donderdag 18 juli 2024

Ginkgo biloba-blad kan helpen bij het oplossen van microstolsels, waardoor mogelijk enige schade als gevolg van COVID-19-vaccins ongedaan wordt gemaakt, onthult nieuwe gepubliceerde wetenschap

07/15/2024 // Lance D Johnson // 5,4K Weergaven

Tags: Blood clotsbrain functioncirculatory systemendothelial functionginkgo bilobagoodhealthgoodmedicinegoodsciencemicroclotsnatural curesnatural healthnatural medicinenatural remediesoxidative stressplasminogen activatorpreventionresearchspike proteintherapeuticsvaccine damagevaccine injury crisis

 

De ginkgo biloba-boom, een van de oudste boomsoorten op aarde, herbergt een medicinale verbinding die het lichaam kan helpen bij het oplossen van microstolsels. Dit kruid is nu belangrijker dan ooit tevoren omdat het zou kunnen helpen cardiovasculaire schade ongedaan te maken veroorzaakt door de mRNA-transcriptie van spike-eiwitten uit de COVID-19-vaccins.

De bladeren van de ginkgo biloba-boom bezit fibrinolytische eigenschappen (het vermogen om bloedstolsels op te lossen). Deze stolselbrandende verbindingen omvatten diterpeen terpenoïden, met name ginkgoliden en bilobalide. Vanwege de fibrinolytische eigenschappen worden ginkgo-supplementen vaak gebruikt om de bloedstroom naar de hersenen te verbeteren, de geheugenretentie te vergroten en de cognitieve functie te verbeteren. Tegenwoordig kan deze verbinding worden gebruikt om de toestroom van cardiovasculaire problemen veroorzaakt door in het laboratorium ontwikkelde spike-eiwitten te bestrijden.

Ginkgo biloba kan waardevol zijn voor het aanpakken van de vaccinschadecrisis

Het SARS-CoV-2 spike-eiwit is in verband gebracht met de vorming van microstolsels en daaropvolgende fibrose, vooral bij gevaccineerde personen wier immuunsysteem het spike-eiwit niet kan verwijderen. Cardiovasculaire patiënten die lijden aan “lange covid ” behandelen vaak bloedstolsels en ontsteking van de endotheelcellen. Ginkgo kan deze aandoeningen verbeteren door ontsteking van de binnenvoering van de bloedvaten aan te pakken en door plasminogeen te activeren.

Naast de directe impact op stollingsmechanismen, heeft Ginkgo biloba veelbelovend getoond in het verlichten van de neurologische symptomen geassocieerd met vaccinverwondingen en ‘lange COVID’. De neuroprotectieve eigenschappen, waaronder ontstekingsremmende en anti-apoptotische effecten, suggereren een breder therapeutisch potentieel bij het beheersen van de multisystemische effecten van de ziekte.

Bovendien wijst onderzoek uit dat Ginkgo biloba de virale replicatie kan verstoren en ontstekingsroutes kan remmen die verband houden met ernstige COVID-19-uitkomsten. In een enzymatische remmingstest, onderzoekers ontdekten dat ginkgolide A kan werken als een onomkeerbare remmer tegen SARS-CoV-2-papaïne-achtig protease. Deze dual-action benadering — die zowel virale replicatie als vasculaire ontsteking van de ziekte — aanpakt, positioneert Ginkgo biloba als een overtuigende kandidaat voor integratieve strategieën voor het beheer van vaccinverwondingen.

Ginkgo bevat ook flavonoïden zoals quercetin, kaempferol en isorhamnetin, die de cellen beschermen tegen verdere piekeneiwitschade, oxidatie en ontsteking. In één onderzoek, verbetert kaempferol het herstel van de hartfunctie, vermindert de intracellulaire oxidatiestatus en myocardiale ischemie en remt myocardiale apoptose.

In een ander onderzoek, beïnvloedt  ginkgo biloba-extract (GBE) het renine-angiotensinesysteem en moduleert ontstekingsreacties in hartcellen via de TLR4 / NF-?B pad.

Het belangrijkste is, dat ginkgo biloba een plasminogeenactivator is. . Dit proces activeert het vermogen van het lichaam om stolsels af te breken. Ginkgo verbetert de endotheelcelfunctie door de secretie van trombomoduline en weefselachtige plasminogeenactivator (t-PA) te stimuleren, die cruciaal zijn bij het afbreken van de stolsel en het regelen van de coagulatiecascade. Deze mechanismen ondersteunen niet alleen haar rol als natuurlijk antitrombotisch middel, maar benadrukken ook het potentieel ervan bij het voorkomen en behandelen van aandoeningen die worden verergerd door stollingsstoornissen, zoals die veroorzaakt door het vaccin.

Door deze acties helpt ginkgo andere voorwaarden aan te pakken, waaronder:

·         Angst en stressverlichting: Ginkgo biloba heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, waardoor het een potentieel natuurlijk middel is voor angst en stressverlichting.

·         Glaucoombehandeling: Ginkgo biloba kan het risico op glaucoom helpen verminderen, een aandoening die verlies van gezichtsvermogen kan veroorzaken, door de bloedstroom naar de ogen te verbeteren.

·         Neurobescherming: Ginkgo biloba kan de hersenen helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en oxidatieve stress, die kan bijdragen aan neurodegeneratieve ziekten zoals Parkinson en Huntington.

·         Tinnitus Relief: Ginkgo biloba is gebruikt voor de behandeling van tinnitus, een aandoening die wordt gekenmerkt door ringen of andere geluiden in de oren.

·         Dementie en de preventie van Alzheimer: Ginkgo biloba kan de progressie van dementie en de ziekte van Alzheimer helpen voorkomen of vertragen door de bloedstroom naar de hersenen te verbeteren.

·         Ziektepreventie op grote hoogte: Ginkgo biloba is onderzocht als een potentieel natuurlijk middel om ziekte op grote hoogte te voorkomen, hoewel er meer onderzoek nodig is om de effectiviteit ervan te bevestigen.

·         Leg Pain Relief: Ginkgo biloba kan pijn in de benen helpen verlichten die wordt veroorzaakt door verstopte slagaders of een slechte bloedsomloop.

·         Vasculaire dementie Behandeling: Ginkgo biloba kan helpen bij de behandeling van vasculaire dementie; een aandoening veroorzaakt door een verminderde bloedtoevoer naar de hersenen, een medisch probleem dat de huidige VS treft President en congresleden.

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

ScienceDirect.com

Faseb.OnlineLibrary.Wiley.com

Link.Springer.com

Thieme-Connect.com

OnlineLibrary.Wiley.com

Spandidos.Publications.com

WorldScientific.com

ScienceDirect.com

https://www.naturalnews.com/2024-07-15-ginkgo-biloba-leaf-dissolves-micro-clots-vaccines.html


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...