woensdag 31 juli 2024

Frankrijk: regering verdedigt democratie door licentie van tv-zender die ze niet bevalt in te trekken

 

Democratie is een systeem dat mensen dingen oplegt tegen hun wil.

Daarom is het van groot belang voor de democratie om alle oppositie het zwijgen op te leggen, zodat mensen niet weten hoe erg ze door het democratische systeem worden misbruikt.

Variety:

Het populaire kanaal C8 van Canal + Group, dat de controversiële talkshow “Touche pas à mon poste” uitzendt, lijkt gedoemd te verdwijnen.

De Franse toezichthouder op de omroep (Arcom) heeft besloten de frequentieverlenging van de TNT-zender aan Canal+ Group niet te gunnen, na audities bij de leiders van de tv-keten van Vivendi.

Canal+ Group weigerde commentaar te geven nadat Variety contact met hen had opgenomen. De zender zou nu in beroep kunnen gaan tegen de beslissing van Arcom bij de staatsraad.

Andere frequenties van Canal+ Group, zoals het rechtse nieuwskanaal CNews (vaak aangeduid als het Franse equivalent van Fox News), haalden de selectie, maar moeten een conventie ondertekenen die Arcom binnenkort zal indienen bij alle 15 vooraf geselecteerde diensten. De conventie zal richtlijnen vaststellen in termen van uitzendverplichtingen.

De vergunningen voor de exploitatie van deze frequenties worden in eerste instantie voor een periode van 10 jaar verstrekt. Deze periode kan met vijf jaar worden verlengd.

De beruchte talkshow “Touche pas a mon poste,” gepresenteerd door Cyril Hanouna, staat al jaren op de radar van Arcom en wordt ervan beschuldigd de populariteit van extreemrechtse leiders te vergroten. Het bedrag aan boetes dat het van Arcom kreeg, zou in totaal € 7,5 miljoen bedragen. De talkshow kreeg vorig jaar een recordboete van € 3,5 miljoen nadat Hanouna in botsing kwam met een lid van de extreemlinkse partij La France Insoumise en hem beledigde. Tijdens het auditieproces stelde de baas Gérald-Brice Viret voor dat “Touche pas a mon poste” vanaf september vooraf zou worden opgenomen in plaats van live te worden uitgezonden.

Cyril Hanouna is blijkbaar een Jood die echt scherpe grappen maakt en de anti-immigratie Jood Eric Zemmour steunt. 

Het is jammer dat niet meer mensen openlijk oproepen tot het einde van de democratie.

Ze lijken niet eens te begrijpen wat het is.

Nou, deze gif-afbeelding vat het in principe samen:


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/frankrijk-regering-verdedigt-democratie-door-licentie-van-tv-zender-die-ze-niet-bevalt-in-te-trekken

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...