maandag 27 september 2021

Europarlementariër doet dringende oproep: ‘Stop met dit experiment op mensen’

 europarlementariër

Foto: Joachim Kuhs (Videostill YouTube/AfD im EU-Parlament)

Europarlementariër doet dringende oproep: ‘Stop met dit experiment op mensen’

Weet u dat er dit jaar meer mensen aan de gevolgen van het coronavaccin gestorven zijn dan in de afgelopen 20 jaar aan de gevolgen van alle andere vaccins? Die vraag stelde Europarlementariër Joachim Kuhs (AfD) afgelopen week in het Europees Parlement.

Hij vraagt zich af waarom we zo weinig horen over vaccinatieschade. “Wordt hier iets verzwegen?” vroeg Kuhs. Toen bleek dat de vaccins tegen de Mexicaanse griep negatieve effecten hadden, werden ze snel van de markt gehaald, aldus de Europarlementariër.

Waarom worden de vaccins niet van de markt gehaald?

Kuhs zei iemand te kennen die indertijd een prik heeft gehaald en nu aan narcolepsie lijdt. Omdat hij op elk moment van de dag plotseling in slaap kan vallen, kan hij zijn rijbewijs niet halen en vindt hij geen werk. “Helaas wordt zijn ziekte niet erkend als vaccinatieschade. De fabrikant werd vrijgesteld van aansprakelijkheid.”

We zien nu hetzelfde gebeuren, benadrukte Kuhs. Het aantal gevallen van vaccinatieschade stijgt in rap tempo, maar het prikken gaat gewoon door. “Waarom worden de vaccins niet van de markt gehaald, zoals bij de Mexicaanse griep?” vroeg de Europarlementariër. “Stop met dit experiment op mensen.”


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...