donderdag 13 juni 2024

Arts waarschuwt voor plannen van elite om traditionele vaccins in het geheim te vervangen door dodelijker mRNA

 juni 13, 2024   8

    .@mufidpwt / Unsplash

Dr. John Campbell heeft gewaarschuwd dat de globalisten van plan zijn om in het geheim alle belangrijke vaccins te vervangen door dodelijkere mRNA-technologie als onderdeel van hun ontvolkingsagenda voor de mensheid, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

In een video die dinsdag is geüpload naar YouTube, waarschuwde Dr. Campbell dat Big Pharma van plan is om mRNA-technologie te gebruiken voor een kakofonie van verschillende kwalen die bij het publiek zullen worden geïnjecteerd.

Moderna kreeg onlangs goedkeuring van de overheid voor het gebruik van hun nieuwe dodelijke mRNA RSV-vaccin, dat later dit jaar zal worden uitgerold.

Infowars.com bericht:

Campbell sprak ook over de verandering van de griepprik naar de experimentele technologie.

“Dus naast de RSV krijgen we nu ook deze griepprik die overgaat op mRNA,” zei hij. “Nu hebben we natuurlijk bestaande griepvaccins, maar die willen ze vervangen door deze nieuwe vaccins met genetische sequentie.”

“Dus dit zou het geven van twee mRNA-vaccins aan dezelfde persoon in dezelfde injectiespuit op dezelfde injectieplaats zijn, nu verzin ik dit niet, oprecht,” zei Campbell.

In de literatuur over de nieuwe Covid/griep comboprik wordt beweerd dat het vaccin effectiever is dan eerdere injecties, wat Campbell als ‘vooruitgang’ bespotte.

“Vergeleken met twee afzonderlijke vaccintoedieningen, wekte een enkele injectie met het gecombineerde vaccin een sterkere immuunrespons op tegen beide ziekten,” aldus het rapport van de klinische studie.

De arts besprak ook hoe mRNA-technologie het lichaam een eiwit laat produceren, in het geval van het Covid-vaccin was dat het spike-eiwit. Hij besprak hoe dat eiwit en het mRNA zelf niet op de injectieplaats blijven, maar zich door het hele lichaam verplaatsen, waardoor het gecodeerde eiwit in verschillende delen van het lichaam wordt aangemaakt.

 

Campbell besprak ook hoe het nieuwe vaccin codeert voor drie verschillende griepstammen en Covid, dus vermoedelijk bevat het in totaal vier mRNA-sequenties.

“Het lijkt erop dat het als een regelaar bij u binnenkomt,” zei hij ironisch.

Campbell ging verder met het bespreken van de andere mRNA-vaccins die in de pijplijn zitten, zoals cytomegalovirus (CMV), Epstein-Barr virus (EBVI), Herpes simplex virus (HSV) (AKA het koortslipvirus), Varicella-Zoster virus (VZV) (gordelroos) en Norovirus.

Er is ook een mRNA-vaccin tegen vogelgriep in ontwikkeling.

De arts besprak verder de industriële schaal van de productiefaciliteiten voor mRNA-vaccins.

“De laatste keer dat ik het controleerde, had de Britse regering een deal met Moderna… hetzelfde in Australië, er worden enorme nieuwe mRNA-fabrieken gebouwd, hetzelfde in Canada, mRNA lijkt de toekomst te hebben, nietwaar?… Maar dat is wat er gebeurt, ze worden op een enorme schaal ontwikkeld en de FDA heeft er al één extra goedgekeurd, regelgevende instanties over de hele wereld worden benaderd, het is ongelooflijk maar het gaat door,” zei hij.

Hij eindigde met wat satirisch sarcasme.

“Wel, de regelgevers zijn er om ons te beschermen, hopelijk doen ze dat. Ik bedoel, ze worden grotendeels gefinancierd door de farmaceutische industrie, maar ik weet zeker dat dat hun besluitvorming helemaal niet zal beïnvloeden,” zei hij nadat hij al die mensen had genoemd die gewond zijn geraakt door een vaccin. “Ik heb verder niets te zeggen… ja, er ligt een interessante toekomst in het verschiet.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/arts-waarschuwt-voor-plannen-van-elite-om-traditionele-vaccins-in-het-geheim-te-vervangen-door-dodelijker-mrna/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...