, bijvoorbeeld, hangen ambulances nu de waarschuwingssignalen van Sepsis, niet van COVID-19, op de buitenkant van hun voertuigen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-plaatsen-ambulances-nu-waarschuwingssignalen-voor-sepsis-in-plaats-van-covid-19/

 

 

 

Antibiotica en Coccidiostatica

 

Antibiotica vrije kip kopen

Samen kiezen we voor beter

Kippenvlees dat vrij is van antibiotica. Dat lijkt goed nieuws. Maar hoe zit het dan met het andere kippenvlees, zit daar wel antibiotica in? Naast een antwoord op deze vraag geven je graag meer informatie over 100% antibioticavrije kip.

Bij SmaakGenot vinden we het namelijk belangrijk dat je exact weet wat je eet. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze specialisten. Zij vertellen je graag meer over de producten waar ze trots op zijn.




Kenmerken diervriendelijke kip

Een blije en gezonde kip is de kip die het beste smaakt

We willen dat iedereen met een gerust hart kan genieten van de lekkerste kip producten. Lees hieronder onze kenmerken voor diervriendelijk en natuurlijk kippenvlees:

·         Kippen krijgen de tijd en ruimte om in alle rust op te groeien

·         Sterk, langzaam groeiend ras met een duidelijk herkomst

·         De stal is voorzien van daglicht, afleidingsmateriaal en strooisel

·         100% plantaardig voedsel, bomvol natuurlijke mineralen

·         Geen coccidiostatica in het voer

·         0% gebruik van antibiotica

·         Er wordt geen vocht geïnjecteerd

*        Kiloknallers bestaan niet


 


Coccidiostatica vrij voer

Coccidiostatica heeft een antibiotische werking

In een aflevering van Keuringsdienst van Waarde werd gesproken over het antibioticagebruik in de pluimveesector en het gebruik van coccidiostatica in het voer bij kippen. Wist je dat coccidiosatica zonder beperking door het voer mag worden gemengd? 

Coccidiosatica is in Nederland geregistreerd als voederadditief, maar heeft dezelfde werking als antibiotica. Daarom ook gevaar voor resistentie, net als bij antibiotica. De kip aangeboden op SmaakGenot krijgt dan ook geen coccidiostatica door het voer.


Wat is coccidiose?

Coccidiose is een wereldwijd voorkomende pluimveeziekte. De oorzaak is de eencellige darmparasiet Eimeria, waarvan zeven varianten bekend zijn. Cellen van de verschillende coccidiose-soorten zijn in principe altijd op een pluimveebedrijf aanwezig en 99% van alle kippen krijgt dan ook een coccidiose infectie.

De ziekte coccidiose kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door het eten van (eigen) uitwerpselen. Dit komt met name voor bij intensieve pluimveehouderijen, waar vele duizenden kippen dicht op elkaar zitten.


Wat is coccidiostatica?

Coccidiostatica wordt vaak met kippenvoer vermengd om de dieren te beschermen tegen coccidiose. Coccidiosatica is in Nederland geregistreerd als voederadditief, maar heeft dezelfde werking als antibiotica.

Onderzoek heeft uitgewezen dat Coccidiostatica in het kippenvoer ervoor kan zorgen dat ook mensen resistent kunnen worden tegen bepaalde antibiotica. Helaas is coccidiostatica vrij voer uniek in de pluimveesector.


Zit er antibiotica in kippenvlees?

Officieel niet, maar kippen kunnen wel antibiotica hebben gekregen. Europese wetgeving moet ervoor zorgen dat er geen resten van antibiotica aanwezig meer zijn in het kippenvlees of eieren.

Er is namelijk een wachttijd ingesteld: als kippen antibiotica hebben gekregen mogen ze voor een bepaald tijd niet worden geslacht en verkocht tot de wachttijd voorbij is. Volgens de regelgeving van de Europese Unie is het vlees daarna ‘veilig’ voor de consument. 


Wat is antibiotica?

Antibiotica zijn geneesmiddelen die bacteriën bestrijden. Ze worden gebruikt om infecties bij mensen en dieren tegen te gaan. Er zijn verschillende soorten antibiotica die op verschillende manieren werken. Ze remmen de groei van bacteriën of doden bacteriën door hun celwand te beschadigen. Antibiotica worden ook in de dierhouderij gebruikt om infecties te bestrijden.


Krijgen kippen, gehouden voor biologisch kippenvlees, antibiotica?

Veel mensen denken dat biologische kip ook antibioticavrije kip is. Dat is niet altijd geval. Ook biologisch gehouden kippen mogen met antibiotica behandeld worden

Bovendien is het bij biologisch gehouden kippen toegestaan om coccidiostatica door het voer te mengen.


Hoe vaak mag er antibiotica worden gebruikt bij biologisch gehouden dieren?

Volgens de normen mogen dieren die korter dan 1 jaar leven, zoals kippen, maar 1 keer met medicijnen worden behandeld. Voor langer levende dieren, zoals koeien, geldt dat ze maximaal 3 keer per jaar mogen worden behandeld. Gebeurt het vaker, dan wordt het vlees nog wel verkocht, maar dan niet als biologisch product.

Kregen reguliere kippen in het verleden meer antibiotica?

Vroeger mochten kleine hoeveelheden antibiotica door het voer van de dieren vermengd worden om de groei te bevorderen. Deze zogenaamde groeibevorderaars zijn nu in Nederland verboden. In Nederland mag antibiotica alleen worden gebruikt om ziekten te bestrijden.

Het gebruik van antibiotica was in Nederland in de dierhouderij vergeleken met andere landen hoog. Hier is de laatste jaren meer aandacht voor. Het gebruik van antibiotica in de dierhouderij is daardoor flink afgenomen en het streven is om dit nog verder terug te dringen.

Helaas is het totale gebruik van coccidiostatica daarentegen enorm toegenomen om de reductie van antibiotica te compenseren.


Werkt antibiotica niet meer als je kippenvlees eet?

Kippenvlees eten zorgt er niet voor dat antibiotica niet meer werkt. De oorzaak ligt niet bij het kippenvlees zelf, maar bij de antibioticaresistente bacteriën die op kippenvlees kunnen voorkomen. (bron: voedingscentrum)


Wat is antibioticaresistentie?

Als je ziek wordt door een infectie, kan je arts antibiotica voorschrijven zodat je sneller beter wordt. De bacteriën die de infectie hebben veroorzaakt, worden dan gedood door de antibiotica. Sommige bacteriën weten zich zó aan te passen, dat deze resistent worden voor antibiotica. Ze gaan dan niet meer dood en de infectie gaat ook niet over. (bron: voedingscentrum)


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...