zaterdag 11 mei 2024

Kijk: De krankzinnige ommezwaai over vaccins, maskers en Ivermectine

 mei 11, 2024   16 

   Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Deze week riep AstraZeneca zijn COVID-19 vaccin terug nadat het had toegegeven dat het een ‘zeldzame maar ernstige’ stolling veroorzaakte.

Dan ontdekken we dat voormalig CNN-presentator Chris Cuomo Ivermectine heeft genomen, nadat hij mensen had bespot voor het nemen van ‘ontwormingsmedicijnen’, waardoor je je afvraagt hoeveel dode Amerikanen ervan werden weerhouden om het te nemen tijdens de pandemie, schrijft ZeroHedge.

En in de loop van de tijd zijn we te weten gekomen dat vaccinmaker Moderna een voormalig FBI-analist in dienst had om in het geheim toezicht te houden op ‘verkeerde vaccininformatie,’ terwijl het Biden Witte Huis vrijwel elk social media-platform opdracht gaf om degenen die vraagtekens zetten bij vaccinaties te censureren. De NY Times suggereerde dat ZeroHedge verkeerde informatie verspreidde omdat ze in december 2020 suggereerde dat vaccinkaarten gebruikt zouden worden om mensen te volgen en hun vrijheid te beperken.

En nu doen mensen zoals de voormalige gouverneur van NY Andrew Cuomo (D) net alsof hij tijdens de pandemie geen autoritair persoon met ijzeren vuist was – door te suggereren dat maskers optioneel waren.

Of Deborah Birx, die toegaf dat zij en Dr. Anthony Fauci allerlei lockdownprotocollen tijdens het pandemietijdperk uit hun reet haalden en die zichzelf nu heeft omgetoverd tot een soort voorstander van vaccinvrijheid.

En dus, terwijl er een overvloed aan voorbeelden is – en deze zijn nauwelijks een tipje van de sluier – is het de moeite waard om te kijken naar een montage van autoritairen en hun propagandisten in de zakelijke media die Lockdown hysterie verspreiden, om vervolgens om te draaien zonder een mea culpa (Chris Cuomo geeft de schuld aan ‘slechte informatie’ – niet zijn schuld!).

Kijk:

Dit volk…


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://draft.blogger.com/blog/posts/19605207

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...