woensdag 18 september 2024

Professor Bhakdi: “Waarom laten jullie jezelf vermoorden?”

 april 8, 2022  10  

 

Het is erger dan wij dachten, zegt microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi over de gevolgen van het Covid-19 vaccin. “Wij wisten dat het slecht zou zijn, maar niet dat het zo slecht zou zijn. Het is een ramp,” zegt de professor emeritus tegen Maria Zeee. “Het is een wereldwijde catastrofe. Er moet een einde aan komen.”


“Waarom laten jullie jezelf vermoorden?” vraagt Dr. Bhakdi. “U wordt vermoord door uw eigen regering en door de mensen die achter deze agenda zitten.”

 

Het is moord omdat nu bekend is dat er mensen sterven ten gevolge van vaccins, aldus de emeritus hoogleraar. Hij wees er ook op dat de vaccins nog in het experimentele stadium verkeren en dat vaccinatie van kinderen in strijd is met de Code van Neurenberg, omdat zij geen geïnformeerde toestemming kunnen geven. “Dit kan niet getolereerd worden!”

De fabrikanten van vaccins zijn schuldig tot zij hun onschuld bewijzen, aldus Bhakdi. “Zij zijn al maanden schuldig en er wordt niets aan gedaan. Op zijn minst is het poging tot moord. Elke vaccinatie is een poging tot moord”.

De microbioloog wijst erop dat Duitse juristen er in het parlement op hebben gewezen dat voortzetting van de vaccinatie-agenda poging tot moord is.

“Wij hebben het over misdaden tegen de mensheid,” zegt Bhakdi, die eraan voegt dat geen enkele politicus of fabrikant van vaccins beschermd zal worden. “Zij zijn persoonlijk aansprakelijk.”

Via Uncutnews.ch.


Video Link: https://uncutnews.ch/sucharit-bhakdi-warum-lasst-ihr-euch-umbringen/


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/professor-bhakdi-waarom-laten-jullie-jezelf-vermoorden/

 

Dr. Sucharit Bhakdi: “Je zult in je leven door de mens gecreëerde horrors zien die je begrip te boven gaan”

Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en epidemiologie van infectieziekten en voormalig hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, Duitsland, geeft de mensheid een dringende waarschuwing over het gevaar van de op genen gebaseerde COVID-19 vaccins. “YOU WILL LIVE TO SEE MANMADE HORRORS BEYOND YOUR … Meer lezen overDr. Sucharit Bhakdi: “Je zult in je leven door de mens gecreëerde horrors zien die je begrip te boven gaan”

https://www.frontnieuws.com/dr-sucharit-bhakdi-je-zult-in-je-leven-door-de-mens-gecreeerde-horrors-zien-die-je-begrip-te-boven-gaan/

 

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...