woensdag 7 juli 2021

Ineenstorting van het pleidooi voor vaccinapartheid

juli 7, 2021  2096 9

 


Het creëren van een maatschappij met twee lagen waarin vrijheden en kansen afhankelijk zijn van de vraag of je al dan niet een nieuw (en niet volledig getest of goedgekeurd) vaccin hebt gekregen, en dat je dat feit aan vreemden moet onthullen, was nooit een gezonde benadering vanuit het oogpunt van burgerlijke vrijheden. Maar naarmate het bewijs groeit dat de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen, valt ook het medische argument tegen deze nieuwe medische apartheid uiteen, schrijft lockdownsceptics.org.

 

De Covid-vaccins waren oorspronkelijk bedoeld om de kwetsbaren te beschermen tegen ernstige ziekte en dood, zodat daarna het leven weer zijn normale gang kon gaan. Op een gegeven moment ontstond echter een nieuw idee: dat iedereen (ook kinderen) gevaccineerd moest worden, niet om zichzelf te beschermen (hun risico was gering), maar om de kwetsbaren verder te beschermen. Ook ontstond het idee dat de volledig gevaccineerden vrijheden moesten hebben die de ongevaccineerden niet hadden, omdat zij het virus niet meer konden overdragen.

Het wordt steeds duidelijker dat dit idee onjuist is, en dat de vaccins infectie of overdracht, met name van nieuwe varianten, niet op zinvolle wijze voorkomen. Afgelopen zondag berichtte Frontnieuws over nieuwe gegevens uit Israël waaruit blijkt dat het vooral gevaccineerde mensen zijn die met de Delta “variant” geïnfecteerd zijn. Public Health England een rapport vrijgegeven waaruit blijkt dat de meerderheid van de vermeende Covid-19-doden aanzienlijk hoger ligt bij mensen die ten minste één dosis van het Covid-19 vaccin hebben gehad, met het hoogste aantal sterfgevallen bij mensen die volledig gevaccineerd zijn. Aangezien Israël meldt dat 55% van de nieuwe gevallen zich voordoet bij volledig gevaccineerde mensen, en aangezien 60% van het land volledig is gevaccineerd, suggereert dit dat de vaccins zeer weinig doen om infecties te voorkomen.

Momenteel 10 Europese landen die de experimentele COVID-vaccins van AstraZeneca schorsen wegens dodelijke bloedstolsels

 

Er zijn ook grote uitbraken geweest in sterk gevaccineerde landen als Bahrein, de Seychellen, de Malediven en Chili.

Om dit punt te onderstrepen heeft Frontnieuws gewezen op een geval waarin een gevaccineerde Israëli de Indische variant opliep in Londen, een andere gevaccineerde persoon in Israël besmette, die weer een andere gevaccineerde persoon besmette, die ongeveer 80 studenten besmette op een feestje van een middelbare school”.

Voor sommigen komt het idee dat de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen niet als een verrassing. Zoals Peter Doshi in oktober in het BMJ schreef, waren de klinische proeven niet ontworpen om dit vast te stellen. Bovendien produceren de vaccins geen mucosale IgA-antilichamen, waarvan is aangetoond dat ze een cruciale rol spelen bij de bestrijding van infecties in de vroege stadia.

Het wordt tijd dat regeringen afstappen van het idee dat vaccinatie een zinvolle bescherming biedt tegen infectie of overdracht, en dus ook van elk idee om mensen te vaccineren om anderen te beschermen, of om gevaccineerden privileges te verlenen, inclusief voor internationaal reizen, alsof zij het virus niet langer zullen verspreiden.

De overheid moet duidelijk maken dat vaccinatie louter bedoeld is voor persoonlijke bescherming, en dus ook een persoonlijke keuze is met betrekking tot het persoonlijke risico. Er is geen maatschappelijke verplichting om zich te laten vaccineren om anderen te beschermen, er is geen voordeel verbonden aan het vaccineren van kinderen, en er is geen reden om de vrijheden en mogelijkheden van ongevaccineerden te beperken of hen extra kosten zoals quarantaine op te leggen.

Corona-apartheid - een hulpschreeuw uit Israël

 

Sommigen zullen aanvoeren dat dit “falen” van de vaccins betekent dat we moeten doorgaan met beperkingen in een of andere vorm, mogelijk voor onbepaalde tijd. Het meest verontrustende is dat WHO’s adviesgroep Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE) dit inderdaad lijkt te geloven. In notulen van april, die deze week zijn gepubliceerd, stellen de wetenschappelijke adviseurs: “Voortdurende basismaatregelen en aanhoudende gedragsveranderingen op lange termijn zullen nodig zijn om een heropleving van infecties te beheersen.”

De regering heeft al toegegeven dat lokale lockdowns kunnen terugkeren met nieuwe varianten die zich aan vaccins onttrekken en dat zij om die reden haar noodbevoegdheden heeft behouden.

Maar dit is de verkeerde conclusie. De juiste conclusie is dat we door het vaccineren van de kwetsbaren hebben gedaan wat we konden om hen te beschermen. Door nu al meer dan een jaar beperkingen op te leggen aan de hele samenleving zijn we zelfs verder gegaan dan wat redelijk is om aan mensen op te leggen in de hoop sommige mensen wat extra bescherming te bieden. Nu zij zijn gevaccineerd, moeten wij terugkeren tot de orde van de dag en een einde maken aan de noodtoestand, aan alle wettelijke en bestuursrechtelijke beperkingen, aan alle beperkingen op internationale reizen en aan alle dreigementen om op nationaal of plaatselijk niveau opnieuw beperkingen in te stellen. Nu het duidelijk is dat vaccins infectie of overdracht niet op zinvolle wijze voorkomen, moeten we een einde maken aan alle suggesties van speciale privileges voor gevaccineerden, en aan alle verplichtingen om gevaccineerd te worden ter bescherming van anderen.

Magnetgate bevestigd: vaccin produceert magnetische mensen

 

Zelfs als de vaccins onvolmaakt zijn, moeten we accepteren dat we de grens hebben bereikt van wat redelijkerwijs kan worden gedaan om mensen te beschermen – hoewel we zeker meer moeite moeten doen om effectieve behandelingsopties te vinden en goed te keuren, met name goedkope, patentvrije geneesmiddelen zoals ivermectine en fluvoxamine, zoals we vanaf het begin al hadden moeten doen. We kunnen boosters voor nieuwe varianten ontwikkelen, maar net als griepvaccins zullen deze waarschijnlijk slechts een beperkte doeltreffendheid hebben en het is niet redelijk om beperkingen te blijven opleggen terwijl we wachten tot die er zijn.

Het is tijd om te accepteren dat we alles hebben gedaan wat redelijkerwijs mogelijk is en meer om de kwetsbaren te beschermen, en weer terug te keren naar een leven als een vrij volk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER



 Volg Frontnieuws op Telegram

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...