zondag 11 augustus 2024

Voormalig YouTube-topvrouw (56) overleden, 2 jaar nadat ze kanker kreeg: dit zei ze over ‘misinformatie’ rond vaccins


Oud-topvrouw van YouTube Susan Wojcicki is op 56-jarige leeftijd overleden, twee jaar nadat ze kanker kreeg.

Wojcicki stopte afgelopen jaar bij YouTube en werkte daar bijna 10 jaar. Ze was één van de eerste werknemers van Google, de eigenaar van het videoplatform.

Haar man Dennis Troper plaatste een bericht op Facebook waarin hij ‘met diepgaand verdriet’ het overlijden meldt. “Mijn geliefde vrouw voor 26 jaar en moeder van onze vijf kinderen heeft ons vandaag verlaten na twee jaar leven met niet-kleincellige longkanker.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Topprioriteit

Onder haar leiderschap verwijderde YouTube meer dan een miljoen video’s omdat ze ‘misinformatie’ rond Covid zouden bevatten.

In 2021 zei ze tijdens een interview dat covidvaccins ‘topprioriteit’ hadden. Ze zei dat YouTube 10 richtlijnen rond Covid had opgesteld en alle video’s die in strijd waren met die richtlijnen werden verwijderd.

President Biden

Op de vraag of ze de regering-Biden heeft gesproken over vaccinatietwijfel of ‘misinformatie’ antwoordde ze dat ze in contact stond met president Biden, maar ook met Anthony Fauci.

Verder probeerde YouTube zoveel mogelijk mensen over te halen een coronavaccin te nemen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...