donderdag 29 augustus 2024

En opnieuw storten piloten “plotseling en onverwacht” in

 

De coronavaccinaties zijn op de langere termijn blijkbaar ‘effectief’. Echter niet op de manier die beloofd was. Dat is onder meer heel duidelijk te zien bij de vrijwel geheel gevaccineerde beroepsgroep piloten, wier gezondheid ook nauwlettend in de gaten wordt gehouden, meldt TKP.

Airliners für Humanity meldt voortdurend nieuwe incidenten met piloten die plotseling niet meer kunnen werken en sterfgevallen in de cockpit tijdens het werk. Iedereen die langere routes vliegt zal gemerkt hebben dat vooral het cabinepersoneel anders is dan voor 2020. Stewardessen die geen woord Duits spreken en alleen gebroken Engels zijn zelfs te vinden bij Swiss, dat vroeger bekend stond om zijn goede service. Personeel is of actief ontslagen of gevlucht voor het verplichte vaccinatieprogramma.

De individuele gevallen halen niet altijd het nieuws of de vakmedia, ook niet voor piloten. Rapporten geven ons echter één statistiek over de enorme toename van noodcodes via de radio. Het Franse luchtvaartmagazine “Piloter” berichtte in nummer 104 (maart/april 2024) over een toename van het gebruik van de transpondercode 7700 in de internationale luchtvaart. Deze code wordt uitgegeven in een noodsituatie. Sinds 2022 is er sprake van een stijging van 272%. In het seizoen 2022/2023 was er zelfs sprake van een stijging van 386%.

Enkele individuele gevallen

Op 4 juni moest Aeromexiko-vlucht AM34 van Monterrey naar Madrid stoppen in Mexico-Stad omdat de eerste officier gezondheidsproblemen had. De B787 landde bijna 9 uur te laat in Madrid.

Op 12 juni stierf de gezagvoerder tijdens een vlucht van Caïro naar Taif . De co-piloot moet een noodlanding maken van de Airbus A 320 in Jeddah. De Nesma Airlines-vlucht NE130 werd uitgevoerd door Sky Vision, waar de piloten in dienst waren. Op sociale netwerken circuleren video’s van de luidsprekeraankondiging van de co-piloot die de passagiers informeert over het tragische incident.

Hier is een geval van Edelweiss, de charterdochter van Swiss, die bijzonder radicaal was in zijn nadruk op vaccinatie. Op 22 juli meldde de bemanning van vlucht WK5 van Tampa (Florida) naar Zürich een medisch noodgeval. Ongeveer 90 minuten voor de landing in Zürich werd een van de drie piloten handelingsonbekwaam.

EasyJet-copiloot is handelingsonbekwaam. Op 27 juli viel de co-piloot van vlucht U2-2459 van Londen naar Lissabon flauw. De gezagvoerder landde de Airbus A320 veilig in Lissabon. Reddingswerkers stonden al op de co-piloot te wachten en brachten hem naar het ziekenhuis.

WIZZ AIR-copiloot handelingsonbekwaam: Op 19 augustus raakte de eerste officier van vlucht W6-1451 van Warschau naar Larnaca handelingsonbekwaam. Het incident vond plaats kort na het opstijgen vanuit Warschau tijdens de klim. De gezagvoerder besloot terug te keren naar Warschau, waar hij 25 minuten later de A321 veilig aan land bracht. Een vervangende bemanning voerde de vlucht naar Cyprus ruim vier uur te laat uit.

Het probleem met zieke gevaccineerde mensen is endemisch, zoals deze X-Posting laat zien:

Zoals TKP keer op keer meldt, beschadigen de mRNA-preparaten het immuunsysteem aanzienlijk en vooral permanent. De mechanismen zijn bekend; spike-eiwitten dringen cellen binnen en belemmeren de productie van vitale enzymen. Een ander probleem zijn de IgG4-antilichamen, die onlangs een jaar na de tweede dosis  onlangs opnieuw werden bevestigd bij kinderen. Ze reguleren het immuunsysteem tijdens infecties en veroorzaken zelf ernstigere ziekten.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/en-opnieuw-storten-piloten-plotseling-en-onverwacht-in

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...