donderdag 18 juli 2024

Explosieve uitspraak over vaccindeal: “EU Hof van Justitie bevestigt: Het systeem von der Leyen heeft gefaald!”

3

    Mueller/ MSC / Wikimedia / (CC BY 3.0 DE)

Het Hof van Justitie van de Europese Unie heeft Ursula von der Leyen één dag voor haar geplande herverkiezing een oorvijg gegeven: De rechters bevestigden dat de geheimhouding rond de Covid-vaccincontracten onwettig was. De EU-Commissie had het publiek onvoldoende inzage gegeven. Dit bevestigt de harde kritiek van al diegenen die de afgelopen jaren zijn verguisd als “samenzweringstheoretici” en “zwetsers.” Voor de FPÖ staat één ding vast: Von der Leyen mag niet herkozen worden, schrijft Vanessa Renner.

FPÖ persbericht:

Verzwijgen en verduisteren vaccincontracten was onrechtmatig!

Wenen/Brussel (OTS) – Op de dag voor de geplande herverkiezing van Ursula von der Leyen als voorzitter van de EU-Commissie heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie met een belangrijke beslissing de mensen wakker geschud. De rechters bevestigden dat de Europese Commissie het publiek niet “voldoende ruime toegang” had gegeven tot de contracten over Covid-19 vaccins. Het Hof vond ook onregelmatigheden in de rechtvaardiging voor het bewerken van delen van de documenten.

Voor FPÖ-fractievoorzitter Herbert Kickl en FPÖ-Europarlementariër Gerald Hauser is één ding zeker: “En de samenzweerders hadden gelijk. Vanaf het allereerste begin hebben we kritiek geuit op von der Leyen’s geheimzinnigheid rond de controversiële vaccindeals en de publicatie van de contracten geëist. Dit werd allemaal geblokkeerd door de EU Commissie, ook al ging het om tientallen miljarden euro’s belastinggeld. Met deze uitspraak is het voor ons duidelijk dat het systeem van von der Leyen definitief heeft gefaald. Iedereen die deze uitspraak serieus neemt, kan von der Leyen morgen niet tot voorzitter van de EU-Commissie kiezen.” Tot op de dag van vandaag blijft de hele vaccindeal in het duister hangen.

De geplande herverkiezing van mevrouw von der Leyen als voorzitter van de EU-Commissie mag na de uitspraak van vandaag niet doorgaan, eiste FPÖ-fractievoorzitter Herbert Kickl: “De geheimzinnigheid rond de vaccindeal bewijst eens te meer hoe deze mevrouw von der Leyen te werk gaat. Zij is het negatieve symbool van de ondemocratische afstandelijkheid van de EU-bureaucratie, een zeer ondemocratisch zelfbeeld en een ontkoppeling van de zelfbenoemde elites van de volkeren van Europa. Iedereen met een greintje politiek fatsoen kan von der Leyen niet langer in deze functie stemmen. De parlementsleden van de FPÖ zullen niet voor von der Leyen stemmen – haar herverkiezing zou een verraad zijn aan de zelfbeschikking van de volkeren van Europa. ÖVP-kanselier Nehammer moet dit ook aan zijn parlementsleden uitleggen als ze het zelf niet inzien.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/explosieve-uitspraak-over-vaccindeal-eu-hof-van-justitie-bevestigt-het-systeem-von-der-leyen-heeft-gefaald

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...