maandag 25 oktober 2021

 Als je de covid-vax neemt, kun je NOOIT meer volledige immuniteit bereiken - overheidsstatistieken onthullen de gruwelijke waarheid

Zondag 24 oktober 2021 door: Ethan Huff
Tags: antilichamen , badhealth , badmedicine , Big Pharma , COVID , dood , genocide , immuunsysteem , immuniteit , immunisatie , natuurlijke immuniteit , pandemie , Plandemic , Ziek , vaccinatie , vaccin oorlogen , vaccins

28KKEER BEKEKEN


(Natural News) De Britse regering heeft  uit de biecht geklapt over het feit dat als je eenmaal bent ‘gevaccineerd’ tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19), je nooit meer volledige natuurlijke immuniteit kunt krijgen.

In het “COVID-19-vaccinbewakingsrapport” van week 42 gaf de UK Health Security Agency op pagina 23 toe dat “N-antilichaamniveaus lager lijken te zijn bij mensen die een infectie oplopen na twee vaccinaties.” Het legt verder uit dat deze antilichamen daling  in principe permanent is.

"Wat betekent dit? Verschillende dingen, allemaal slecht", schrijft Alex Berenson. "We weten dat de vaccins de infectie of overdracht van het virus niet stoppen (in feite laat het rapport elders zien dat gevaccineerde volwassenen nu veel HOGER worden geïnfecteerd dan niet-gevaccineerde)."

“Wat de Britten zeggen is dat ze nu ontdekken dat het vaccin interfereert met het aangeboren vermogen van je lichaam na infectie om antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus. In het bijzonder lijken gevaccineerde mensen geen antilichamen aan te maken tegen het nucleocapside-eiwit, de schil van het virus, die een cruciaal onderdeel vormen van de respons bij niet-gevaccineerde mensen.”

Op de lange termijn zullen mensen die een "Operation Warp Speed"-prik nemen veel kwetsbaarder zijn voor eventuele mutaties in het spike-eiwit die zich kunnen voordoen, zelfs als ze al een keer of meer dan eens zijn geïnfecteerd en hersteld.

De niet-gevaccineerden zullen ondertussen blijvende, zo niet permanente, immuniteit verwerven tegen alle stammen van het vermeende virus nadat ze er op natuurlijke wijze mee zijn geïnfecteerd, zelfs maar één keer.

"Het betekent ook dat het virus waarschijnlijk zal selecteren op mutaties die precies in die richting gaan, omdat die het in wezen een enorm kwetsbare populatie zullen geven om te infecteren", waarschuwt Berenson verder. "En het is waarschijnlijk nog meer bewijs dat de vaccins de ontwikkeling van robuuste langdurige immuniteit na infectie kunnen verstoren."

Vertrouw op God, niet op Big Pharma

Dit is hetzelfde waar we voor hebben gewaarschuwd, alleen om belachelijk te worden gemaakt door de reguliere media en overheidsbronnen die nu beweren dat natuurlijke immuniteit niet eens bestaat.

Er zijn twee realiteiten die tegelijkertijd plaatsvinden, met andere woorden: de ene waarin niet-gevaccineerde mensen God de immuniteit toevertrouwen, en de andere waarin de "volledig gevaccineerde" erop vertrouwen dat de "wetenschap", de overheid en de media het aan hen zullen geven. door een naald.

Slechts één kant is correct, en dus niet degene die de brede weg inslaat naar permanente immuunschade door vaccinatie. De enige mensen in deze wereld die een functionerend immuunsysteem zullen hebben als alles is gezegd en gedaan, zijn degenen die de beslissing hebben genomen om hun lichaam met rust te laten.

Voor een virus dat voor de meeste mensen helemaal geen symptomen vertoont, is het simpelweg niet nodig om een ​​injectie te nemen, laat staan ​​voor een virus dat nog nooit is geïsoleerd en waarvan het bestaan ​​is bewezen .

"Dit is de grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid", schreef een commentator op Berenson's blog over deze covid-injectienachtmerrie.

"De mondiale elites hebben dit sinds 1991-92 in de maak", schreef een ander. “Heb je gehoord van Agenda 21? Het werd in 2015 vervangen door VN-Agenda 2030, of wat nu de 'grote reset' wordt genoemd.

Een ander wees erop dat zelfs praten over Agenda 21 jarenlang werd beschouwd als een wilde 'samenzweringstheorie'. Nu is dat complottheorie veranderd in een samenzwering feit .

"We zijn van een samenleving die probeert te helpen vrede en welvaart door te geven, naar klootzakken ons te laten infecteren met biowapens om iedereen uit te roeien die als onbelangrijk, irrelevant en wegwerpbaar wordt beschouwd", schreef een ander.

Het laatste nieuws over de Chinese virusinjectiezwendel is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

 

-----------------------------------------------  


URGENT: Covid vaccines will keep you from acquiring full immunity EVEN IF YOU ARE INFECTED AND RECOVER

Alex Berenson

Oct 22 - 2021

Don’t take it from me, I don’t even get to tweet anymore.

Take it from a little place I call the British government. Which admitted today, in its newest vaccine surveillance report, that:

“N antibody levels appear to be lower in people who acquire infection following two doses of vaccination.” (Page 23)












What’s this mean? Several things, all bad. We know the vaccines do not stop infection or transmission of the virus (in fact, the report shows elsewhere that vaccinated adults are now being infected at much HIGHER rates than the unvaccinated).

What the British are saying is they are now finding the vaccine interferes with your body’s innate ability after infection to produce antibodies against not just the spike protein but other pieces of the virus. Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people.

This means vaccinated people will be far more vulnerable to mutations in the spike protein EVEN AFTER THEY HAVE BEEN INFECTED AND RECOVERED ONCE (or more than once, probably).

It also means the virus is likely to select for mutations that go in exactly that direction, because those will essentially give it an enormous vulnerable population to infect. And it probably is still more evidence the vaccines may interfere with the development of robust long-term immunity post-infection.

Aside from that, everything is fine.

SOURCE:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...