woensdag 14 augustus 2024

Clownwereld: Olympisch president Bach verklaart dat er geen systeem is om een vrouw te identificeren

23

     Humpty22 / Pixabay

We leven in een openlucht gekkenhuis – dit wordt elke dag op alle officiële niveaus duidelijker. De voorzitter van het Olympisch Comité (IOC), Thomas Bach – een advocaat uit Duitsland, heeft publiekelijk verklaard dat er geen wetenschappelijk onderbouwd systeem bestaat om te bepalen wie een vrouw is. De mainstream wereld is openlijk krankzinnig geworden, zoals dat historisch gezien gebeurd moet zijn met de Toren van Babel. Als een man die geboren is uit een vrouw en getrouwd is met een vrouw niet weet wat een vrouw is, is het niet verwonderlijk dat het vitale gas CO2 schadelijk is verklaard voor het klimaat.

Boris Reitschuster noemt het idiocratie. Ik noem het een openlucht gekkenhuis. Het resultaat is hetzelfde. In het soort Engels dat James Bond-schurken gewoonlijk gebruiken, legt de Olympische topambtenaar uit dat er geen wetenschappelijk verantwoord systeem is om onderscheid te maken tussen mannen en vrouwen. Ik ga dit op een heel primitieve manier zeggen: ga naar het toilet, Bach, en kijk tussen je benen, schrijft Willi Huber.

Het is een ongelooflijke poppenkastshow die voor het publiek wordt opgevoerd. Bach wil met zijn gênante toespraak de aandacht afleiden van het feit dat mannelijke boksers een aantal vrouwelijke boksers in elkaar hebben geslagen en van hun welverdiende en zuurverdiende succes hebben beroofd.

De mensheid is eeuwenlang geëvolueerd en plantte zich voort door man-vrouw paring, zoals gebruikelijk is bij primaten. Totdat de heer Bach langskwam – en de globalistische LGBTQ-beweging. In feite zal de mensheid zich op precies dezelfde manier blijven voortplanten en zullen vrouwtjes niet alleen herkenbaar zijn aan hun geslachtskenmerken, maar ook aan het feit dat ze de nakomelingen dragen en baren.

We weten niet of de moeder van de heer Bach nog in leven is. Maar zelfs postuum zou het een ongelooflijke belediging voor de eigen moeder zijn om te verklaren dat mannen niet van vrouwen te onderscheiden zijn. Nog maar een paar decennia geleden zouden vriendelijke mannen in witte jassen en met grote vangnetten ervoor gezorgd hebben dat mensen die dergelijke stellingen verkondigden naar gesloten therapiecentra werden gestuurd. Vandaag de dag mogen ze de best betaalde posities ter wereld bekleden en zonder angst voor repercussies alle onzin verspreiden die in hen opkomt of die door hun globalistische geldschieters wordt gedicteerd. Met de nadruk op geldschieters.

Om niet alleen maar te tieren, volgt hier een uitleg over hoe elke wetenschapper ter wereld het verschil kan zien tussen een mannelijk en een vrouwelijk zoogdier: De natuur heeft in bijna elke lichaamscel geprogrammeerd dat vrouwtjes een XX-chromosoom hebben en mannetjes een XY-chromosoom. Dit betekent dat deze informatie kan worden afgelezen van bijna elke cel in het lichaam (behalve rode bloedcellen). En dan weet je waar je mee te maken hebt.

Het besef van wie mannelijk en wie vrouwelijk is, moet echter niet beperkt blijven tot 1905, toen Nettie Stevens en Edmund Beecher Wilson ontdekten dat geslacht kan worden bepaald door chromosomen. Elk levend wezen wiens soort door evolutie geprogrammeerd is om hermafrodiet met beide geslachtskenmerken te zijn, weet dit. En nee, er is geen regenboogkleurig proces dat op magische wijze 70 extra geslachten heeft toegevoegd aan de menselijke soort in de 21e eeuw. Er zijn mannen, vrouwen, een klein deel ongelukkige misvormingen – en een groeiend deel geestelijke stoornissen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/clownwereld-olympisch-president-bach-verklaart-dat-er-geen-systeem-is-om-een-vrouw-te-identificeren/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...