klimaat leugens doorprikkenWij zijn nog heel goed in staat om een eind te maken aan de slavernij die ze voor ons in gedachten hebben.

Maar, om dat voor elkaar te kunnen krijgen moet er aan een heel belangrijke voorwaarde worden voldaan.



Alle beroerde dingen waar wij als bevolking mee te maken krijgen zijn gebaseerd op leugens.

Voor de satanische psychopaten die fungeren als onze leiders is liegen dan ook de norm. Ze weten niet beter of het hoort zo.

En zo hebben wij te maken gekregen met de ‘opwarming van het klimaat’ en de ‘klimaatverandering’.

Iets dat door de mens zou zijn veroorzaakt en dat vooral door zaken zoals het gebruik van fossiele brandstoffen en het uitstoten van dingen zoals CO2.

Het zijn allemaal leugens, niets meer en niets minder.

Maar, zolang de burgers die leugens blijven geloven zijn ze een willige prooi voor overheden die steeds meer ‘klimaatregelen’ zullen nemen.

De leugens zijn het perfecte excuus om een totalitaire maatschappij in te richten, waarbij de bevolking zich collectief bezighoudt met het redden van de aarde.

In werkelijkheid zijn ze op basis van die leugens op weg naar een Hunger Games maatschappij, compleet met social credit system.

De enige manier om dit alles te ontsnappen is door het blootleggen van de leugens.

Want, als de leugens geen stand houden, dan is er ook geen klimaatcrisis en hoeven er ook geen ‘klimaatmaatregelen’ genomen te worden.

Zo hielden de leugens ook stand tijdens de nep coronapandemie en op die basis konden er ‘coronamaatregelen’ genomen worden.

Er wordt een niet bestaande crisis gecreëerd op basis van leugens.

Nu is het wat kouder en zijn de MSM kanalen druk bezig met allerlei verklaringen om ons te vertellen dat er wel degelijk sprake is van ‘klimaatopwarming’.

Ze beginnen dan ook met te vertellen dat het helemaal niet ongewoon is dat het koud is in juni, maar dat hetgeen er nu gebeurt wel heel zeldzaam is.

Juni kent wel vaker koude en wisselvallige perioden, zegt Raymond Klaassen van Weerplaza tegen NU.nl. Dat is niet vreemd voor die maand. "Maar dat neemt niet weg dat de temperaturen waar we nu mee te maken hebben wel heel laag zijn voor de tijd van het jaar."

"We zitten nu steeds op temperaturen van 15 en 16 graden in de middag. Normaal mag je rond deze tijd van het jaar echt wel aan de 20 graden zitten", legt Klaassen uit. Als er een stevige bui overtrekt, kan de temperatuur nog wat lager uitvallen. Zo bleef de temperatuur in Groningen en Drenthe dinsdag steken rond de 11 of 12 graden. "Dan is het wel heel fris."

Maar, net zoals het ‘coronavaccin’ nooit zal worden aangewezen als oorzaak van de massale vaccinatieschade, zo zal koud weer nooit worden gebruikt om aan te tonen dat er misschien helemaal geen sprake is van opwarming.

Daarom is het van het grootste belang dat de leugens worden ontmaskerd en in dat kader is het volgende bericht heel nuttig.

Op één van de bijgevoegd plaatjes zie je het officiële temperatuurverloop in Amerika gedurende de periode 1995 tot en met 2024.

De temperatuur fluctueert zoals het dat altijd heeft gedaan. De ene keer is het een tijdje wat warmer en dan weer kouder.

In het kader van de hedendaagse klimaathysterie hadden wij gezien de hoge temperaturen in de jaren dertig van de vorige eeuw nu al niet meer bestaan. In werkelijkheid zijn we er nog gewoon en is er niets rampzaligs gebeurd.

Over duizend jaar zal de temperatuur op aarde nog steeds fluctueren, net zoals ze dat altijd heeft gedaan.

En daar zullen al die miljarden euro’s die ze van ons stelen om het klimaat te redden, echt helemaal niets aan veranderen.