woensdag 2 oktober 2024

UN keurt “Pact for the Future” goed, legt de basis voor een nieuwe “globale orde”

 30-09-2024 // Ethan Huff // 2,2K Weergaven

Tags: Agenda 2030grote regeringSamenvouwensamenzweringmisleidingdiepe staattot slaaf gemaaktvrijheidwereldwijde ordeglobalistenwaanzinVrijheidoverheersersPact voor de toekomstRegel door geheimhoudingTirannieVNVerenigde Naties


Op 22 september, terwijl de wereld afgeleid door links-rechtse politiek en oorlogen en geruchten over oorlogen, heeft de Vereniging Naties (VN) het langverwachte 'Pact for the Future' rustig geadopteerd, hetgeen in feite een blauwdruk is voor de globalistische slavernij van de hele wereld.

Het pact vliegt onder de radars van de meeste mensen vanwege al het andere waar de media het nu over hebben, maar het is misschien wel de ernstigste ontwikkeling van de afgelopen jaren die wijst op grote beproevingen en beproevingen die binnenkort zullen komen.

The Economic Collapse Blog wijst specifiek op de punten die tegen het einde van het document van 56 pagina's zijn gemaakt en die een verraderlijke mondiale agenda schetsen die zowat elke denkbare vorm van menselijke activiteit omvat.

'We kunnen geen toekomst creëren die geschikt is voor onze kleinkinderen met een systeem dat is gebouwd door onze grootouders', zei de secretaris-generaal van de VN schandelijk over wat de globalisten hebben gepland voor de toekomst van de mensheid.

(Gerelateerd: zorg ervoor dat je ons eerder rapport bekijkt met meer details over de digitale identificatie, vaccinpaspoorten en censuurregelingen die door de totalitaire geesten bij de VN worden uitgebroed.)

UN 2.0 komt binnenkort

In een persbericht prees de VN het pact omdat het "het hoogtepunt was van een inclusief, jarenlang proces om [sic] internationale samenwerking aan te passen aan de realiteit van vandaag en de uitdagingen van morgen".

"De meest uitgebreide internationale overeenkomst in vele jaren, die betrekking heeft op geheel nieuwe gebieden en kwesties waarover in decennia geen overeenstemming mogelijk was, het pact heeft er vooral op gericht ervoor te zorgen dat internationale instellingen kunnen presteren in het licht van een wereld die dramatisch veranderd sinds ze zijn gemaakt ', luidt het persbericht.

Die stichtingen zou de voorzitter van de Algemene Vergadering onthullen, waaronder het creëren van een "duurzame, rechtvaardige en vreedzame wereldorde – voor alle volkeren en naties". Andere kwesties die onder het pact vallen, zijn onder meer:

• Vrede en veiligheid (vrede en veiligheid)

• Duurzame ontwikkeling (anti-menselijke "groene" agenda)

• Klimaatverandering (anti-menselijke pseudowetenschap)

• Digitale samenwerking (iedereen wordt digitaal gevolgd en gecontroleerd)

• Mensenrechten (bevordering van LGBT-perversie)

• Geslacht (alle dingen van LGBT)

• Jeugd en toekomstige generaties (jongeren hersenspoelen)

• Transformatie van mondiaal bestuur (een globalistische wereldorde)

Een ander ding dat het pact schetst, is de oprichting van een nieuwe "UN 2.0" die zal bestaan om een "moderne VN-familie" te creëren. De VN-agenda voor 2030 omvat het bereiken van alle doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, zoals het ontketenen van een "vooruitstrevende cultuur" die "wordt aangedreven door geavanceerde vaardigheden voor de eenentwintigste eeuw – om onze steun aan mensen en de planeet te stimuleren".

"We zullen naar deze visie streven met een krachtige samensmelting van innovatie, data, digitale, vooruitziende en gedragswetenschappelijke vaardigheden en cultuur – een dynamische combinatie die we het 'Quintet of Change' noemen," zegt de VN. 'Het gaat over evolutie naar meer wendbare, diverse, responsieve en impactvolle VN-organisaties.'

De doelstellingen van de VN op het gebied van duurzame ontwikkeling zijn met name gericht op het doorvoeren van geld en middelen naar (arme) ontwikkelingslanden.  Al dat geld en al die middelen moeten worden onttrokken aan ontwikkelde (rijke) landen en aan de armen worden gegeven, wat betekent dat er geen middenklasse meer is in de Verenigde Staten.

Het onderdeel "klimaatverandering" van de agenda is alomvattend omdat zowat elke menselijke activiteit er nu aan is gekoppeld, zo wordt ons verteld. Dit betekent dat de VN van plan is elk menselijk gedrag tot in het kleinste detail te beheersen, allemaal om de planeet te redden van overmatige 'opwarming'.

"We erkennen de noodzaak van een meer coherente, coöperatieve, gecoördineerde en multidimensionale internationale reactie op complexe mondiale schokken en de centrale rol van de Verenigde Naties in dit opzicht", zegt de VN.

"Complexe wereldwijde schokken zijn gebeurtenissen die ernstige ontwrichtende en nadelige gevolgen hebben voor een aanzienlijk deel van de landen en de wereldbevolking, en die leiden tot effecten in meerdere sectoren, wat een multidimensionale en volledige reactie van de hele samenleving vereist."

Om een nieuwe wereldorde te laten ontstaan, moet de oude eerst worden afgebroken. Meer informatie bij Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEconomicCollapseBlog.com

UN.org

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-09-30-un-adopts-pact-future-new-global-order.html

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...