zondag 14 juli 2024

Ook wij zullen hier straks mee te maken krijgen

 zondag, 14 juli 2024 12:40

wereldbevolking opruimenZoals we onlangs schreven zijn de mensen in Australië zieker dan ooit.

De griep slaat daar genadeloos toe, heel veel mensen hebben covid-19 en nu dreigt een longontsteking epidemie.

Afgezien van het feit dat mensen tot op de dag van vandaag soms nog dood neervallen als gevolg van een ‘coronavaccin’, hebben we natuurlijk ook te maken met een ander probleem.

Dat is het probleem van de gesloopte immuunsystemen bij ‘gevaccineerde’ mensen waardoor deze extra kwetsbaar worden voor iedere ziekte.

Zoals we onlangs schreven is Australië een soort tikkende tijdbom, omdat men daar dagelijks de gevolgen ziet van de bijwerkingen van de levensgevaarlijke ‘covid vaccins’.

Men begint daar wakker te worden en heeft door dat er ongewone dingen gebeuren.

De bevolking in Australië wordt steeds zieker en zieker en nu dreigt in Sydney zelfs een epidemie van longonstekingen.

Iedereen wordt ziek in Australië


Waarom mensen die zijn ‘gevaccineerd’ zijn zo vaak ziek zijn komt omdat hun immuunsysteem niet meer of nog maar gedeeltelijk werkt.

Er is een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd, waaruit blijkt dat hoe vaker mensen een coronaprik hebben genomen des te groter de kans op ernstige ziektes zoals kanker.

Uit dat onderzoek blijkt dat mensen die meerdere doses van Pfizer of Moderna hebben ontvangen een hoog niveau hebben van IgG4. Dit zijn antilichamen en kunnen mensen bescherming bieden.

Echter, naar nu blijkt is dat wanneer er sprake is van abormale hoge niveau's van deze antilichamen het immuunsysteem meer vatbaar is voor het spike eiwit dat wordt aangemaakt als gevolg van de 'vaccins'. (We gaan er in dit artikel vanuit dat het lichaam inderdaad spike eiwitten aanmaakt, hoewel dit door anderen wordt bestreden).

De onderzoekers hebben experimenten met muizen uitgevoerd en die hebben ze meerdere boosters gegeven boven op de initiële 'vaccinatie'.

Wat ze ontdekten is dat na de boosters het immuunsysteem slechter ging werken. Het bood geen bescherming meer tegen de Delta en de Omicron variant. Het hoge niveau van IgG4 zorgde voor wat ze noemen 'uitputting' van het immuunsysteem.

Men ontdekte ook dat mensen die overleden aan COVID-19 een hoog niveau van IgG4 hadden. Veel hoger dan mensen die op een natuurlijke manier zijn genezen van de ziekte.

Eenzelfde verschijnsel doet zich ook voor bij vaccinaties tegen HIV en malaria. De onderzoekers zijn er dan ook volledig van overtuigd dat een (te hoge) toename van het IgG4 niveau voorkomt dat het immuunsysteem normaal haar werk kan doen.

Natuurlijk heeft dit verregaande gevolgen en de onderzoekers waarschuwen dan ook dat herhaalde coronaprikken tot serieuze problemen kunnen leiden.

Zo kan het auto-immuunziektes veroorzaken en de groei van kankercellen bevorderen. Daarnaast een toename van myocarditis bij mensen die daarvoor gevoelig zijn.

Ook zullen volledig gevaccineerde mensen in de toekomst veel zieker worden van mogelijk nieuwe coronavarianten.

Het ironische is dat mensen die al een zwak immuunsysteem bezitten, worden uitgekozen om nog meer ‘coronaprikken’ te ontvangen.

De nieuwe prikronde tegen corona start op 16 september 2024. Deze duurt tot 6 december 2024. De coronaprik brengt de bescherming bij mensen met een hoger risico op ernstig ziek worden van corona, weer op peil. Dat is belangrijk. Het coronavirus is er nog steeds en kan weer opleven.

Het is nu bij ons nog zomer, maar zodra de blaadjes van de bomen vallen, zullen ook bij ons de ‘gevaccineerden’ grote kans lopen om ziek te worden.

Oude en zwakke mensen die al de voorgaande coronaprikken ook hebben ontvangen zullen in de herfst een nieuwe booster krijgen, waardoor de problemen nog alleen maar groter zullen worden.

En dat is waarschijnlijk precies de bedoeling want wat moeten we met al die nutteloze mee-eters?


Video Link on Rumble: https://rumble.com/v43rxih-de-mensheid-zal-worden-opgeruimd.html
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...