woensdag 14 augustus 2024

Groot-Brittannië is het bewijs: globalisten zijn van plan migranten in te zetten als huurlingenleger tegen het Westen

 

Waarom blijven westerse ambtenaren het publiek voor de gek houden bij illegale grensoverschrijdingen ?

Waarom proberen ze iedereen te vernietigen die zich openlijk verzet tegen massa-immigratie uit de derde wereld ?

De bestaande wetten ondersteunen het meerderheidsstandpunt van het publiek over immigratie – Kom hier legaal of kom hier helemaal niet, schrijft Brandon Smith.

Uit peilingen in Europa, het Verenigd Koninkrijk en de VS blijkt dat een meerderheid van de burgers immigratie wil verminderen en de grenzen beter wil beveiligen.

Toch negeren overheidsfunctionarissen, die vaak beweren “democratie te beschermen,” schaamteloos deze zorgen van de meerderheid. Waarom ?

Ik presenteer al jaren een specifieke theorie over de werkelijke agenda achter het opengrenzenbeleid in westerse landen. Ik geloof dat deze theorie de meeste vragen rondom illegale immigratie beantwoordt.

De algemene bewering binnen de Liberty Movement is dat dit allemaal deel uitmaakt van de “Cloward-Piven Strategy”: een social engineering-methode die grootschalige herplaatsing van migranten in een samenleving gebruikt om die natie te destabiliseren. Het doel is om mensen met een onverenigbare of vijandige ideologie te importeren en uiteindelijk zal de doelcultuur instorten en gedwongen worden om een ​​nieuw bestuurssysteem te accepteren (d.w.z. van vrije markten en vrijheid naar communisme en slavernij).

Als westerse bevolkingen verenigd zijn in hun verzet tegen de globalistische ideologie, dan wordt de taak van deconstructie onmogelijk voor hen. Dus vernietigen ze het westen gewoon van binnenuit door miljoenen mensen te introduceren die NOOIT zullen assimileren of verenigen.

Mijn theorie gaat echter verder dan de Cloward-Piven-verklaring.

Ik denk dat er een diepere en nog sinisterdere reden zit achter de introductie van migranten uit de derde wereld in de VS en Europa.

Ik vatte mijn standpunt samen in mijn artikel  ‘Cultural Replacement: Why The Immigration Crisis Is Being Deliberately Engineered’ dat  in januari werd gepubliceerd. Ik merkte op:

“Ik heb dit in eerdere artikelen genoemd en ik blijf geloven dat een van de belangrijkste doelen van de instelling om grenzen open te houden en illegalen te verleiden om binnen te komen, is om een ​​migrantenleger te creëren; een situatie waarin miljoenen illegalen gemakkelijk burgerschap aangeboden krijgen in ruil voor diensten. Ik geloof ook dat dit migrantenleger zal worden gebruikt tegen het Amerikaanse publiek (de echte burgers) om staat van beleg af te kondigen in de nasleep van een nationale ramp…”

Met andere woorden, mijn argument was dat migranten uit de derde wereld niet alleen worden gebruikt als onwetend instrument voor culturele bezetting van het westen. Ze worden niet met miljoenen tegelijk verscheept om simpelweg te leven van de vruchten van onze arbeid en de arbeid van onze voorouders. Ik geloof dat ze naar de VS, het VK en Europa worden gebracht als handhavers van het establishment.

Denk er eens over na – Ze worden in feite gekocht en betaald. Het zijn huurlingen die worden gerekruteerd met aanbiedingen van gemakkelijk burgerschap, overheidsuitkeringen en de mogelijkheid om de westerse (en over het algemeen blanke) bevolkingsgroepen die ze verachten, te mishandelen. En ze mogen dit doen terwijl ze zich verschuilen achter overheidsinstanties voor bescherming.

Met een partijdig politiesysteem kunnen migranten doen wat ze willen zonder al te veel angst voor repercussies. In Europa is er het extra probleem van de uitbreiding van islamitische immigratie die door religieuze doctrines wordt aangestuurd om ongelovigen te veroveren. Uit de Koran:

Koran [9:29] Bestrijd degenen die niet in Allah of in de Laatste Dag geloven en die niet onwettig achten wat Allah en Zijn Boodschapper onwettig hebben verklaard en die de godsdienst van de waarheid niet aannemen van degenen aan wie de Schrift is gegeven – [bestrijd] totdat zij vrijwillig de djizja betalen terwijl zij nederig zijn.

Migranten uit de derde wereld worden ingehuurd als spierballen voor de politieke elite. Ze kunnen de bevolking terroriseren en als de inheemse bevolking actie onderneemt om zichzelf te verdedigen, kan de overheid ingrijpen, hen hatelijke racisten noemen en de staat van beleg uitroepen. Het is een win-winsituatie. De migranten helpen vervolgens met de handhaving van die staat van beleg, terwijl de overheid de inzet van partijdige politiemacht verdubbelt.

Er zijn mensen die volhouden dat het anti-immigratiestandpunt een “vals paradigma” is. Het idee van “valse paradigma’s” is een plaag geworden onder vrijheidsbewegingsdenkers die moet worden verlaten. De realiteit is dat we niet alleen de globalisten bestrijden, maar ook de mensen die de globalisten willens en wetens of onwetend helpen. De elites helpen conflicten aanwakkeren, maar veel van deze verdeeldheid bestaat al zonder hun invloed.

Bijvoorbeeld, derdewereldculturen zijn intrinsiek gewelddadig en autoritair. De top 20 van meest gewelddadige landen en meest onderdrukkende landen ter wereld zijn ook dezelfde landen die karavanen van migranten onze kant op sturen. Progressieven zullen beweren dat dat een goede zaak is en dat we deze mensen moeten helpen. Het is geen goede zaak en de meesten van hen kunnen niet geholpen worden omdat ze hier niet komen om vrij te zijn, ze komen hier om te nemen wat ze kunnen nemen.

De meerderheid van de mensen uit deze regio’s zal nooit vreedzaam kunnen samenleven binnen westerse gemeenschappen. Ze begrijpen vrijheid niet, ze begrijpen diplomatie niet, ze begrijpen compromissen niet. Voor hen is tolerantie geen deugd, het is een zwakte die in hun voordeel kan worden uitgebuit. Dit is een feit dat keer op keer wordt bewezen nu massamigraties toenemen en ik denk dat mijn theorie onlangs is bevestigd door gebeurtenissen in het VK.

Britse burgers zijn al meer dan tien jaar slachtoffer van aanvallen door migranten en georganiseerde misdaad. Het partijdige politiesysteem in het Verenigd Koninkrijk blijft deze migranten beschermen tegen vergelding, terwijl de overheid statistieken verbergt die laten zien hoeveel geweld er door niet-burgers wordt gepleegd.

De Britse rellen van vorige week waren een zeldzaam moment waarop patriotten eindelijk hun stem lieten horen over open grenzen en de straat op gingen, alleen om tot “nazi’s” en “racisten” te worden verklaard. Het gebruik van oproerpolitie om schade aan eigendommen en gevechten te onderdrukken zou tot op zekere hoogte begrijpelijk zijn, ware het niet dat er al maandenlang agressieve migrantenprotesten gaande waren met nauwelijks politie-interventie. Nogmaals, de partijdige politie is duidelijk.

Vervolgens legde de Britse premier Keir Starmer een verklaring af waarin hij patriottische protesten veroordeelde en migranten verdedigde. Er is geen referendum over immigratie aangeboden. Hij heeft het probleem van toenemende migrantencriminaliteit nog geen enkele keer erkend en heeft in feite de oorlog verklaard aan patriotten.

In juli was de Labour Party naar verluidt bezig met het creëren van een nieuwe “moslimleiderschapsgroep” die het primaire aanspreekpunt zou worden tussen de regering van Keir Starmer en moslimgemeenschappen in het VK. Een conceptdocument met plannen voor het netwerk beschrijft de kerndoelen, waaronder “het beïnvloeden van het overheidsbeleid op een manier die de rechten van Britse moslims beschermt en bevordert”, en “het beïnvloeden van het mediadebat over moslims in Groot-Brittannië”. Met andere woorden, propaganda om inheemse dissidenten het zwijgen op te leggen.

Moslimmigrantenbendes, die zichzelf de “Muslim Defense League” (MDL) noemen, zagen Starmers toespraak als een uitnodiging om met messen en kapmessen door de straten van Britse steden te sluipen; van straat naar straat te marcheren en willekeurig blanke Britten aan te vallen.

De migranten maakten duidelijk dat hun doel was om “dominantie” over Britten te bewerkstelligen en hen bang te maken om zich te onderwerpen. Tot nu toe ontkennen Britse functionarissen dat de moslimbendes bestaan. De media heeft geweigerd om de meeste activiteiten van migrantenbendes te verslaan en heeft alle schuld bij inheemse patriotten gelegd. Een van de weinige plekken waar je videobewijs kunt vinden dat migrantenbendes blootlegt, is op Elon Musk’s X (voorheen Twitter). Musk is ook aangevallen door Britse functionarissen voor het “aanwakkeren van onrust”, simpelweg omdat hij de beelden niet censureert.

Ondertussen hebben Keir Starmer en andere overheidsfunctionarissen moslimgroepen ontmoet om hen ervan te overtuigen dat de overheid aan hun kant staat. De migranten zijn nu gesterkt om te doen wat ze willen, terwijl de Britten de realiteit onder ogen moeten zien dat als ze zich verzetten, de overheid hen in de gevangenis zal stoppen. De migranten zijn nu, in de meest basale zin, een huurlingenvleugel van de Britse overheid.

Deze dynamiek is nog onmiskenbaarder als we kijken naar de zet van de Britse regering om christelijke evenementen uit het Britse leger te verwijderen en tegelijkertijd moslimrekrutering aan te moedigen. Vergeet niet dat de Britse regering vorige week dreigde met de mogelijkheid dat het leger tegen het Britse volk zou worden ingezet. Corrupte rijken in de loop van de geschiedenis hebben er de voorkeur aan gegeven om buitenlandse huurlingen in te zetten om hun eigen burgers te onderdrukken. Het is geen toeval dat zo’n groot percentage van de mensen die uit de derde wereld komen  (ongeveer 80%) mannen in de militaire leeftijd zijn.

De Britse bevolking na de oorlog heeft lang zonder een relatie met echt geweld geleefd. Natuurlijk, ze hebben voetbalrellen en vechtpartijen, maar ik heb het over koude, berekende etnische oorlogsvoering die is ontworpen om te onderwerpen. Buitenlandse migranten die uit Afrika en het Midden-Oosten komen, zijn zeer vertrouwd met dergelijk geweld. Ze kennen het goed en hebben het volledig omarmd als onderdeel van hun cultuur.

Niet veel Britten zijn in staat om een ​​mesaanval op een kinderdansvoorstelling te begrijpen, of de massale steekpartij van peuters die in een park spelen, of de operatie van georganiseerde verkrachtingsbendes die tieners ontvoeren. Als je voor het eerst dit soort demonische wil ervaart, kan het verlammend zijn. Ik vrees dat de Britten met iets worden geconfronteerd dat zo ver buiten hun comfortzone ligt dat ze misschien niet weten hoe ze ermee om moeten gaan. De combinatie van georganiseerde migrantencriminaliteit en overheidsrepressie zou Britten wel eens tot verwoestende apathie kunnen dwingen.

Ik vermoed dat de situatie in het VK slechts een voorbode is van wat we binnenkort in de VS zullen zien. Starmer is een die-hard voorstander van het World Economic Forum en hij volgt hun programma tot in de puntjes. De omstandigheden in het VK zijn wat de Davos-menigte overal wil.

Ongeacht de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen in november zal de illegale immigratiecrisis centraal staan ​​in alles wat we de komende jaren doen. Als linksen aan de macht blijven, is het waarschijnlijk dat we een soortgelijke poging tot hardhandig optreden tegen patriotten zullen zien van een arrogante Harris-regering.

Ik geloof dat Harris absoluut het burgerschap zal aanbieden aan iedere illegale inwoner van het land (velen van hen in ruil voor militaire dienst), en dat zij daarmee een huurlingenleger en een progressief stemblok zal kopen. Daarmee is de kans dat conservatieven ooit nog aan de regering kunnen deelnemen, nihil.

In het geval van een tweede Trump-regering verandert de situatie. Het verwijderen van illegale migranten zal het belangrijkste probleem zijn en linkse mensen in de VS zullen proberen dit te voorkomen. Zij zien de migranten als de sleutel tot hun koninkrijk; de manier om het “kapitalisme te vernietigen” en woke socialisme te introduceren. Het verwijderen van illegalen zou hen decennia terugzetten. Linkse mensen zullen eerder rellen dan verliezen. Dat is een zekerheid.

Het verschil is dat Amerikaanse patriotten bewapend zijn (50 miljoen sterk met meer dan 400 miljoen geweren en honderden miljarden patronen). Ik ontvang tegenwoordig veel e-mails van lezers uit het Verenigd Koninkrijk en Europa die zeggen dat ze wanhopig zijn voor dezelfde vuurwapenrechten die wij in de VS hebben. Ze zeggen allemaal: “Geef je wapens nooit op.” Maak je geen zorgen, dat zullen we niet doen. We weten wat er gaat komen dankzij de gebeurtenissen in het Verenigd Koninkrijk.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/groot-brittannie-is-het-bewijs-globalisten-zijn-van-plan-migranten-in-te-zetten-als-huurlingenleger-tegen-het-westen 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...