zaterdag 10 augustus 2024

Senator over tirannieke Great Reset-agenda van het WEF: ‘Dit is slavernij’


Het leven dat Klaus Schwab voor ons voor ogen heeft, is slavernij. Globalistische corporaties van miljardairs zullen alles bezitten: huizen, fabrieken, boerderijen, auto’s, meubels, en gewone burgers leasen alles wat ze nodig hebben, mits hun sociale kredietscore dat toelaat. Dat zei de Australische senator Malcolm Roberts in het parlement.

“Het plan van The Great Reset is dat je zult sterven met niets. Om dit kwaadaardige plan te laten slagen, zal het World Economic Forum van Klaus Schwab meer van gewone mensen moeten afnemen dan alleen hun materiële bezittingen. Senatoren in dit huis die de Great Reset steunen, vormen een bedreiging voor onze privacy, vrijheid en onze waardigheid. Ja, ze bevinden zich hier in de Senaat,” zei Roberts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plan

De senator benadrukte dat zijn partij fel tegen de Great Reset, de digitale identiteit en het afpakken van landbouwgrond is. Hij zei dat zijn partij een uitvoerig plan heeft opgesteld om Australië weer welvarend te maken.

“De komende tijd zullen we dat plan uitrollen. In plaats van partijen die de Great Reset van Klaus Schwab pushen, met de slogan ‘je zult niets bezitten en gelukkig zijn’.”

Voorrang

“Wij staan voor een wereld waarin individuen en gemeenschappen voorrang hebben boven roofzuchtige miljardairs en hun collaborerende bureaucraten, politici en media,” aldus Roberts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...