maandag 19 augustus 2024

Rusland biedt een veilige haven voor mensen die proberen te ontsnappen aan westerse neoliberale idealen

 

Volgens het document hebben dergelijke buitenlanders het recht om een ​​aanvraag in te dienen voor tijdelijk verblijf in Rusland “buiten het door de Russische regering goedgekeurde quotum en zonder documenten te hoeven overleggen waaruit hun kennis van de Russische taal, de Russische geschiedenis en de basiswetten blijkt”, meldt Tass.

Moskou zal hulp bieden aan buitenlanders die willen ontsnappen aan de neoliberale idealen die in hun landen worden gepropageerd en naar Rusland willen verhuizen, waar traditionele waarden oppermachtig zijn, volgens een decreet ondertekend door president Vladimir Poetin.

Volgens het document hebben dergelijke buitenlanders het recht om een ​​aanvraag in te dienen voor tijdelijk verblijf in Rusland, ‘buiten het door de Russische overheid goedgekeurde quotum en zonder dat ze documenten hoeven te overleggen waaruit hun kennis van de Russische taal, de Russische geschiedenis en de basiswetten blijkt.’

Aanvragen kunnen gebaseerd zijn op de afwijzing van het beleid van hun land “dat gericht is op het opleggen van destructieve neoliberale idealen aan mensen, die in strijd zijn met de traditionele Russische spirituele en morele waarden.”

De waarden staan ​​vermeld in de fundamenten van het Russische staatsbeleid op dit gebied, terwijl van de Russische regering wordt verwacht dat ze een lijst samenstelt van landen die ongezonde houdingen aan hun burgers opleggen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de opdracht gekregen om al in september driemaandelijkse visa aan dergelijke aanvragers te verstrekken.

In februari steunde Poetin het idee van de Italiaanse studente Irene Cecchini dat Rusland de toelatingsregels zou moeten versoepelen voor degenen die traditionele culturele en familiewaarden delen. Het staatshoofd stemde ermee in dat elk geval een individuele aanpak vereist.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/rusland-biedt-een-veilige-haven-voor-mensen-die-proberen-te-ontsnappen-aan-westerse-neoliberale-idealen

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...